DN > Utrikes

Tuesday, 25 June, 17:37

DN - 11 jun 19 kl. 17:09

Miljardfel i Stockholms OS-budgetStockholm Åre har tagit upp intäkter på mer än en miljard svenska kronor för mycket i sin OS-budget och får kritik från Internationella olympiska kommittén (IOK). Med mindre än två veckor kvar till OS-omröstningen arbetar kampanjen med att revidera siffrorna. – Vi kommer att klara det här och någon förändring av slutresultatet blir det inte, säger Per Palmström i kampanjledningen..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholms OS, Åre, OS, Internationella, IOK, Per Palmström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljardfeli , Stockholms, OS-budget
SvD - 12 okt 16 kl. 15:09

Detta bör du veta om Stockholms nya budget

Den rödgröna majoriteten i Stockholms stad utlovar 50 nya skolbyggnader för 3,6 miljarder i budgeten för 2017. Men oppositionsborgarrådet Lotta Edholm (L) menar att man nonchalerar lärare på alla nivåer. SvD listar det viktigaste från Stockholms stads budget som presenterades under onsdagen..

DN - 11 okt 17 kl. 11:59

Ingen höjd skatt i Stockholms nya budget

En målsättning på 80.000 bostäder till 2025, fortsatt stopp för ombildningar i allmännyttan och inga skatteförändringar. Under onsdagsförmiddagen presenterades budgeten för Stockholms stad 2018-2020..

SR - 02 okt 13 kl. 16:21

Norska basen sågar Stockholms OS-budget

Det kan bli en glödhet strid mellan grannhuvudstäderna Stockholm och Oslo om att få anordna vinter-OS 2022. Och nu har basen för Norges RF, alltså ordföranden i Norges idrottsförbund, Börre Rognlien uttalat sig - med stor skepsis kring de färska Stockholmskalkylerna..

Helsingborgs Dagblad - 11 jun 19 kl. 17:26

Miljardfel i Stockholms OS-ansökan

Stockholm Åre har intäkter på mer än en miljard svenska kronor för mycket i sin OS-budget..

Sydsvenskan - 11 jun 19 kl. 17:26

Miljardfel i Stockholms OS-ansökan

Stockholm Åre har intäkter på mer än en miljard svenska kronor för mycket i sin OS-budget..

SVT - 11 jun 19 kl. 17:15

Svenska blundern – miljardfel i OS-budgeten

Stockholm Åre har tagit upp intäkter på mer än en miljard svenska kronor för mycket i sin OS-budget, rapporterar Dagens Nyheter. Nu får den svenska ansökan kritik från Internationella plympiska kommittén..

Expressen - 11 jun 19 kl. 17:18

Miljardfel i OS-budgeten

Stockholm Åre har tagit upp för mycket intäkter i sin OS-budget, enligt Dagens Nyheter.Det handlar om intäkter på över en miljard kronor.Nu får de kritik från Internationella olympiska kommittén, IOK..

Cornucopia - 10 okt 18 kl. 07:42

Sommar-OS i Tokyo 300% över budget - betalas av skattebetalarna

Precis nu när Stockholm blir en finalist för vinter-OS uppmärksammar Washington Post att sommar-OS i Tokyo ser ut att gå 300% över budget, en kostnad som de japanska skattebetalarna får ta. Finns inget som säger att Sverige kommer klara ett vinter-OS bättre.Lillehammer med den olympiska skidhoppbacken i bakgrunden.

News55 - 09 okt 17 kl. 14:07

Stockholms hemlösa äldre ska få nytt boende

Enligt Stockholms stad lever drygt 200 äldre i Stockholm i hemlöshet, och just äldre hemlösa är en grupp som på många sätt är särskilt utsatta, menar Clara Lindblom (V), äldreborgarråd i Stockholm. Därför har Stockholms stad bedrivit ett intensivt arbete i syfte att hjälpa de som i dag tvingas bo på gatan. Ett led i det arbetet är att Vänsterpartiet och den rödgrönrosa majoriteten i nästa års budget satsar extra på äldre hemlösa då ett nytt äldreboende för hemlösa ska byggas.

SvD - 10 okt 12 kl. 10:45

Sten Nordin: Det är en offensiv budget

Budget för Stockholms Stad läggs fram..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Tullverket slutar leta barnporr – kontrollerna saknar stöd i lagen

Tullen kommer inte längre att kontrollera mobiltelefoner och datorer på jakt efter barnpornografi. Anledningen är ett nytt beslut från Justitieombudsmannen som slår fast att kontrollerna inte har något lagligt stöd.  – I praktiken kommer det finnas små möjligheter att beivra och lagföra brott, säger Tullverkets Michaela Linderoth..

DN - 2 timmar sedan

Drygt ett års kö i Hyresnämnden för ärenden om svartuthyrning

Det tar upp till 17 månader innan ett ärende om olovlig andrahandsuthyrning avgörs i Hyresnämnden i Stockholm. Det är oacceptabelt, menar bostads- och fastighetsborgarrådet Dennis Wedin (M). – Utsatta människor blir utnyttjade.

DN - 2 timmar sedan

Mikael Ymer sista kvalhoppet i Wimbledon

Mikael Ymer är Sveriges sista singelhopp i kvalet till Wimbledon. Storebror Elias Ymer och Johanna Larsson blev båda utslagna direkt..

DN - 3 timmar sedan

Tekniska problem på polisens telefonnummer

”För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14”, står det på polisens hemsida. Störningarna påverkar ljudkvalitén, enligt polisen..

DN - 3 timmar sedan

Ny brittisk premiärminister utses 23 juli

Vem som blir näste brittiske premiärminister avgörs den 23 juli. Det bekräftade det brittiska konservativa partiet Tories på tisdagseftermiddagen. .

DN - 3 timmar sedan

Linda Bergström utslagen av 55-åring

I herrsingel hade sedan tidigare både VM-finalisten Mattias Falck och Kristian Karlsson åkt ur, likaså Matilda Ekholm i damsingel..

DN - 3 timmar sedan

SVT gör dokumentär om Lasse Åberg

Med anledning av Lasse Åbergs 80-årsdag i maj nästa år gör SVT två entimmesprogram om den folkkäre filmskaparen, skådespelaren och konstnären. .

DN - 4 timmar sedan

George Clooney gör film för Netflix

Den amerikanske skådespelaren George Clooney ska både spela huvudrollen i och regissera en ny film för Netflix, skriver Variety..

DN - 4 timmar sedan

Tidningsutgivarna: ”En välkommen dom”

Jeanette Gustafsdotter, vd för branschorganisationen Tidningsutgivarna (TU), beskriver domen mot grundaren av Facebookgruppen ”Stå upp för Sverige” som välkommen. – Det är väldigt positivt att man pekar på att man måste ta ett ansvar, samtidigt som man heller ej ställer ett orimligt krav på ansvar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.