Barometern > Nyheter

Thursday, 20 June, 08:06

Barometern - 11 jun 19 kl. 18:00

Rockneby brandstation har fräschats upp rejältRockneby brandstation har fått sig en stor uppfräschning och en ny tillbyggnad. Nu har de nya lokalerna invigts..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rockneby, brandstationhar , fräschatsupp rejält

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Skanska i miljardaffär i Washington

Barometern - 30 minuter sedan

Misstankar om äldremord stärks efter obduktion

Misstankarna om ett mord och två mordförsök på ett äldreboende i Storgöteborg stärks efter att obduktionsresultatet färdigställts. Polisen utesluter nu att det kan handla om att medicin förväxlats..

Barometern - 30 minuter sedan

BoJo eller … vem efterträder May?

Fyra ska bli två i jakten på det konservativa partiet Tories ledare i Storbritannien. Efter att ha fått överlägset flest röster i de senaste omröstningarna ser Boris Johnson ut att vara given som slutkandidat. Inför ytterligare två planerade omröstningar i dag handlar allt om vem som blir hans motspelare..

Barometern - 30 minuter sedan

Projekt stöttar kvinnor som fått börja om i livet

Genom Feliciaprojektet får nyanlända kvinnor bland annat lära sig om datorer och att cykla. Integrationsverksamheten har kommit att bli en viktig del för kvinnorna som på många sätt har fått börja om från noll i sina liv..

Barometern - 45 minuter sedan

LasseMajas detektiver blir radioföljetong

Barometern - 45 minuter sedan

Rekordintresse för ny hembygdsbok

Livet på Strömsholmen, när bönderna startade mejeri och om en konsthantverkare på livstid. Virserums Gilles nya hembygdsbok gör en mix av dåtid och nutid..

Barometern - 1 timme sedan

Producenten Philippe Zdar död

Barometern - 1 timme sedan

Iran sköt ner USA-drönareOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.