Barometern > Nyheter

Thursday, 20 June, 02:54

Barometern - 11 jun 19 kl. 16:47

Lidl dubblar butiksytan på GiraffenFörändringarna av Giraffens köpcentrum presenteras nu, bit för bit. Sent på tisdagens stod det klart att redan etablerade Lidl väljer att mer än fördubbla sin nuvarande butiksyta..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Giraffen, Giraffens, Lidl

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lidl, dubblar, butiksytan, Giraffen
Vimmerby Tidning - 06 dec 14 kl. 06:06

Ingrid byter lokal och dubblar butiksytan

Handlaren Ingrid Johnson flyttar sin butik ett stenkast. Men när det gäller lokalytan är steget större än så – en fördubbling.
– Klart att jag har tagit tid på mig att tänka efter, men nu får jag möjligheter att utveckla verksamheten..

Skånskan - 15 nov 16 kl. 10:33

Lidl vill öppna butik i Svedala

SVEDALA Lidl har planer på att etablera sig i Svedala. Det aktuella markområdet ligger nära både väg E 65 och länsväg 108.
Därmed vill både Coop och Lidl öppna livsmedelsbutiker nära varandra i Svedalas utkant.

Barometern - 13 jun 14 kl. 14:34

Lidl utrymt efter översvämning

Vid 13.50-tiden gick ett rör som avleder vatten från taket sönder inne på Lidl i Giraffen. Vattnet började forsa in och butiken tvingades utrymmas.

Barometern - 13 sep 13 kl. 07:47

Välkommen till Lidl och snatta?

Besökte i dag Lidl på Giraffen, Kalmar. När jag ser en man ta en godis från lösgodisbehållaren och ger till sitt, visar det sig senare, barnbarn kan jag inte låta bli att ifrågasätta vad han pysslar med.
Vuxna människor som, i affärer, stoppar lösgodis, frukt å annat vad som finns löst i butiken tycker jag är så jäkla fult.

Alingsås tidning - 15 sep 17 kl. 05:30

Elon dubblar ytan

I helgen inviger Elon sin nyrenoverade butik i Alingsås – nya utställningsmiljöer har byggts upp och butiksytan har fördubblats. – Nu är vi en av de största Elon-butikerna i landet. Vi har en butiksyta på 1 000 kvadratmeter vilket är en fördubbling mot tidigare, säger Fredrik Nilsson, butiksägare.

Nya Wermlands Tidningen - 08 feb 18 kl. 16:00

Lidl vill bygga ut butiken i Filipstad

Fastighetschefen: "Butiksytan är för liten för den omsättning vi har".

Barometern - 18 jul 14 kl. 06:18

Chilli tar över lokal i Giraffen

Heminredningskedjan Chilli öppnar i Sibas lokaler i Giraffen köpcentrum och väntas slå upp sina portar i mitten av oktober. Chilli är en familjeägd butikskedja som har inriktning på heminredning och möbler. Kedjan har i dag 20 butiker runt om i Sverige och den i Kalmar blir nu nummer 21.

HBL - 05 aug 14 kl. 03:05

Nu för Lidl ut surskorpor i världen

Det tog tio år för många finländare att överkommafördomarna som florerade kring den tyska affärskedjan Lidl. Nu stiger kundantalet stadigt i takt med att alltfler affärer grundas.Den tyska livsmedelsjätten Lidl hade det mycket motigt att etablera sig i Finland.

Helsingborgs Dagblad - 07 apr 15 kl. 14:29

Giraffen Melvin blir inte mat

Rovdjuren i djurparken i norska Kristiansand kommer inte att få kalasa på resterna av giraffen Melvin som stångades ihjäl av en antilop i måndags. Kanske har djurparken den danska giraffen Marius öde färskt i minnet.Marius avlivades och obducerades offentligt innan köttet slängdes till parkens rovdjur, något som väckte protester runt om i världen.

Sydsvenskan - 07 apr 15 kl. 14:29

Giraffen Melvin blir inte mat

Rovdjuren i djurparken i norska Kristiansand kommer inte att få kalasa på resterna av giraffen Melvin som stångades ihjäl av en antilop i måndags. Kanske har djurparken den danska giraffen Marius öde färskt i minnet.Marius avlivades och obducerades offentligt innan köttet slängdes till parkens rovdjur, något som väckte protester runt om i världen.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Elias Pettersson vann Calder Trophy

Årets nykomling i NHL heter Elias Pettersson. Den 20-årige svensken vann Calder Trophy som säsongens rookie under årets NHL-gala i Las Vegas..

Barometern - 15 minuter sedan

Zapata avgjorde för Colombia

Barometern - 30 minuter sedan

Stabilt för skottskadad i Uppsala

Barometern - 45 minuter sedan

Mexiko godkänner "nya Nafta"

Mexikos senat har med stor majoritet godkänt det nya handelsavtalet USMCA, som ska ersätta det tidigare Nafta mellan USA, Mexiko och Kanada..

Barometern - 2 timmar sedan

Många döda i ny Burkina Faso-attack

Barometern - 3 timmar sedan

Mexiko ber om mer FN-stöd

Barometern - 3 timmar sedan

Traditionen: Lyran invigde sommaren i Stadsparken

Scenen i Stadsparken bjuder som alltid på en sommar med musikunderhållning från alla möjliga genrer. Först ut var i vanlig ordning musikkåren Lyran..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.