Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 18 June, 13:28

Dagensanalys.se - 11 jun 19 kl. 17:39

Christian och Anders går till SpotXSpotX fortsätter att växa och rekryterar Christian Wahls och Anders Ljungberg som Sales Managers i Sverige. Tillsammans har de erfarenhet från bland annat Schibsted Media Group, Booli, Dagens Nyheter, Nyheter24 och Kanal 5. Christian och Anders har tillsammans nästan fyra decennier erfarenhet av mediebranschen och vi är väldigt glada att ha dem ombord. Christians förståelse för datadriven reklam är mycket användbar då konsumenters beteenden är i ständig förändring, idag kanske mer än någonsin. Anders har en mångsidig karriärportfölj som är [. ] Inlägget Christian och Anders går till SpotX dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Anders, SpotX, Christian Wahls, Anders Ljungberg, Sales Managers, Sverige, Schibsted Media Group, Nyheter, Kanal, Christian, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Christianoch , Anders, gårtill , SpotX
Dagens Media - 13 jun 19 kl. 10:05

Spotx rekryterar nya säljare

Christian Wahls och Anders Ljungberg blir nya säljare på videoplattformen Spotx..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 5 minuter sedan

#Metoo förändrade svenska tweets – visar ny AI-forskning

Språkbruket på Twitter förändrades på ett positivt vis i kölvattnet av #metoo, enligt en ny avhandling i nationalekonomi från Ekonomihögskolan vid Lunds universitet. Nyblivna doktorn i nationalekonomi, Sara Moricz, började redan som masterstudent att använda sig av programmerade datamodeller för sin forskning. Nationalekonomi använder av tradition statistiska modeller, och steget till att använda mer datadrivna sätt, alltså maskininlärning och AI, är inte långt.

Dagensanalys.se - 15 minuter sedan

Så reklamtrötta är svenskarna

Reklamtröttheten bland svenskarna tilltar. En färsk undersökning från Novus på uppdrag av Bisnode, visar att 85 procent upplever irrelevant reklam som irriterande. Undersökningen visar samtidigt att knappt hälften av svenskarna gärna tar del av reklam med relevanta erbjudanden.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Här är byråerna som ska lyfta Facebook

Facebook har samlat en rad toppbyråer som ska lyfta alla deras varumärken. Byråerna har valts ut för sin förmåga att ”bygga tidlösa varumärken”, men även tidigare utmärkelser och byråernas geografiska närvaro har påverkat. Facebooks huvudkonto kommer att stanna med partnern Wieden + Kennedy.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Silver Snipers vann VM-guld i Counter Strike för seniorer

I söndags hölls den första världscuptävlingen för seniorer i Counter Strike, och svenska laget Silver Snipers kammade hem guldet. Det var på Dreamhack i helgen som fyra länder – Sverige, Finland, Tyskland och USA – tävlade om VM-guld i Counter Strike. Svenska Silver Snipers vann finalen mot Finlands lag Grey Gunners.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Delta Projects tar sig an Synsam och lanserar Digital Custom Audiende Product

Delta Projects har ingått ett samarbete med Synsam i deras satsning kring att ta hem den programmatiska affären och digitalisera sin marknadsföring. Som en del i samarbetet har Delta Projects tillsammans med Bisnode utvecklat en helt ny produkt – Digital Custom Audiende Product. Vi tittar hela tiden på hur vi kan effektivisera och förbättra vår kommunikation och marknadsföring där fokus ligger på digitalisering.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Så här kan du se hur digitala gränssnitt påverkar oss emotionellt

Design- och UX-byrån Oakwood har under våren samarbetat med Victor Gustafsson från KTH för att undersöka hur användarupplevelser online påverkar oss emotionellt. Resultatet är ett verktyg som visuellt utvärderar de emotionella aspekterna av en digital användarupplevelse. Verktyget kan användas för att få större inblick i den känslomässiga varumärkesupplevelse online bidrar till.

Dagensanalys.se - Igår: 05:11

Spotify söker nya intäkter när de lanserar reklam i poddar

Det var inte länge sedan Spotify började satsa på poddar. Nu är det dags att dra in pengar på poddarna också. Publiken som får ta emot reklamen är gratislyssnarna.

Dagensanalys.se - Igår: 05:00

Så här mycket dominerar Google, Facebook och Amazon

Visst är det lite tjatigt med alla dessa artiklar om jättarna som dominerar. Såklart att de dominerar när de har så bra koll på vad konsumenterna vill ha. Men hur mycket dominerar de egentligen?

Dagensanalys.se - Igår: 04:50

IAB lanserar mentorprogram

IAB går från smart idé till verklighet när de nu lanserar ett mentorprogram. Det är IAB i Australien som vill förändra förutsättningarna på marknaden genom att lansera ett mentorprogram. Tanken är att 40 personer ska väljas ut bland alla som som söker mentorer.

Dagensanalys.se - Igår: 04:42

Globala företag ställer sig bakom kryptovalutan Libra från Facebook

Nu ska världens största community också bli världens största ekonomi. Den 18 juni lanserar Facebook kryptovalutan Libra. Kryptovaluta är vanligtvis en digital valuta utan centralt reglerande instans där kryptografiska metoder används för att garantera transaktioner.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.