Skånskan > Nyheter

Wednesday, 19 June, 12:45

Skånskan - 11 jun 19 kl. 17:31

Netflix gör film av Malmöutvecklat spelTom Clancy's The Division är Malmöstudion Massives mest framgångsrika spel och i våras lanserades uppföljaren Tom Clancy's The Division 2.
Nu har Netflix köpt filmrättigheterna och ska göra film av spelet med Jake Gyllenhaal i huvudrollen.Regissör för filmen blir Davic Leitch som bland annat ligger bakom superhjältefilmen Deadpool 2. Förutom Gyllenhaal kommer även Jessica Chastain vara med i filmen, skriver Hollywood Reporter. Nyheten offentliggjordes av Ubisoft, som äger Massive, på E3-mässan i Los Angeles.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Malmöutvecklat, Clancy, The Division, Malmöstudion Massives, Tom Clancy, Netflix, Jake Gyllenhaal, Davic Leitch, Deadpool, Gyllenhaal,  jessica chastain, Hollywood Reporter, Ubisoft, Massive, E3, Los Angeles, Division, New York, Ubisofts Gerard Guillemot

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Netflix, gör, filmav , Malmöutvecklat, spel
Expressen - 12 jun 19 kl. 17:51

Netflix gör film av Malmöutvecklat spel

Officiellt att streamingjätten köpt rättigheterna till actionspelet ”The Division”. Jake Gyllenhall och Jessica Chastain spelar huvudrollerna, skriver Hollywood Reporter..

Sydsvenskan - 15 feb 11 kl. 06:30

Ny teknik ger högre fart

Den som surfar eller tittar på film via mobilen ska inte behöva få sämre kvalitet än den som sitter vid datorn med fast uppkoppling. Men då krävs nya tekniska lösningar för att hantera trängseln i mobilnäten.
BARCELONA.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Polskt bedrägeri mot äldre

Malmö
För säkerhets skull vill den polska rösten i telefonen att de polsktalande äldre kvinnorna i Malmö ska stoppa sina kontanter och värdesaker i en påse och ställa den utanför dörren.
Polisen varnar nu för en ny typ av bedrägerier. Under tisdagen fick polisen in tre mer eller mindre likadana anmälningar från tre polsktalande kvinnor mellan 55 och 85 år gamla.

Skånskan - 45 minuter sedan

Hus på 141 kvadratmeter från 1978 sålt i Lövestad

Lövestad Försäljningen av huset på adressen Örngatan 10 i Lövestad är nu klar. Ny ägare blir Monica Nilsson, 68 år, som köper fastigheten av Tommy och Maria Persson. Huset är byggt 1978 och har en boyta på 141 kvadratmeter.

Skånskan - 45 minuter sedan

Entréruta i kras på Parkskolan

TECKOMATORP En ruta krossades på Parkskolan i Teckomatorp under helgen.
Det var när vaktmästaren kom till jobbet på måndagen som skadegörelsen upptäcktes.
Någon eller några hade sysselsatt sig med att krossa en ruta till en förskolas entré..

Skånskan - 45 minuter sedan

60-årsjubileum för Kågerödselever

kågeröd I dagarna samlades klass och konfirmationskamraterna som gått i Kågeröds folkskola tillsammans.Det handlade om ett stort 60-årsjubileum för dem som konfirmerades och slutade skolan 1959.
I Kågeröds kyrka välkomnade kyrkoherde Per Stynsberg eleverna och därefter gick sällskapet och lade en blomma i minneslunden för dem som gått bort.

Skånskan - 45 minuter sedan

Satsar 3,5 miljoner på fler extratjänster

Svalöv För ett år sedan satsade Svalöv på extratjänster – en satsning som visade sig bli hundraprocentig.
Nu fortsätter projektet som innebär att kommunen skjuter till egna pengar.Totalt 3,5 miljoner kronor läggs för att långtidsarbetslösa och nyanlända personer ska få en vettig vardag att se fram emot.

Skånskan - 1 timme sedan

69 kvadratmeter stort hus i Blentarp sålt

Blentarp Försäljningen av huset på adressen Råsåkravägen 9 i Blentarp är nu klar. Ny ägare blir Cecilia Ekstrand, 25 år, som köper fastigheten av Erika Eriksson och Måns Kasper Valentin Sonnesjö. Huset byggdes 1969 och har en boyta på 69 kvadratmeter.

Skånskan - 1 timme sedan

Bedrägeriförsök om arv

SJÖBO Mannen fick ett brev att en släkting till honom i England avlidit och lämnat efter sig hela 28 miljoner.
80 procent av dem skulle kunna tillfalla Sjöbobon, bara han meddelade sin e-postadress för vidare kontakt.
Men mannen gick inte på bedrägeriförsöket.

Skånskan - 1 timme sedan

Stal välfyllt kassaskåp

LÖDDEKÖPINGE I måndags vid 16.30-tiden bröt sig tjuvar in i en villa vid Barsebäcksvägen i Sandskogen i Löddeköpinge.
De tog med sig ett kassaskåp innehållande smycken, kontanter, datorer och mobiltelefon.

Skånskan - 1 timme sedan

Förstörde kolonisters lokal

KÄVLINGE Östra koloniområdets gemensamhetslokal på Föreningsgatan i Kävlinge utsattes för skadegörelse någon gång mellan måndag och tisdag.
Okända gärningsmän hade brutit sig in i medlemmarnas gemensamma lokal på området och där slagit sönder två innerväggar.
De hade också gjort flera hål i en yttervägg in till ett angränsande förråd.

Skånskan - 2 timmar sedan

Maskingruppen och Wallins satsar ihop

På landet MaskinGruppen och Wallins Traktor gör en gemensam satsning i Eslöv. De båda Massey Ferguson-återförsäljarna flyttar ur sina befintliga lokaler i Eslöv och Hörby och flyttar in i gemensamma lokaler i Eslöv.
– Vi ser stora synergieffekter med ett samarbete, både på kort och lång sikt säger Björn Ekdahl, VD och ägare av Wallins Traktor AB.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.