Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 25 June, 18:43

Sydöstran - 11 jun 19 kl. 16:43

Inga betesfår - på grund av lösa hundarI år får inga får beta i naturreservatet Spraglehall på Listerlandet. Anledningen är att lösspringande hundar har stört och till och med stressat ihjäl får..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Spraglehall, Listerlandet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inga, betesfår, grundav , lösa, hundar
Cornucopia - 01 sep 14 kl. 15:57

Centerpartiet: Inga reformer på grund av flyktingvågen - Södermalm kan ta emot 49 000 flyktingar

Som enda riksdagsparti har nu (c)enterpartiet svarat på frågan om Migrationsverkets finansieringsbehov om 48 miljarder SEK under den kommande mandatperioden. Beskedet är att alla politiska reformer stoppas och inga sådana kommer ske under mandatperioden då flyktingarna går före allt annat, samt att hela landet ska ta lika stort ansvar - vilket kan översättas till att Södermalm ska ta emot 49 000 flyktingar.

Skilj på sak och person.

Expressen - 10 jun 19 kl. 14:05

Trebarnspappan får inga jobb – på grund av ansiktstatuering

Puk Kireka, 31, har svårt att hitta jobb på grund av sin uppseendeväckande ansiktstatuering, skriver Daily Mail. 31-åringen har synts med gangstergänget Mongrel Mobs, och har nu tatuerat in deras slogan i ansiktet.Men efter fängelsetid och missbruk är gangstern fast besluten att förändra sitt liv..

DI - 09 jul 18 kl. 15:52

Draghi ser inga risker med låg ränta

ECB ser inga systemrisker på grund av den mycket låga räntan och rikliga tillgången på likviditet. I de fall risker finns bör lämpliga tillsynsåtgärder sättas in. Svaret bör inte vara att ändra ECB:s penningpolitik..

Expressen - 04 jul 17 kl. 18:11

Modellen får inga jobb – på grund av sina bröst

Brittiska fotomodellen och skådespelaren Emily Ratajkowski slog igenom i Robin Thickes musikvideo och har efter det prytt tidningsomslag och agerat som skådespelare.Men nu berättar Ratajkowski att hon har svårt att få roller för att hon är för sexig. "Det är som en motståndelse mot kvinnor, att folk inte vill arbeta med mig eftersom mina bröst är för stora.

Expressen - 15 jun 19 kl. 18:00

Frida, 26, får inga jobb – på grund av medfödd skada

Sedan 2012 har Frida Espenrud haft en anställning och hon söker desperat efter ett extrajobb.Ibland nappar arbetsgivare och allt känns positivt.Men när de får reda på om Fridas medfödda skada förändras allt.

Supermiljöbloggen - 09 dec 16 kl. 11:56

Agnes Wold: ”Det finns inga bevis för att ‘hormonstörande kemikalier’ påverkar vår hälsa”

Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi, har flera gånger kritiserat Naturskyddsföreningen och forskare för att ogrundat skrämma upp folk rörande hormonstörande ämnen. Hon förnekar inte att det finns ämnen som kan störa hormoner, men förklarar här utförligt varför hon har problem med uttrycket "hormonstörande ämnen".  Läs mer: Carl-Gustaf Bornehag: "Kemikalier i damm ett troligt hälsoproblem" DN: "Stoppa skrämselpropaganda på förskolorna" Mattias Öberg: "Okunskap i kamikaliedebatten kan ge farlig backlash" Debatt i Plånboken mellan Mattias Öberg och Agnes Wold Naturskyddsföreningen har, tillsammans med vissa forskare, framgångsrikt sålt in budskapet till det svenska folket och våra politiker att vardagen, till och med i vår trygga svenska förskola, ä

YLE - 29 jun 17 kl. 11:01

Polisens onlinetjänster ligger nere på grund av tekniskt problem

För tillfället kan man inte komma åt polisens elektroniska webbtjänster. Tjänsterna har legat nere sedan onsdag
eftermiddag. Alla tjänster ligger nere på grund av ett tekniskt problem.

YLE - 29 okt 13 kl. 09:30

Inga-Lills kapten i rätten

Kaptenen för galeasen Inga-Lill som körde på grund utanför Högsåra i augusti ska ge en förklaring om olyckan till Egentliga Finlands tingsrätt på tisdag eftermiddag. Efter att kaptenen hörts fattar åklagar beslut om fallet går till åtalsprövning. Kaptenen är misstänkt för både grovt äventyrande av trafiksäkerheten och roderfylleri.

YLE - 29 okt 13 kl. 14:09

Inga-Lills kapten skyller ifrån sig

Kaptenen för galeasen Inga-Lill som körde på grund utanför Kimitoön i augusti anser att han blev distraherad av oljudet från skoleleverna ombord när olyckan inträffade. Kaptenen gav sin förklaring till olyckan i tingsrätten på tisdag eftermiddag. Enligt kaptenen gjorde han sig högst skyldig till vårdslöshet.

YLE - 27 jan 16 kl. 10:04

Barnen hamnade i kläm på grund av besvär

Dagisbarnen i Kristinestad har fått hålla till i tillfälliga utrymmen sedan de blev tvungna att evakueras från det gamla daghemmet som var i dåligt skick. Ett besvär i marknadsdomstolen försenar bygget och personalen börjar känna sig uppgiven. Ovissheten är tärande.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Staten kan spendera mera

Svångrem eller svängrum? Den retoriska frågan ställdes många gånger under krisåren på 90-talet. Den ställdes redan av statsminister Olof Palme, S, under tidigt 80-tal..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Trump anser att Rapinoes protest är olämplig

Sydöstran - 15 minuter sedan

Ny protest i Nigeria efter uteblivna löner

Sydöstran - 45 minuter sedan

Blekinges nya undervatten-tipsrunda invigd

Tipsrunda och bingo + snorkling = sant på Dragsö camping i Karlskrona. Campingen har nu invigt sin nya snorkelled där besökarna ska svara på frågor och spela bingo samtidigt som de upplever skärgården..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Eldade trots förbudet

Sydöstran - 45 minuter sedan

Klart att bygga på Strandplan

Villatomterna på Strandplan är nu besiktade och klara för byggstart. – Vi har åtta intressenter som har bokat tomter och marknadsföringen har ändå varit blygsam, det ser vi som ett gott tecken, säger kommunens tomtförmedlare Annika Blissing..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Byggstart för World trade center

Nu är det dags för nästa steg på Pottholmen i Karlskrona. På tisdagen togs första spadtaget till World trade center. .

Sydöstran - 1 timme sedan

"Bond 25": Första klippen släppta

Sydöstran - 1 timme sedan

Tullkontroller mot barnporr saknar lagstöd

Tullen får inte längre genomsöka mobiler eller datorer efter barnpornografi, efter ett beslut från Justitieombudsmannen (JO). Enligt JO finns det inte lagligt stöd för den här typen av kontroller, skriver ..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.