P3 > Nyheter

Tuesday, 25 June, 12:09

P3 - 11 jun 19 kl. 17:19

Vattenfall ankalagas för att mörka dödssiffrorna efter TjernobylTV-serien "Chernobyl" har gett nytt liv i debatten om kärnkraft. Och efter en artikel med vanliga frågor och svar, anklagas Vattenfall, som driver två kärnkraftverk, för att tona ner riskerna..
Läs mer på P3
Läs mer om:
Tjernobyl, Chernobyl, Vattenfall

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vattenfall, ankalagasför att , mörka, dödssiffrornaefter , Tjernobyl

Fler nyheter från P3

P3 - 3 timmar sedan

Sjuksköterskornas övertid motsvarar mer än 300 heltidstjänster

Mängder av övertidsarbete får sjuksköterskor att lämna yrket. Sonya Ibrahim tog jobb i Norge istället. – Jag har sett många kollegor gråta..

P3 - 20 timmar sedan

Verksamheter för unga hbtq-personer i Göteborg tvingas lägga ned

Trots att Göteborgs stad ska verka för fler mötesplatser för unga hbtq-personer läggs nu två offentligt finansierade verksamheter ned..

P3 - 21 timmar sedan

Cynthia gömde sig två dygn i en garderob under terrorattack

I förra veckan dömdes tre personer för inblandning i terrorattacken mot ett kenyanskt universitet 2015 där 148 personer dödades..

P3 - Igår: 06:00

Trots utmärkelser och certifieringar - tufft för unga hbtq-personer i Göteborg

Göteborgs stad har utsetts till Sveriges hbtq-vänligaste stad, och förra helgen gick nästan 15 000 i West Pride-paraden. Men mycket arbete återstår..

P3 - 21 jun 19 kl. 06:00

Godtyckliga bedömningar av depression

Försäkringskassans bedömningar av vem som kan arbeta eller inte av personer med psykisk ohälsa är helt godtyckliga och fungerar inte, visar ny forskning..

P3 - 20 jun 19 kl. 16:41

Barnmorskeutbildning läggs ner - bara en kvar i hela Norrland

Barnmorskeprogrammet på Mittuniversitetet läggs ner. Samtidigt råder akut brist på just barnmorskor. Orsaken är lärarbrist..

P3 - 20 jun 19 kl. 16:00

Unga lantbrukare positiva trots torkan

Unga lantbrukare har framtidstro trots det varmare klimatet. Det visar en medlemsundersökning gjord av LRF tidigare i år..

P3 - 20 jun 19 kl. 16:00

Han tar emot unga afghaner som utvisas från Europa

Ofta har de aldrig varit i Afghanistan utan har växt upp i länder i närheten, berättar Abdul Ghafoor vars organisation hjälper återvändande..

P3 - 20 jun 19 kl. 12:00

Klimatförändringarna påverkar matproduktionen

Längre växtsäsonger, mildare vintrar och extremväder kommer påverka vår matproduktion..

P3 - 20 jun 19 kl. 07:00

Afghanistan dödligare än Syrien

Antalet döda i konflikter runt om i världen minskade förra året och är det lägsta på sju år enligt siffror från konfliktdatabasen UCDP vid Uppsala universitet. Men i Afghanistan har läget enligt forskarna förvärrats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.