Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 20 June, 07:47

Helsingborgs Dagblad - 11 jun 19 kl. 17:00

Kom igen katten, det humörsvänger!Jonn Palmér Jeppsson hör det nya Baroness, och finner det gott – men inte enbart..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Palmér Jeppsson, Baroness

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kom, igen, kattendet , humörsvänger
Sydsvenskan - 11 jun 19 kl. 17:00

Kom igen katten, det humörsvänger!

Jonn Palmér Jeppsson hör det nya Baroness, och finner det gott – men inte enbart..

Dagens PS - 26 okt 17 kl. 06:41

Triss i köpråd från Affärsvärlden

Här är aktietrion som du som spekulant bör tanka, tipsar tidningen. Affärsvärlden ger köprekommendation för Qliro, finska HK Scan och Intrum samt lämnar rådet avvakta för Proact i den senaste utgåvan. Vidare lämnas portföljen oförändrad denna vecka.

Skånskan - 22 apr 16 kl. 06:00

Frontfigurer möts igen 20 år efter tågolyckan

Kävlinge För tjugo år sedan genomfördes den största evakueringen i modern tid i Sverige när ett godståg med bland annat fem vagnar lastade med ammoniak spårade ur mellan Kävlinge och Furulund.
Under tre dygn pågick det omfattande bärgningsarbetet. Skånskan har träffat fem personer som på olika sätt hade viktiga roller under dessa dagar.

SmålandsPosten - 17 sep 14 kl. 07:11

Systembolaget stänger svenska bryggerier

I dag är Sverige återigen ett av världens stora ölländer och vi räknar återigen våra bryggerier i hundratal. Över hela landet har det uppstått entusiastdrivna små bryggerier där hängivna ölkonnässörer brygger hantverksöl i världsklass. Dessa, många gånger magnifika öl, har kunnat säljas via lokala Systembolag såsom närproducerade produkter, skriver Hasse Nilsson, stol nr 12 och Steffo Törnquist, stol nr 1, för Svenska Spritakademin.

SmålandsPosten - 05 aug 14 kl. 06:25

Sjukdomarna ökar i takt med värmen ? försvårar för fiskodlare

Fiskeodlingen i Klavreström har påverkats av det varma vädret. Det blir högre temperaturer i vattnet vilket gör situationen problematisk. Fiskar har blivit sjuka och kan inte matas som de brukar vilket gör att produktionen av fisk blir lidande.

Kristianstadsbladet - 26 apr 14 kl. 15:35

Greps för sambomisshandel två gånger


En man i 40-årsåldern greps efter att ha misshandlat sin sambo och slagit sönder deras gemensamma lägenhet i Östersund natten till lördagen. Han förhördes under morgonen och frigavs sedan av åklagare.Några timmar senare greps samme man på nytt efter att ha sökt upp sambon i en annan lägenhet, där han hotat och tagit stryptag på henne.

BT - 26 apr 14 kl. 15:35

Greps för sambomisshandel två gånger

En man i 40-årsåldern greps efter att ha misshandlat sin sambo och slagit sönder deras gemensamma lägenhet i Östersund natten till lördagen. Han förhördes under morgonen och frigavs sedan av åklagare. Några timmar senare greps samme man på nytt efter att ha sökt upp sambon i en annan lägenhet, där han hotat och tagit stryptag på henne.

Nyheter 24 - 10 maj 16 kl. 09:40

Paradise Hotel-Mos kammade hem storkovan på CS-roulette – då spårade han ur totalt

Robin "Mos" Andersson har inte bara vunnit Paradise Hotel, han har börjat streama sitt Counter-Strike-spelande också.[readmore:843324,]Och under natten spelade han Counter-Strike-roulette, där man bettar skins och kan vinna cash. Och det gick bra för honom.

SVT Debatt - 19 nov 13 kl. 13:23

Fula lampor största problemet med SVT:s dockmord

BARNPROGRAM Barnkanalens programledare skulle tillverka en lampa av en docka, och klippte upp dockans huvud på bästa sändningstid. Gårdagens Philofox har väckt ilska hos många föräldrar idag. Men all moralpanik är obefogad – ni vet väl själva hur barn brukar misshandla sina dockor?

BT - 20 jan 13 kl. 12:39

Pillren är vardag för flera tjejer

Risken för depression skrämmer mer än risken för blodpropp. Men trots det är P-piller vardag för många tonårstjejer.
?

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

BoJo eller … vem efterträder May?

Fyra ska bli två i jakten på det konservativa partiet Tories ledare i Storbritannien. Efter att ha fått överlägset flest röster i de senaste omröstningarna ser Boris Johnson ut att vara given som slutkandidat. Inför ytterligare två planerade omröstninga.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Misstankar om äldremord stärks efter obduktion

Misstankarna om ett mord och två mordförsök på ett äldreboende i Storgöteborg stärks efter att obduktionsresultatet färdigställts. Polisen utesluter nu att det kan handla om att medicin förväxlats. I Maj förra året slog läkare på ett sjukhus i Storgöteb.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

LasseMajas detektiver blir radioföljetong

I sommar har detektivbyrån LasseMaja, som består av klasskompisarna Lasse och Maja, tre svåra brott att ta i tu med, och den som vill veta hur det går kan lyssna på Barnradions radioföljetong som börjar den 22 juli. – LasseMaja är spännande böcker med s.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Ny skatt på plastpåsar – blir dubbelt så dyra

Från och med nästa år införs en ny skatt på plastpåsar, rapporterar TV4 Nyheterna. Tre kronor per plastpåse av standardmodell och 30 öre för tunnare påsar, till exempel fruktpåsar, landar skattebeloppet på. Det innebär att en vanlig påse kan komma att k.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Singelolycka öster om Perstorp

Vid sjutiden på torsdagsmorgonen körde en personbil in i mitträcket på väg 21 öster om Perstorp i riktning västerut..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Producenten Philippe Zdar död

Ena halvan av producentduon Cassius, Philippe Zdar, har avlidit, rapporterar Pitchfork. Han omkom efter en fallolycka från en byggnad i Paris, bekräftar hans agent för tidningen. Cassius bestod av Philippe Zdar, vars riktiga namn var Philippe Cerbonesch.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Helsingborg inte bäst rustat för extremväder

Årets miljökommun halkar bakåt i klimatanpassning..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Nu ska Rasmus Jönsson lära av Henrik Larsson på nytt

”Kul att ha en anfallare som tränare igen”..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Minnesord om Bengt Ekvall

Bengt Ekvall, Helsingborg, har avlidit i en ålder av 74 år..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Minnesord om Dagmar Wistrand

Dagmar Wistrand, Malmö, har avlidit i en ålder av 78 år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.