DN > Utrikes

Tuesday, 25 June, 20:30

DN - 11 jun 19 kl. 18:19

Larm om skottlossning i HalmstadPolisen genomför en insats i bostadsområdet Linehed i Halmstad efter larm om smällar som uppfattats som skott. – Det är omständigheter som tyder på att det varit en skottlossning på platsen, säger Anna Göransson vid polisen..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Halmstad, Linehed, Anna Göransson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larmom , skottlossningi , Halmstad
Sydsvenskan - 15 apr 12 kl. 01:43

Larm: Skottlossning i Arlöv

Flera poliser larmades till Arlöv efter larm om skottlossning mellan två bilar i korsningen Lundavägen/Torngatan..

GT - 18 mar 15 kl. 23:07

Larm: Skottlossning på Hisingen

Klockan 22.23 fick polisen in larm om en skottlossning på Vårväderstorget Hisingen. – Flera personer uppges vara skadade och polis är på plats, säger Jenny Widén, polisens presstalesman i Västra Götaland..

UNT - 19 jun 19 kl. 18:26

Larm: Skottlossning i Gottsunda

Polis har kallats till en Gottsunda centrum efter larm om en misstänkt skottlossning..

GT - 14 maj 14 kl. 22:28

Larm: Skottlossning har hörts i Rosengård

Polisen larmades till Rosengård i Malmö under onsdagskvällen efter misstanke om skottlossning. – Flera uppringare har hört vad de tror är pistolskott, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens ledningscentral i Skåne..

Expressen - 14 maj 14 kl. 22:28

Larm: Skottlossning har hörts i Rosengård

Polisen larmades till Rosengård i Malmö under onsdagskvällen efter misstanke om skottlossning. – Flera uppringare har hört vad de tror är pistolskott, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens ledningscentral i Skåne..

Nyhetskanalen - 04 apr 12 kl. 21:56

Man skadad efter skottlossning i Halmstad

På onsdagskvällen sköts en man i stadsdelen Vallås i Halmstad. Strax före klockan åtta fick polisen flera larm om skottlossning i området, när de kom till platsen fann de mannen liggande på gatan.

- Det är en man som har blivit träffad i underdelen av kroppen, säger Dan Lewstam, vakthavande befäl vid Hallandspolisen till TT.

DN - 03 okt 17 kl. 16:09

Misstänkt skottlossning i Halmstad

Enligt Aftonbladet har det kommit larm om skottlossning i Halmstad..

NSD - 04 apr 12 kl. 21:47

Man skjuten i Halmstad

På onsdagskvällen sköts en man i stadsdelen Vallås i Halmstad. Strax före klockan åtta fick polisen flera larm om skottlossning i området, när de kom till platsen fann de mannen liggande på gatan..

Expressen - 02 okt 17 kl. 21:44

Larm om skottlossning

Polisen har larmats om en misstänkt skottlossning vid Gustavsfält i Halmstad.Enligt vittnen har flera skott hörts och flera personer ska ha setts springa från platsen.En eller flera bilar har även setts lämna området, enligt uppgifter.

Skånskan - 04 maj 16 kl. 20:13

Larm om skottlossning på Augustenborg

Malmö Vid 19-tiden fick polisen larm om att det skulle ha förekommit skottlossning på Augustenborg.Via ett telefonsamtal fick polisen larm om att det skulle ha skett en skottlossning på Augustenborg i Malmö. – Det är fortfarande oklart om det är så.

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Imamernas advokater: Inte rättssäker process

De är inlåsta på häkten med utvisningsbeslut hängande över sig. Sex män med starka kopplingar till svenska muslimska samfund pekas av Säkerhetspolisen ut som hot mot rikets säkerhet. Männens advokater hävdar att processen uppvisar stora brister vad gäller rättssäkerhet..

DN - 30 minuter sedan

Här lever drömmen om ett vilt och vackert land i norr

Efter Brexit-beslutet har den romantiska idén av Skottland – och som ett vilt, vackert och fritt land – blivit allt mer populär. Under sommaren spåras och speglas den föreställningen på Edinburghs nationalmuseum. .

DN - 30 minuter sedan

Stephanie Grisham tar över efter Sarah Sanders

Stephanie Grisham tar över efter Sarah Sanders.  Nu får Vita huset en ny pressekreterare och ett nytt ansikte som ska försvara presidentens beslut inför en kritisk presskår..

DN - 1 timme sedan

SD: Höjda anslag till försvaret ska ligga fast

”Det är en ren skandal att regeringen vill pruta på Försvarsberedningens förslag om att stärka försvaret.” Den kritiken kommer från Sverigedemokraterna som kan göra gemensam sak med de borgerliga och driva igenom höjningarna i riksdagen mot regeringens vilja..

DN - 1 timme sedan

EU-domstolen: Polens tvångspensionering av domare strider mot EU-rätten

BRYSSEL. EU-domstolen har beslutat att en polsk lag som sänker pensionsåldern för domare i Högsta domstolen strider mot EU:s principer om rättsväsendets oberoende..

DN - 2 timmar sedan

Världens 50 bästa restauranger har utsetts

Vill du äta på världens bästa restaurang? Då ska du åka till Frankrike, närmare bestämt till staden Menton, där restaurangen Mirazur ligger.  Nu har världens 50 bästa restauranger utsetts.

DN - 2 timmar sedan

Amerikanska teleoperatörer vänder sig till Ericsson efter Huawei

Ericsson och Nokia kan komma att ersätta kinesiska Huawei och ZTE på en rad platser i USA. Detta sedan de kinesiska telekomjättarna har pekats ut som säkerhetsrisker av amerikanska myndigheter, skriver nyhetsbyrån Reuters..

DN - 3 timmar sedan

Tullverket slutar leta barnporr – kontrollerna saknar stöd i lagen

Tullen kommer inte längre att kontrollera mobiltelefoner och datorer på jakt efter barnpornografi. Anledningen är ett nytt beslut från Justitieombudsmannen som slår fast att kontrollerna inte har något lagligt stöd.  – I praktiken kommer det finnas små möjligheter att beivra och lagföra brott, säger Tullverkets Michaela Linderoth..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.