Sydöstran > Nyheter

Thursday, 20 June, 03:46

Sydöstran - 11 jun 19 kl. 17:00

Butik hämtar honung – från taket10 000 bin ska förse Ica Maxi i Ronneby med honung. Nu är två kupor på plats och första skörden väntas ske i juli. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Ica Maxi, Ronneby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Butik, hämtar, honungfrån , taket
GöteborgsPosten - 23 mar 18 kl. 07:25

Inbrott i butik - sågade upp taket

Natten till fredagen skedde ett inbrott i en livsmedelsbutik i Vårgårda. Gärningspersonerna tog sig in genom att såga upp ett hål i taket. De lämnade sedan platsen, troligtvis i en bil..

BT - 11 feb 13 kl. 16:02

Butik utrymd sekunder före takras

Taket rasade i dag in på matbutiken Ankaret i Iggesund. Knakande ljud från taket gjorde att butiken utrymdes strax före raset, som tog ungefär en fjärdedel av taket, och ingen kom till skada.
- Det knakade oroväckande inne, så de hade utrymt butiken.

Skånskan - 24 maj 16 kl. 06:00

Butik fick stängas efter råttlarm

Malmö Fri väg för råttor in genom taket, råttlort på golvet och frän stank av råtturin på lagret. Det blev rejäl bakläxa vid miljöförvaltningens inspektion som slutade med att butiken tvingades stänga.Det var i början av maj som en person slog larm till miljöförvaltningen sedan råttor synts i butiken vid ett tidigt morgonbesök.

Helsingborgs Dagblad - 02 maj 17 kl. 15:25

Tobaksliga bryter sig in genom taket

Natten mot tisdagen tog sig tjuvar in genom taket till en Ica-butik i Ytterhogdal och lämnade med en större mängd tobak. Polisen tror att en liga ligger bakom flera utstuderade butiksrån i södra Norrland. Rånarna har placerat papperslappar framför butik.

Helsingborgs Dagblad - 11 feb 13 kl. 16:02

Butik utrymd sekunder före takras

Taket rasade i dag in på matbutiken Ankaret i Iggesund. Knakande ljud från taket gjorde att butiken utrymdes strax före raset, som tog ungefär en fjärdedel av taket, och ingen kom till skada. ?

Expressen - 11 dec 12 kl. 20:35

Tak har rasat in på butik i Stockholm

Taket på en butik söder om Stockholm kan ha rasat in, skriver polisen på sin hemsida. Uppgiften kom efter att ett överfallslarm utlöst från butiken..

Kristianstadsbladet - 21 dec 12 kl. 21:03

Rånare tog sig in i butik via taket


En Jyskbutik i Helsingborg rånades vid 19-tiden på fredagskvällen.Enligt polisen tog sig minst två rånare in i butiken genom taket. Där hotades två anställda med någon form av tillhygge.

Helsingborgs Dagblad - 19 mar 13 kl. 11:00

Tog sig in i butik via taket

Natten mot måndag tog sig någon eller några in i Ica Kryssets lokaler på Föreningsgatan via taket. Där kom de över både kontanter och cigaretter till ett okänt värde. På övervakningsfilmen syns två gärningsmän i 18?

Expressen - 22 dec 13 kl. 15:52

Sågade sig in genom taket – länsade butik

I skydd av mörkret sågade sig tjuvarna in genom taket till livsmedelsbutiken i Ödåkra. Där lyckades de med stor möda skära upp ett kassaskåp och fick tag i nyckeln till ytterligare ett kassaskåp. - Värden för en halv miljon kronor kan vara borta, säger butiksägaren Richard Singbrant..

GT - 30 jun 14 kl. 22:03

Duva härjade i butik – räddades av Margit, 87

Den vita duvan tog sig in i Margit Sundqvists, 87, butik och levde rövare – tills den slog läger på porslinshyllan. Men fågeln var skadad och dramat skulle inte sluta där. – När djurambulansen kom föll den ner bakom ett skåp som räcker hela vägen upp till taket.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Ny attack mot nigeriansk militärbas

Sydöstran - 15 minuter sedan

Östersjön: Musselodlingar kan sänka kostnader

Synen på musselodlingar som ett sätt att minska utsläppen i Östersjön går isär bland forskare. Ur ett ekonomiskt perspektiv är dock musslorna fördelaktiga, enligt en ny studie..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Musslor ekonomiskt mot övergödning

Sydöstran - 1 timme sedan

Zapata avgjorde för Colombia

Sydöstran - 1 timme sedan

Elias Pettersson vann Calder Trophy

Årets nykomling i NHL heter Elias Pettersson. Den 20-årige svensken vann Calder Trophy som säsongens rookie under årets NHL-gala i Las Vegas..

Sydöstran - 1 timme sedan

Stabilt för skottskadad i Uppsala

Sydöstran - 1 timme sedan

Mexiko godkänner "nya Nafta"

Mexikos senat har med stor majoritet godkänt det nya handelsavtalet USMCA, som ska ersätta det tidigare Nafta mellan USA, Mexiko och Kanada..

Sydöstran - 3 timmar sedan

Många döda i ny Burkina Faso-attack

Sydöstran - 3 timmar sedan

Larm: Bil i krock med vildsvin

En viltolycka med en personbil inblandad inträffade sent på onsdagskvällen, strax utanför Pukavik..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.