BT > Nyheter

Wednesday, 26 June, 06:58

BT - 11 jun 19 kl. 18:00

Knarkodlingen: Så långa straff riskerar småbarnsföräldrarnaDe misstänkta småbarnsföräldrarna riskerar långa fängelsestraff för den omfattande knarkodlingen. Båda är kvar i häkte – och nu tyder mycket på att de döms till kännbara straff. .
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Knarkodlingen, , långa, straff, riskerar, småbarnsföräldrarna
Nerikes Allehanda - 02 dec 14 kl. 11:45

Skärpt straff för knarkodlare

”Medhjälparen” vid den stora knarkodlingen i Stora Mellösa får skärpt straff av hovrätten. Fängelsetiden höjs från ett år och tre månader till tre år..

Västerbottens Folkblad - 23 aug 11 kl. 14:30

Skärpta straff för knarkodlingen i Örträsk

ÖRTRÄSK Hovrätten skärpte straffet för tre av de fem som åtalades för den omfattande cannabisodlingen i Örträsk. ÖRTRÄSK Hovrätten skärpte straffet för tre av de fem som åtalades för den omfattande cannabisodlingen i Örträsk. Tolv kilo cannabis hade hunnit tillverkas ?

Kristianstadsbladet - 02 okt 13 kl. 08:00

Fyra män inför rätta för cannabisodling

Foto: Polisen
21-åringens intresse för cannabis, som han rökt i många år, var så stort att han ville följa processen.? Det var spännande. Ibland har jag suttit bland plantorna och rökt, sa 21-åringen vid rättegången.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Kaninen ser igen efter elva år – men konstnären vill inte inviga

Marianne Lindberg de Geers kaninskulptur Mate hunting har fått synen tillbaka. Men invigningen dröjer ändå till efter sommaren. Anledningen – kaninen är för kall..

BT - 15 minuter sedan

Efter hot och våld mot chaufförerna – facket vill få bort biljettkontrollen

Busschaufförernas fackförbund Kommunal arbetar aktivt för att förarna i Borås ska befrias från riskmomentet att kontrollera biljetter. Västtrafiks ordförande, M-politikern Peter Hermansson, ser däremot inte det som en möjlighet. – Jag tror inte det är någon lösning, säger han..

BT - 15 minuter sedan

Nobina vill se fler biljettkontrollanter i Borås

Arbetsgivaren, Nobina, hade gärna sett en övergång till öppen visering i Borås, men det står inte högst på önskelistan. ”Vi hade hellre sett att det var fler biljettkontrollanter på plats i Borås”, säger Nobinas Robin Gillberg..

BT - 15 minuter sedan

James Åke Englund: Pride pågår under tre dagar och året har 362 dagar till

Borås Pride firas i år för fjärde året i rad. Boråsarna har verkligen tagit Pridefirandet till sitt hjärta, evenemanget är väl integrerat med sommartorsdagarna och lördagens parad lockar tusentals deltagare och åskådare. .

BT - 30 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Kvinna misshandlad i Ulricehamn. Älgolycka i Borås..

BT - 45 minuter sedan

Mord och miljöförstöring vid gruva tystas ner

Om inte journalisten Carlos Choc hade fotograferat när Carlos Maaz sköts ihjäl skulle fiskarens död ha kunnat förbli oklar. Choc tystades, men ett internationellt reporternätverk kan nu i hans ställe berätta om mordet och miljöförstöringen som fiskarna protesterar mot..

BT - 45 minuter sedan

Stor oenighet kring de nya hyrorna

Kring två procent. Så mycket kommer hyrorna att höjas under 2019 för kommunala och privata bolag, meddelar Hyresgästföreningen. Branschorganisationen Fastighetsägarna är missnöjda och hade velat se en större ökning..

BT - 45 minuter sedan

Statliga pengar mot granbarkborrar

Granbarkborren skadar skog för miljarder och förra årets torka förvärrar problemet. Nu skjuter regeringen till extra pengar..

BT - 1 timme sedan

Tranemo kommun är redo om krisen kommer

Skogsbränder, översvämningar och cyberattacker. Om krisen kommer måste kommunen vara beredd på det mesta. BT har träffat Tranemos säkerhetssamordnare för att få veta hur kommunen förbereder sig för en kris..

BT - 1 timme sedan

Allt större VAR-frustration: "Tar sådan tid"

Har det gått för långt när man inte ens kan vara säker på att en slutsignal är en slutsignal? Till och med spelarna som har försvarat systemet tidigare under fotbolls-VM verkar lessna på VAR. Och nu kallar Fifa till en extra pressträff..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.