Sydöstran > Nyheter

Monday, 17 June, 11:48

Sydöstran - 11 jun 19 kl. 16:32

WEBB-TV: Ro-givande utbildning ger ringar på vattnetTvå av eleverna på Litorina folkhögskola sjösatte under tisdagen sina båtar. Efter två och ett halvt års slit är de nu klara. – Nu ska det bli spännande att se hur den reagerar i sjön, säger Jonas Palmqvist..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Webb-tv, Litorina, Jonas Palmqvist

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: WEBB-TV, Ro-givande, utbildningger , ringar, vattnet
Skånskan - 24 feb 17 kl. 17:48

Fullmäktige visas snart på webb-tv

Skurup Skurups kommun funderar på att börja sända fullmäktiges sammanträde via webb-tv. ERWP.fif(0)Fullmäktiges presidium och tjänstemän inom den kommunövergripande staben har sedan en tid studerat ett införande av webbsändningar från fullmäktiges sammanträden.

YLE - 26 aug 14 kl. 12:57

Nödcentralen lockar med tvåspråkig utbildning

Nyheten att nödcentralen inte alltid kan erbjuda service på svenska har upprört läsare på Yle Västnylands webb. Men nu finns det planer på utbildning som ska locka tvåspråkiga, berättar inrikesminister Päivi Räsänens specialmedarbetare, kristdemokraten Niklas Andersson från Raseborg. - Vi ska nu lyfta upp den här saken i budgetdiskussioner och Inrikesministeriet har föreslagit att vi ska ha en satellitkurs för nya jouranställda vid nödcentralerna säger Andersson och tillägger att kursen kunde ordnas i Svenskfinland.

Dagensanalys.se - 25 nov 16 kl. 14:22

Öka försäljningen med webbkonvertering – en utbildning från Outfox

Nu erbjuder Outfox en smart utbildning i så kallad konverteringsoptimering. Den presenterar 8 steg som kommer öka din försäljning med upp till 100 procent. Man ska också kunna öka läsningen av ens inlägg med över 500 procent.

YLE - 22 jul 13 kl. 14:09

Topp fem på Västnylands webb

Hög hastighet och en drunkningsolycka lockade läsare på Yle Västnylands webb förra veckan. Artikeln från i fredags om en i Ekenäs var mest läst. Åtminstone fyra båtar skadades då en båtförare körde in i hamnen med för hög hastighet på torsdag kväll.

Helsingborgs Dagblad - 31 jul 17 kl. 10:57

Mia Skäringer spelar in webb-tv-serie med Holy Smoke-grundarna

Komikern och skådespelaren Mia Skäringar blir programledare en webb-tv-serie som ska spelas in i Bräcke utanför Höganäs..

Expressen - 02 maj 16 kl. 15:11

"Förbjud jänkarvagnar på två- till fyraåringar"

Debatten om jänkarvagnar tog fart i SportExpressen under flertalet artiklar förra veckan. I webb-tv-programmet Sista Sväng under söndagen följde man upp ämnet. Förbud eller inte?

Dagens Medicin - 11 okt 18 kl. 14:19

Ny utbildning ska ge hemsjukvården status

Nästa höst räknar Mälardalens högskola med att dra i gång landets första specialist­utbildning för sjuksköterskor inom hemsjukvård. Magister­utbildningen blir ettårig, på halvfart, och mestadels webb­baserad..

BT - 16 feb 14 kl. 07:35

Webb-TV: Bebisen går ? sju månader gammal

På nyårsafton tog Gabriel Veloso RIegertz, då sex månader, sina första steg. I dag spatserar han runt i vardagsrummet som om han aldrig hade gjort annat. – Barnavårdscentralen sa att det är rekord, säger mamma Jessela Veloso.

Nyan - 04 aug 15 kl. 19:05

Webb-tv: Alfred hackar hemsidor-för deras egen säkerhets skull

Cortex Security är ett datasäkerhetsföretag, som drivs av 17-årige sommarlovsentreprenören Alfred Berg. – Jag har alltid varit intresserad av datorer och jag gillar utmaningar, säger han. Alfred Berg säger att det egentligen inte finns något annat datasäkerhetsföretag på Åland.

Skånskan - 07 nov 18 kl. 18:07

Chatt med politiker lanseras på ny webb

Sjöbo Luftigare, modernare och mer lättnavigerad har varit målen med kommunens nya hemsida som lanseras i morgon torsdag.
Via den ska invånarna även kunna ställa frågor till politikerna i kommunfullmäktige.Arbetet med nya Sjobo.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 10 minuter sedan

Systembolaget permanentar hemleveranser

Sydöstran - 15 minuter sedan

Sänkt BNP-prognos för Finland

Sydöstran - 45 minuter sedan

Kriminella stjäl och smugglar in sprängmedel

Sprängmedel har blivit ett allt vanligare inslag i kriminella miljöer. Dynamit är vanligt men kraftiga smällare av typen bangers ökar stort. Enligt polisen smugglas en stor del av de explosiva ämnena in i landet eller stjäls från byggen..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Ny Fischer-staty efter vandaliseringen

Sydöstran - 1 timme sedan

Förbättrat läge för Folkets hus i Kallinge

Den ekonomiska situationen för Folkets husföreningen i Kallinge har förbättrats något. Samtidigt har styrelsen beslutat att inte sälja byggnaden. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Så mycket tjänade Shellback förra året

Johan ”Shellback” Schusters årsredovisning för 2018 är nu klar. Den visar att det blev en rejäl vinst för musikproducenten från Karlshamn förra året – och han plockar ut hälften i utdelning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.