Skånskan > Nyheter

Tuesday, 18 June, 05:44

Skånskan - 11 jun 19 kl. 17:16

Semesterprylarna stalsLÖDDEKÖPINGE Prylar till ett värde av 50 000 kronor stals ur en personbil utanför Center Syd i måndags kväll. Kanske var det semesterprylarna.
Ett par som är hemmahörande i Tyskland och Sverige var inne på på köpcentret för att äta. När de kom ut hade någon slagit sönder en bakruta och tagit sig in i bilen.
Där stals en kamera, kameraväska, en dator, datorväska, flera smycken och nycklar.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
LÖDDEKÖPINGE Prylar, Center Syd, Tyskland, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Semesterprylarna, stals
YLE - 09 jul 14 kl. 03:30

Jakttroféer stals i Sjundeå

Öl, tobak och bensin är populärt stöldgods vid inbrott, men Gårdskulla i Sjundeå besöktes av en tjuv eller flera tjuvar som har ett intresse för djur. Från representationsbastun stals nämligen fyra jakttroféer, ingenting annat. Troféerna prydde väggarna i gårdens representationsbastu vid Fårträsk i Sjundeå.

Sydsvenskan - 23 jun 11 kl. 14:12

Läkerol som stals 2009 hittades i butik

Foto: Scanpix
En del av ett större parti Läkerol som stals från Malacos lager 2009, återfanns på torsdagen i en livsmedelsaffär i Malmö. Vd:n har hörts upplysningsvis men är inte misstänkt för brott.
På förmiddagen spärrade länskriminalen samtliga ingångar och gick sedan in och sökte igenom butiken.

Kristianstadsbladet - 24 jun 11 kl. 10:57

Läkerol som stals hittades i butik

Foto: Scanpix
En del av ett större parti Läkerol som stals från Malacos lager 2009, återfanns på torsdagen i en livsmedelsaffär i Malmö. Vd:n har hörts upplysningsvis men är inte misstänkt för brott.
På förmiddagen spärrade länskriminalen samtliga ingångar och gick sedan in och sökte igenom butiken.

Kristianstadsbladet - 28 maj 12 kl. 13:38

Hundratals biljetter till Siesta stals

Närmare 900 festivalbiljetter stals vid ett inbrott på Skivlagret i Hässleholm. Nu varnas festivalsugna från att köpa privata biljetter. "De stulna biljetterna är ogiltiga", säger butiksinnehavaren Lasse Önnerby.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

2 300 liter diesel stals från Jets automatstation

Nu töms Hedemora på drivmedel. Natten till tisdagen stals 500 liter diesel från ST 1:s anläggning i Hedemora.
Men redan morgonen innan upptäcktes det att 2 300 liter diesel också stulits på Jets anläggning vid Industrigatan några hundra meter bort.

BT - 15 maj 13 kl. 19:11

Robotgräsklippare stals i Skene

I början av veckan begicks många stölder i Mark. Under natten mellan måndag och tisdag stals två robotgräsklippare från gräsmattor i Skene. Samma natt bröt någon upp tanklocken till två av kommunens bilar som stod parkerad på Kinnaborgsvägen.

Barometern - 12 dec 13 kl. 15:26

Taxi stals två gånger

Nettotaxi på Öselvägen i Kalmar utsattes för inbrott och stöld natten till onsdagen. En Ford Transit stals, återfanns - och stals igen. Tjuvarna tog sig in i taxianläggningen i Berga industriområde utan att bryta upp dörren.

YLE - 22 dec 13 kl. 09:11

Jesusbarnet stals i år igen

Jesusbarnet på Anders Chydeniusgata stals natten till lördag i Karleby. Också en del mindre föremål stals men de stora figurerna lämnades kvar. Förra året stals också figurerna som föreställde Maria och Josef.

Nyan - 14 maj 15 kl. 14:59

Bilnyckel och bil stals när ägaren sov

Först stals bilnycklarna från lägenheten där ägaren med fru låg och sov På morgonen var bilen borta. Bilen, en VW Golf, försvann från Örtvägen i Mariehamn utan spår natten till söndagen. – Bilnycklarna i hallen stals, berättar bilägaren.

