Blekinge Läns tidning > Nyheter

Monday, 17 June, 12:38

Blekinge Läns tidning - 11 jun 19 kl. 17:00

Lista: Nya skolor och bostäder – så växer kommunen just nuEn ny entré i öster, en komplett marina i hamnen. Samt flera nya skolor och bostäder. Ronneby växer som aldrig förr..
Läs mer på Blekinge Läns tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ListaNya , skoloroch , bostäder, , växer, kommunen, justnu
HBL - 08 maj 14 kl. 02:24

Simhall och bostäder ska ge liv åt Busholmens bunker

En simhall, idrottslokaler och bostäder planeras i Busholmens bunker. Staden tänker i brådskande ordning konkurrensutsätta finansieringen. Ett par stora byggnadsfirmor har redan visat intresse.

Corren - 6 timmar sedan

Nej till billiga bostäder i elevhemmet

I ett medborgarförslag från förra året föreslås att elevhemmet och Vadstenagymnasiets lokaler ska göras om till billiga bostäder, men kommunstyrelsen säger nej då det inte är genomförbart..

YLE - 03 jun 16 kl. 06:36

Svensk miljardär äger tusentals bostäder i Helsingforsregionen

Miljardären Erik Selin äger så stor del av bolaget Sato att det motsvarar 3 600 bostäder i huvudstadsregionen. Bostadsbolaget Sato är i dag till största delen i utländska händer. - Göteborg och Helsingfors är ganska lika varandra.

Cornucopia - 25 okt 13 kl. 14:45

Visselblåsare i småhusbranschen: Det kommer aldrig mer byggas mycket bostäder i Sverige

En person i ledande ställning i småhusbranschen har hört av sig med en hel del insikt och insyn i byggbranschen och bostadsbubblan. Ska man sammanfatta så kan småhusbyggarna bygga nya fräscha hus med hög standard för 1.5 MSEK i stora volymer, men motarbetas aktivt av alla sektorer i samhället.

Skånskan - 27 maj 16 kl. 06:00

Ännu fler nya bostäder behövs

ESLÖV Eslöv behöver ännu fler bostäder än man tidigare trott. Nu krävs 210 nya lägenheter per år under perioden 2016-2020. De gamla kalkylerna sade 150 lägenheter.

Helsingborgs Dagblad - 25 nov 15 kl. 19:31

Skola, bostäder jobb. Tänk nytt, snabbt.

Det återstår att se om regeringens förslag till skärpt flyktingpolitik kommer att få den effekt som statsminister Stefan Löfven (S) avser – att ge Sverige ett andrum. Oavsett vilket krävs nu en politik för bättre integration. På det hänger framför allt människors chanser till bra liv.

Sydsvenskan - 25 nov 15 kl. 19:31

Skola, bostäder jobb. Tänk nytt, snabbt.

Det återstår att se om regeringens förslag till skärpt flyktingpolitik kommer att få den effekt som statsminister Stefan Löfven (S) avser – att ge Sverige ett andrum. Oavsett vilket krävs nu en politik för bättre integration. På det hänger framför allt människors chanser till bra liv.

YLE - 02 sep 16 kl. 04:19

Arkitekter skissar på bostäder på Drottningberg i Hangö

På måndag (5.9) ska Regatta Resorts träffa Hangö stads ledning för att presentera planerna för Drottningberg. Peder Planting, delägare och styrelsemedlem i Regatta Resorts, berättar att man inte slagit fast när bygget på Drottningberg ska inledas.

Skånskan - 03 sep 18 kl. 11:00

Gräsmattor kan ge fler bostäder i Lödde

Kävlinge Valtemperaturen stiger för varje dag vi närmar oss den 9 september. De politiska utspelen avlöser varandra, framför allt på riksnivå. På lokalplanet är det något mer stillsamt.

YLE - 31 okt 14 kl. 05:43

Terminalbyggnaden på Malms flygplats ska bevaras trots bostäder

Den runda terminalbyggnaden på Malms flygplats i Helsingfors kommer att bestå också efter att flygplanen lämnat området. Fastighetsnämnden beslöt på torsdagen att Helsingfors stad ska köpa fastigheterna på flygplatsen av Finavia och Senatsfastigheter. - Vad som ska hända med Malms flygplatsfastigheter vet jag inte, men under mötet kom det fram att en del ska bevaras.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Bostad: Ö söker ägare – igen

Vill du ha en egen ö? Dags att slå till. Trollareholmen, med utiskt över Ekö, Joggesö och Brorsö är till salu igen.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Lufthansa dyker efter vinstvarning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

30 döda i självmordsattacker i Nigeria

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Då är nya bron över E22:an på plats

Efter att bron gick sönder har man varit tvungen att använda ett övergångsställe. Nu hoppas trafikverket på att bygget är klart till skolstart..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Systembolaget permanentar hemleveranser

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Polisman döms för olaga hot och förolämpning

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Epidemin inte enda dödsorsak för ettåring

Den ettåring som avlidit i samband med vattenepidemin i norska Askøy hade en infektion som orsakade en blodförgiftning, vilken sedan ledde till hans död. Hans tillstånd kan ha förvärrats av campylobacter, visar en obduktionsrapport..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Stjärnan skadad – med tio dagar till EM

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Kriminella stjäl och smugglar in sprängmedel

Sprängmedel har blivit ett allt vanligare inslag i kriminella miljöer. Dynamit är vanligt men kraftiga smällare av typen bangers ökar stort. Enligt polisen smugglas en stor del av de explosiva ämnena in i landet eller stjäls från byggen..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Rekryterade tiggare - döms för människohandel

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.