Sydöstran > Nyheter

Monday, 17 June, 03:42

Sydöstran - 11 jun 19 kl. 16:41

Årets förening får också årets miljöprisNogersunds Hembygdsförening får Naturvårdsrådets miljöpris i Sölvesborgs kommun i år. Föreningen arrangerar bland annat städdagar..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Hembygdsförening, Naturvårdsrådets, Sölvesborgs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Årets föreningfår också årets , miljöpris
Skånskan - 03 jun 16 kl. 11:14

Miljöpris till cykelåkeri och studentförening

Lund Företaget Movebybike och studentföreningen Lund Sustainable Engineers får dela på Lunds miljöpris 2016.Beslutet togs på kommunstyrelsens miljö- och hälsoutskotts sammanträde på torsdagen. Movebybike transporterar allt från dagisbarn till fullskaliga flyttar av kontorsverkssamheter och får priset för att visat att det är möjligt att transportera det mesta med hjälp av cykel och släp, något som gör dem till kanske ”Sveriges grönaste åkeri2.

Helsingborgs Dagblad - 28 aug 15 kl. 10:20

Biodlarförening får stadens miljöpris

Nordvästra Skånes biodlarförening får Helsingborgs stads miljöpris 2015. En 135-årig förening som på sistone har blivit riktigt trendig..

Nyan - 01 nov 18 kl. 15:43

Nyan-reporter nominerad till miljöpris

Nya Ålands nyhetsreporter och ledarskribent Heidi Hendersson är nominerad till Ålands Natur & Miljös miljöpris 2018. Vem som helst får nominera pristagare till miljöpriset som delats ut sedan föreningen startade 1979. En grupp medlemmar i Ålands Natur & Miljö beslutar vilka av de nominerade som går vidare.

SmålandsPosten - 30 okt 14 kl. 06:22

Inget miljöpris till Växjö kommun

Växjö kommun var en av 13 nominerade städer till Nordiska rådets miljö­pris. Priset gick i år till Islands huvudstad Reykjavik. Nordiska rådet delade under onsdagskvällen ut sitt årliga miljöpris vid en galamiddag i Stockholms stadshus.

Jönköpingsnytt - 09 maj 13 kl. 10:32

Miljöpris till förskoleklass och friskvårdsförening

Jönköpings kommuns miljöpris från miljönämnden går till två aktörer 2013, det är Friskis och Svettis och Egnahemsskolans förskoleklass som i år får dela..

Skånskan - 28 nov 13 kl. 10:11

Miljöpris till Britt-Elise Björnhov

Britt-Elise Björnhov får Vellinge kommuns miljöpris. Hon har under många år varit aktiv i Falsterbonäsets naturvårdsförening..

Barometern - 18 nov 16 kl. 15:44

Många får dela på årets miljöpris

En förening och tre enskilda personer får dela på årets miljöpris i Torsås kommun. Den sammanlagda prissumman uppgår till 20 000 kronor..

LV - 08 jun 17 kl. 09:00

Vimmerbyförening får miljöpris

Centerpartiets årliga miljöpris i Vimmerby kommun delades ut i dag. Det går till den nystartade föreningen Solenergi i Vimmerby som fick både diplom och specialtårta för sitt arbete..

Barometern - 25 feb 18 kl. 17:38

Årets miljöpris gick till föreningsveteran

På söndagseftermiddagen fick veteranen Bertil Svensson ta emot Döderhults Naturskyddsförening och Misterhults Hembygdsförenings kultur- och miljöpris 2017..

Blekinge Läns tidning - 11 jun 19 kl. 15:48

De fick ta emot årets miljöpris

Naturvårdsrådets miljöpris gick i år till Nogersunds Hembygdsförening. Det blir därmed andra gången som föreningen får utmärkelsen för sina bedrifter..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 5 minuter sedan

Huawei förbereder sig för jätteras

Sydöstran - 15 minuter sedan

Bil in i stolpe

Räddningstjänst och ambulanspersonal ryckte ut till Nättraby på natten till måndagen..

Sydöstran - 1 timme sedan

Bahrain skapar dykplats med jumbojet

Ö-staten Bahrain vill locka dykturister till Persiska viken med vad som beskrivs som världens största undervattenspark. Kronan i verket är en Boeing 747 som ska sänkas till botten..

Sydöstran - 1 timme sedan

Explosion i Flemingsberg

Sydöstran - 1 timme sedan

Ström tillbaka efter jätteavbrott

Sydöstran - 1 timme sedan

Misstänkt drograttfull krockade med bil och smet

En man i 30-årsåldern misstänks för flera brott efter en serie händelser som slutade med avåkning i Olofström på natten till måndagen. .

Sydöstran - 2 timmar sedan

Lufthansa bromsar in

Sydöstran - 2 timmar sedan

Galiciska separatistledare gripna

Sydöstran - 3 timmar sedan

Qatar tog historisk poäng i Copa América

Sydöstran - 3 timmar sedan

Ingen kameraövervakning på Skateboardparken

I nuläget blir det ingen kameraövervakning av Skateboardparken. Anledningen till Datainspektionen kan säga nej är att många minderåriga vistas i området, men också att det är få polisanmälningar i området..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.