DI > Ekonomi

Tuesday, 18 June, 20:48

DI - 11 jun 19 kl. 16:59

Zenergys ackord har vunnit laga kraftModulhusbolaget Zenergy, som är under rekonstruktion, meddelar att fastställandet av ackordet har vunnit laga kraft. Därmed anser rekonstruktören advokat Johan Sölveland att rekonstruktionen har uppnått sitt syfte och lämnar inom det närmaste in ansökan om att avsluta rekonstruktionen till tingsrätten. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Zenergy, Johan Sölveland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Zenergys, ackordhar , vunnit, laga, kraft
Nya Wermlands Tidningen - 05 sep 11 kl. 13:20

Tomträttsbeslutet har vunnit laga kraft

Kammarrätten beviljar inte prövningstillstånd. Därför har kommunens beslut om kraftigt sänkta friköpspriser nu vunnit laga kraft..

DI - 23 maj 18 kl. 07:30

Detaljplan för 570 nya lägenheter i Linköping har vunnit laga kraft

Victoria Park har sedan 2016 bedrivit en planprocess med syfte att bygga cirka 570 lägenheter i Ryd, Linköping. Detaljplanen med byggrätter om cirka 50 000 kvm BTA har nu vunnit laga kraft och framtagande av bygglovshandlingar inför bygglovsansökan inleds omgående. Ambitionen är att starta byggnation kring årsskiftet och att en första etapp av lägenheter kan stå klar under år 2020.

GöteborgsPosten - 07 jan 19 kl. 11:51

Myrenplanen har vunnit laga kraft

Detaljplanen för Myren, som ska möjliggöra byggen av bland annat bostäder och en hotellanläggning, har vunnit laga kraft..

YLE - 16 okt 13 kl. 11:43

Domen om kvistade tallar i Hangö vann laga kraft

Domen på grund av olagligt kvistade tallar vid Bellevuestranden i Hangö har vunnit laga kraft. I rättsfallet hade två män kvistat värdefulla dyntallar vid Bellevuestranden i Hangö våren 2012. Domen i Västra Nylands tingsrätt den 2 oktober har vunnit laga kraft, eftersom ingen har anmält missnöje med domen inom utsatt tid (9.

Nya Wermlands Tidningen - 23 okt 12 kl. 13:44

Kilarna-plan vann laga kraft

Den nya detaljplanen för Kilarna utanför Åmål har nu vunnit laga kraft..

UNT - 25 jul 13 kl. 09:07

Arenabeslut vinner laga kraft

Kommunens beslut att satsa en halv miljard kronor i Uppsala Arena i Gränby har inte överklagats. Ärendet har därmed vunnit laga kraft och arenaarbetet kan börja på allvar..

YLE - 11 jun 16 kl. 08:39

Stadsdirektörsvalet i Karleby vann laga kraft

Besvärstiden för valet av stadsdirektör i Karleby är över och valet av Stina Mattila har nu vunnit laga kraft. Nu är valet av Mattila säkerställt. På fredag gick besvärstiden ut och inga besvär har inlämnats.

Nya Wermlands Tidningen - 09 feb 17 kl. 14:13

Nej till förskola vann laga kraft

Myndighetsnämndens beslut att neka bygglov för en fristående förskola på Badstugatan i Karlskoga har vunnit laga kraft..

GöteborgsPosten - 23 feb 18 kl. 13:49

Detaljplan för Västlänken vinner laga kraft

Mark- och miljööverdomstolen kommer inte ta upp överklagandena kring detaljplanen för Västlänken, skriver GT. Det innebär att detaljplanen nu har vunnit laga kraft. Men ännu återstår andra, långa, juridiska processer innan Västlänken kan börja byggas..

GöteborgsPosten - 23 feb 18 kl. 13:49

Detaljplaner för Västlänken vinner laga kraft

Mark- och miljööverdomstolen kommer inte ta upp överklagandena kring Västlänkens detaljplaner, skriver GT. Det innebär att själva sträckningen har vunnit laga kraft. Men ännu återstår flera långa juridiska processer innan Västlänken kan börja byggas..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

L i Stockholm nominerar Ullenhag till ny partiledare

Liberalerna i Stockholms län meddelar att förbundet nominerar Erik Ullenhag till ny partiledare, rapporterar flera medier..

DI - 15 minuter sedan

Industribolaget: ”Vi ska vara bäst i branschen”

Kapprustningen för att leda gruvindustrins digitala omställning och samtidigt leverera branschens bästa resultat accelererar för Epiroc som firar ett år på Stockholmsbörsen. ”Vi har branschens bästa lönsamhet och vi tänker inte ge upp den positionen”, säger vd Per Lindberg..

DI - 1 timme sedan

Shanahan säger nej till ministerposten

USA:s ställföreträdande försvarsminister Patrick Shanahan vill inte ta över på permanent basis. Han avsäger sig president Donald Trumps nominering..

DI - 1 timme sedan

Boris Johnsons tar ledningen i andra omröstningen

Den tidigare brexitministern Dominic Raab har eliminerats i den andra rundan av konservativa Tories partiledarval, där efterträdaren till Theresa May ska utses..

DI - 1 timme sedan

Göran Perssons andra stora saneringsjobb

LEDARE. Vid sidan av att hitta en ny vd ligger penningtvätt överst på agendan för Göran Persson. Det arbetet måste styras av effektivitet och inte bara synas verksamt..

DI - 1 timme sedan

Federley hoppar av ledarkamp i EU-grupp

Centerpartiets Fredrick Federley lägger ned sin kandidatur för att bli gruppledare för liberala Förnya Europa (RE) i EU-parlamentet..

DI - 1 timme sedan

Göran Persson: ”Den dagen jag kliver ut ska det vara färdigt”

På onsdagen väljs Göran Persson till ny ordförande i Swedbank, och han tänker inte lämna förrän det är färdigstädat i den krisande storbanken. ”Men jag inbillar mig inte ett ögonblick att det blir lätt”, säger han i en intervju med Di där han också avslöjar vem han söker som ny vd till banken..

DI - 1 timme sedan

Äntligen ordning i Swedbanks styrelse

Det är väl känt att storägarna i Swedbank genom valberedningen har gjort ett katastrofalt ägarstyrningsarbete de senaste åren.  Valberedningen har inte agerat tillräckligt kraftfullt, i flera fall agerat alldeles för senfärdigt och dessutom gjort högst tveksamma rekryteringar. Ett exempel är den förre finansmarknadsministern Peter Norman..

DI - 2 timmar sedan

Tietos vd tar sikte utanför Norden efter norska affären

Finska it-konsultbolaget Tieto och norska motsvarigheten Evry går ihop och blir Tietoevry. Vd:n Kimmo Alkio siktar på att expandera utanför Norden i framtiden..

DI - 2 timmar sedan

Stordalen och Lennerhov bygger hotell tillsammans

Hotellkungen Petter Stordalen och Boris Lennerhov, vd för Gekås i Ullared, går samman i en hotellsatsning i Varberg, rapporterar tidningen Fastighetsvärlden. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.