Skånskan - 06 okt 15 kl. 18:26

53 datorer stals i skola

MALMÖ Ytterligare en stöld av datorer har inträffat på en skola i Malmö. I helgen stals 53 datorer till ett värde av 159 000 kronor på Hermods gymnasium i Västra hamnen.
Trots att omfattande insatser vidtagits fortsätter inbrotten i skolor.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Rekord för det nionde Folkemødet Andraledare

Under söndagen avslutades Folkemødet i Allinge på Bornholm efter succéartade dagar med 114000 besökande. 2010 besökte dåvarande inrikesminister Bertel Haarder Almedalsveckan och blev då så inspirerad att han tog med sig konceptet hem till Danmark, där Bornholms borgmästare genast räckte upp handen.
Redan från början antog Folkemødet en mer folklig karaktär än vad Almedalsveckan brukar vara.

Skånskan - 15 minuter sedan

Löst förankrad kyrkmur ska byggas stabil

VANSTAD Muren kring Vanstad kyrka behöver restaureras.
Det vill kyrkorådet men väntar ännu på besked från länsstyrelsen om man får restaurera som man tänkt sig.– Ja, vi får ligga på så vi får besked innan semestrarna.

Skånskan - 15 minuter sedan

Våga tänka nytt

Det är lätt­ja att fö­re­slå ännu en skat­te­höj­ning ef­ter den som gjordes till i år, tyckte re­gi­on­sty­rel­sens ord­fö­ran­de Carl Johan So­nes­son (M) när han in­ledde re­gi­on­full­mäk­tiges bud­get­de­batt. Kri­tiken riktades mot S, MP och V som fö­re­slog höjd skatt i va­rierande om­fatt­ning. Det är inte så lätt att orka prio­ri­tera, konstaterade han.

Skånskan - 15 minuter sedan

Verkstad efter avtalsrörelsen

Vårdförbundet har nyligen tecknat ett nytt avtal med Sveriges kommuner och landsting, SKL, och Sobona för drygt 90 000 barnmorskor, biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och sjuksköterskor. Nu är det dags att omsätta avtalet i praktisk handling. Vi har kallat till enskilda möte med samtliga kommuner, Region Skåne och Sobona-företag för samtal om hur vi utifrån avtalet tillsammans kan trygga vårdens kompetensförsörjning och leverera en säker vård för invånarna.

Skånskan - 45 minuter sedan

Förändrar världen med folkmusik

Skurup Med folkmusiken som plattform vill 21-åriga Emma Kertzscher förändra världen.
Hon är kommunens kulturstipendiat.10 000 kronor har kommunen tilldelat Emma Kertscher för att uppmuntra hennes begåvning och flit som svensk folkmusiker.

Skånskan - 7 timmar sedan

Nya åtal i Ida-härvan

MALMÖ Ytterligare ett åtal har kommit in gällande bostadsrättsföreningen IDA i Malmö.
En man i 40-årsåldern och en medhjälpare misstänks att bland annat har lurat bostadsrättsföreningen genom osanna och falska fakturor.Den här gången gäller det ett avtal daterat ”2015” mellan Brf Ida och Pappo Nordic AB gällande ett IT-projekt på närmare 10 miljoner kronor.

Skånskan - 7 timmar sedan

Hörby inför språktester för invandrarelever

HÖRBY
Hörby kommun inför språktester för elever som vill ha modersmålsundervisning. Det beslutade kommunfullmäktige på tisdagskvällen efter en lång och hetsig debatt. Sverigedemokraterna fick till slut igenom sitt förslag till ny modersmålspolicy.

Skånskan - 8 timmar sedan

Politiker beslutade att bygga ny skola

Skurup Kommunfullmäktige beslutade i går att bygga en ny skola i Rydsgård.
- Det ska bli jättespännande. Jag önskar alla elever i Rydsgård får en toppenskola, sade skolpolitiker Åsa Ekblad (M).

Skånskan - 9 timmar sedan

Två nya matbutiker på väg

Svedala Om ett par år kan Svedala få två nya matbutiker.
Både Coop och Lidl vill nämligen etablera sig.
Ett samrådsmöte hölls på måndagskvällen, och i höst ska beslut tas av kommunfullmäktige.

Skånskan - 9 timmar sedan

Hon vill dela med sig av sin forskning

PUBVETENSKAP. – Vi forskare har ett ansvar att vara tillgängliga, så att folk ser att vi har något att bidra med. Så är vi ju också finansierade av allmänheten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.