DI > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 16:40

DI - 11 jun 19 kl. 18:24

First North-bolagets vd lämnarMjukvarubolaget Ranplans vd Alastair Williamson har tackat ja till ett nytt jobb på ett bolag baserat i London. Han gör sin sista arbetsdag den 31 augusti men föreslås samtidigt ta plats i styrelsen. Det framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
North, Ranplans, Alastair Williamson, London

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: First, North-bolagetsvd , lämnar
DI - 04 jan 19 kl. 18:30

First North-bolagets vd lämnar efter börsfiaskot – "kom hastigt"

Att First North-bolaget Jondetechs vd Robert Ekström lämnar företaget kom på hans egen begäran och avgången innebär inte några kostnader för avgångsvederlag för bolagets del..

Affärsvärlden - 07 jan 19 kl. 07:30

First North-bolagets vd lämnar - "Kom hastigt"

First North-bolaget Jondetechs vd Robert Ekström lämnar företaget på egen begäran..

Affärsvärlden - 23 jan 19 kl. 10:06

First North-bolagets vd lämnar med omedelbar verkan

Advenica meddelar att vd Einar Lindquist lämnar bolaget omgående men kommer att finnas tillgänglig under uppsägningstiden..

Affärsvärlden - 20 apr 18 kl. 07:32

First North-bolag lämnar oren revisionsberättelse

"Bolagets tidigare verkställande direktör under räkenskapsåret 2017 har belastat bolaget med kostnader av privat karaktär", skriver revisorn..

Realtid - 21 jun 12 kl. 09:11

Maqs-advokat lämnar börsstyrelse

Bråk med samarbetspartner fick First North-bolagets aktie att rasa under flera dagar innan den noterades på observationslistan..

DI - 29 okt 18 kl. 11:07

Cibus vd lämnar bolaget – ersätts av styrelseledamot

First North-noterade Cibus Nordic Real Estates vd Lisa Dominguez Flodin har kommit överens med bolagets styrelse om att lämna bolaget..

Dagens PS - 07 nov 17 kl. 08:57

Två direktörer lämnar Ericsson på stört

Duon får nu ”söka nya utmaningar”, skriver telekomjätten i ett pressmeddelande. Jan Frykhammar, vice verkställande direktör och rådgivare till koncernchefen, lämnar sin roll som vice verkställande direktör och medlem av Ericssons koncernledning i dag den 7 november. Det gör även Magnus Mandersson, som också är vice verkställande direktör och rådgivare till koncernchefen.

Dagens PS - 23 jan 18 kl. 07:54

Toppchef snuvades på vd-jobb – lämnar bolaget

Här kan du läsa mer om hans plötsliga sorti. Peter Duffy, kommersiell chef på EasyJet, lämnar bolaget bara några veckor efter att nytillträdde vd:n Johan Lundgren börjat. Johan Lundgren har beslutat att ”omstrukturera” bolagets kommersiella funktioner, uppger källor till City A.

Dagens PS - 30 apr 19 kl. 09:12

Efter vinstvarningen – vd:n lämnar stolen

Toppchefen går med omedelbar verkan. Tillförordnad vd tar över spakarna tills vidare. Bettingbolaget Global Gaming, som nyligen vinstvarnade, genomför nu ett vd-byte, enligt ett pressmeddelande.

Dagens PS - 07 feb 18 kl. 08:26

Capios vd lämnar sin stol

”Allt roligt har ju ett slut”, säger han. Thomas Berglund intervjuas i DiTV nu på morgonen och där förklarar han att känner sig tillfreds med att lämna börsnoterade vårdgivaren Capio. ”Jag har varit chef i över 30 börsnoterade bolag”, säger han bland annat.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Kraftbolag slår tillbaka – nobbar sänkta priser

Energibranschen kommer sannolikt att ta strid i domstol för att försöka stoppa den regelskärpning som enligt myndigheten ska öppna för prissänkningar på uppemot 20 procent.  Men Öresundskraft nobbar att sänka priset. .

DI - 5 minuter sedan

Blankningsattack mot MTG - ny storblankare ger sig till känna

En ny storblankare har dykt upp i underhållningsbolaget MTG. Brittiska Otus Capital har sedan tisdagen en blankningsposition på motsvarande 1 procent av kapitalet, enligt ägardatatjänsten Holdings..

DI - 10 minuter sedan

Isofol stärker patentportföljen - erhåller Clinical Use Patent i USA för läkemedelskandidaten arfolitixorin

GÖTEBORG, Sverige, 25 juni 2019 - Isofol Medical AB (publ), (Nasdaq First North Premier: ISOFOL), tillkännagav idag godkännande av ett Clinical Use Patent för arfolitixorin i USA. Patentet löper ut 2038 och är det andra patentet i en rad kliniska patentansökningar för arfolitixorin att beviljas. Patentet täcker en dosregim för behandling av fasta tumörer, såsom kolorektal-, mag-, bröst- och levercancer..

DI - 30 minuter sedan

Oväntat fall i husförsäljningen i USA i maj

Försäljningen av nya enfamiljshus i USA sjönk 7,8 procent i maj jämfört med månaden före, till en säsongsjusterad årstakt på 626.000 enheter, visar statistik från handelsdepartementet. .

DI - 30 minuter sedan

Amerikanska fritidsfordonsmarknaden fortsätter neråt

Den amerikanska marknaden för fritidsfordon (husvagnar och husbilar) sjönk 14,2 procent till 39.724 fordon i maj jämfört med samma månad föregående år..

DI - 30 minuter sedan

Vestas når överenskommelse gällande patenttvister i USA

Vindkraftsbolaget Vestas och General Electrics affärsområde Renewable Energy Business har kommit överens om en vänskaplig uppgörelse i alla tvister relaterade till patentintrång i USA. Vestas-aktien stiger i Köpenhamn..

DI - 30 minuter sedan

Sämre humör hos de amerikanska konsumenterna än väntat

Konfidensindikatorn för de amerikanska hushållen sjönk till 121,5 i juni. Analytikerna hade räknat med ett utfall på 131 enligt Bloomberg. .

DI - 30 minuter sedan

Ytterligare ett Fed-index faller i juni

Tidigare i veckan föll Dallas Feds index över tillverkningssektorn i delstaten Texas till den lägsta nivån på tre år. Tidigare i juni har också New York Feds Empire index bjudit på ett rekordras medan Philadelphia Feds motsvarighet sjönk till den lägsta nivån på tre månader. Texten uppdateras..

DI - 45 minuter sedan

Sabuni: ”Uppskattat processen”

Nyamko Sabuni hyllar sina tidigare motkandidater om partiledarposten i ett skriftligt meddelande. .

DI - 45 minuter sedan

Amerikanska statsräntor fortsätter neråt inför Powells tal

Räntan på den amerikanska 10-åriga statsobligationen fortsatte nedåt på tisdagen och sjönk under 2-procentsnivån. I kväll håller amerikanska investerare fokus på Fedchefen Jerome Powells tal..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.