Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 18 June, 05:36

Sydöstran - 11 jun 19 kl. 16:45

Här bodde hundarna i sin avföring – 28 djur omhändertogs akutInne i huset låg stora högar av nedtrampad avföring, uppemot fem centimeter – och en liten vattenskål på en halv liter för 16 hundar. Länsstyrelsen tvingades omhänderta totalt 28 husdjur hos en man i östra Blekinge efter en anonym anmälan..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Blekinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här bodde, hundarnai sin , avföring28 , djur, omhändertogs, akut
UT - 23 maj 17 kl. 14:20

Kor nedsmutsade med avföring - djurägare måste bättra sig

Korna var nedsmutsade med avföring, konstaterade länsstyrelsen. Nu har myndigheten bestämt att lantbrukaren måste ta hand om sina djur bättre..

SvD - 05 nov 14 kl. 16:36

Barn bodde bland avföring, skadedjur och glassplitter

Bland smutstvätt blöt av urin, intorkad avföring och glassplitter har två barn bott med sin pappa – utan att socialtjänsten reagerat på situationen. "Vi bedömer att lägenheten är totalt obeboelig", skriver handläggarna som upptäckt förhållandena i en lex Sarah-anmälan..

Västerbottens Folkblad - 30 apr 15 kl. 14:17

Elev bodde i avföring och urin

En person har bott under odrägliga förhållanden i ett källarutrymme i studentboendet tillhörande Liljaskolan i Vännäs. Det rapporterar SVT Nyheter Västerbotten. Personen ska ha bott flera månader på en madrass i källarutrymmet på studentboendet, som ägs av det kommunala fastighetsbolaget Vännäs fastigheter, men som hyrs av Liljaskolan.

GöteborgsPosten - 04 aug 15 kl. 14:53

Hund bodde i avföring

Två skaraborgare lät sin hund svälta och bo i avföring. Dessutom hade rottweilern ett obehandlat sår. Nu har de åtalats misstänkta för djurplågeri..

Nyheter 24 - 07 feb 14 kl. 11:48

Levde i avföring och stank tillsammans med sina 67 djurÅt paraply

SKÅNE. 49 katter, nio duvor, sju kaniner och två marsvin omhändertogs hos den 59 år gamla kvinnan.– Hon är en hängiven djurvän som tappade kontrollen, säger djurskyddsinspektör Mattias Gårdlund som var med när alla de 67 djuren omhändertogs.

Nya Wermlands Tidningen - 29 jan 13 kl. 08:15

Hundarna stod i smuts och avföring

Hundarna saknade vatten och bodde i ett rum fyllt av smuts och avföring. Nu kräver länsstyrelsen att ägaren skärper till sin djurhållning..

Skånskan - 14 dec 15 kl. 06:00

Böter för sopor och avföring

Hörby När polisen kom till Hörbykvinnans hus för att reda ut ett hundslagsmål möttes de av sju hundar, sopor och bajs.
Nu har kvinnan dömts för brott mot djurskyddslagen till 8 000 kronor i böter.Det var med anledning av ett bråk i en hundrastgård som en polispatrull besökte kvinnans hus utanför Hörby.

GT - 28 feb 15 kl. 00:10

Flera hundar levde i sin egen avföring

Golvet var täckt av avföring där de fyra hundarna hölls. Där fanns bråte som de kunde skada sig på och de rastades inte tillräckligt ofta. Nu har länsstyrelsen tagit hand om hundarna på Orust..

SmålandsPosten - 29 jan 15 kl. 13:54

Katter bodde i sin avföring

Länsstyrelsen har omhändertagit fyra katter i Tingsryds kommun eftersom de levde i sin egen avföring. Ägarna utreds nu för djurförbud. Det var efter att Länsstyrelsen i Kronoberg fått in en anonym anmälan om att fyra katter far illa som djurskyddshandläggarna gjorde en oanmäld inspektion.

SR - 14 aug 13 kl. 08:42

Viktig avföring från stora djur

Utrotandet av stora djur, den så kallade megafaunan, kan leda till allvarliga konsekvenser för ekosystemet, när de inte längre förflyttar näringsämnen över stora sträckor och sprider dem med sin avföring..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Saudierna hävdar ny drönarattack

Sydöstran - 30 minuter sedan

Slarv och okunskap bakom fel i tullen

Stora bolag med omfattande import gör samma slags fel i sin tullhantering som företag med betydligt mer blygsam utrikeshandel. Det är en av Tullverkets slutsatser efter att myndigheten granskat Sveriges 100 största importföretag..

Sydöstran - 1 timme sedan

Krisavtal ska reglera brandarbete

Sydöstran - 2 timmar sedan

Ny "Hungerspelen"-film och -bok planeras

En ny bok som utspelar sig före händelserna i "Hungerspelen"-böckerna kommer att släppas nästa år. Det finns redan planer på en film som bygger på berättelsen..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Många döda och skadade i skalv

Sydöstran - 2 timmar sedan

Värmebölja slår mot indiska Bihar

Omkring 80 personer har omkommit i en värmebölja i Bihar i Indien. Temperaturerna har legat på omkring 45 grader i flera dagar..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Larm: Brand i husvagn vid camping

Räddningstjänst och ambulans fick rycka ut till en campingplats utanför Asarum, sedan det börjat brinna i en husvagn..

Sydöstran - 3 timmar sedan

Karlshamn anmäls till Ivo

Sydöstran - 4 timmar sedan

Odebrecht ansöker om konkurs

Sydöstran - 4 timmar sedan

USA ökar närvaron i MellanösternOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.