SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 19 June, 19:54

SmålandsPosten - 11 jun 19 kl. 16:36

Storsatsning på Ryds bibliotekUnder året ska Ryds bibliotek få ett rejält ansiktslyft. Målet är att skapa en naturlig mötesplats, inte minst för ungdomar och nyanlända..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Ryds

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storsatsning, Ryds, bibliotek
Kristianstadsbladet - 16 okt 12 kl. 06:30

Ikea blir delägare i Ryds bilglas

Familjen Ryd som äger Ryds bilglas tar in Ikea som delägare. 40 procent av aktierna i Ryds bilglas säljs till Inter Ikea investments.
?

GöteborgsPosten - 01 feb 18 kl. 19:11

Nystart efter storsatsning på Hammarkullens bibliotek

Det var fullt med folk när Hammarkullens bibliotek nyinvigdes på onsdagen. En av dem som hittat dit var Mohammed Abadi, 9.
– Jag är här nästan varje dag, säger han..

Nyhetsverket - 16 sep 13 kl. 11:35

Valresultatet i Österåker-Östra Ryds församlingsval.

Preliminärt resultat för val till kyrkofullmäktige 2013: Österåker-Östra Ryds församling Resultat för hela valet Andel röster i procent 20132009 Arbetarepartiet - Socialdemokraterna 32,15% Borgerligt alternativ 23,93% Futurum Framtidens kyrka i Österåker-Östra Ryds församling 10,07% LEVANDE KYRKA I ÖSTERÅKER - ÖSTRA RYDS FÖRSAMLING 30,59% Vänstern i Svenska Kyrkan 3,26% Röstfördelning 2013 2009 (Se val 2009) Nomineringsgrupp % Antal Mandat % Antal Mandat Arbetarepartiet -....

SmålandsPosten - 23 okt 14 kl. 06:43

?Droger och alkohol på Ryds Brunn?

Ungdomarna på Ryds Brunn ska ha rökt drogen spice och druckit alkohol inför personalen. Det påstår föräldrar till en elev på ungdomshemmet som nu anmäls till Inspektionen för vård och omsorg (IVO). I sin anmälan tar föräldrarna till att börja med upp att sonen kommer hem på permission varannan helg.

Sydöstran - 25 jul 18 kl. 16:37

Hembygdsföreningen vill ha tillbaka bibliotek

Åryds Hembygdsförening vill att kommunen åter öppnar upp en biblioteksfilial i samhället. Detta för att skapa en naturlig samlingspunkt..

Helsingborgs Dagblad - 29 okt 11 kl. 16:01

Ryds marknad fyllde stan

Hela Höganäs verkade vara på benen när det på lördagen åter var dags för den årliga Ryds marknad.Den sista helgen i oktober drar besökare från när och fjärran till Ryds marknad och så har det varit längre än någon kan minnas. Enligt Höganäskännare som HD talat med har marknaden troligen anor ända från mitten av 1800-talet.

Kristianstadsbladet - 15 dec 17 kl. 16:30

Ryds Bilglas säljs till riskkapitalbolag

Riskkapitalbolaget Nordic Capital köper 90 procent av aktierna i Ryds bilglas. ”Vi visste det skulle hända redan 2012 när vi sålde till Ikea”, säger Tomas Ryd, vd i Ryds Glas AB..

SmålandsPosten - 10 jun 19 kl. 22:38

Pär är "Mr Åryds IK" som alltid varit sin klubb trogen

Åryds IK:s lagkapten Pär Sigfridsson tillhör en unik skara i dagens fotboll. "Mr Åryds IK" har alltid spelat för sin moderklubb..

BT - 29 dec 14 kl. 06:33

Storsatsning på idrott för unga

Byttorps IF och Norrby IF drar igång en flerårig satsning på idrottsskolor för barn och ungdomar upp till 16 år. Andra föreningar erbjuds haka på projektet som kallas IF Samhälle. Det finns också planer på en fritidsbank där utrustning kan lånas kostnadsfritt.

YLE - 11 apr 17 kl. 13:42

Grankulla bibliotek är rekordpopulärt

- Vårt starkaste kort är kundservicen, det lockar kunder till och med lite längre ifrån, säger Maria Grundvall som är bibliotekarie och ansvarig för sociala medier på biblioteket i Grankulla. Alla publikundersökningar visar att det här uppskattas allra mest. Fulla hyllor i Grankulla bibliotek.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Misstänkta kidnappare kvar i häkte - åklagaren krävde långa straff

Samtliga fyra misstänkta kidnappare ska tills vidare vara kvar i häkte i väntan på att domen avkunnas den 28 juni. Det innebär sannolikt att de kommer att dömas. Åklagaren krävde minst åtta års fängelse för tre av kidnapparna medan den fjärde inblandade, en 38-åring bosatt i Växjö, borde dömas till fängelse i tio år..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Luleå förlänger med "Bulan"

Thomas "Bulan" Berglund har skrivit på ett nytt treårsavtal med Luleå Hockey. Den 50-årige tränaren är därmed kontrakterad med den gångna säsongens tabelltvåa till och med säsongen 2021/2022..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Pettersson kan utses till årets nykomling

Peter Forsberg, Daniel Alfredsson och Gabriel Landeskog har alla utsetts till säsongens rookie i NHL. Natten till torsdag kan Sverige få en ny vinnare då både Rasmus Dahlin och storfavoriten Elias Pettersson är nominerade till det prestigefyllda priset. Även Robin Lehner, Oliver Ekman Larsson, Henrik Lundqvist och Victor Hedman kan prisas..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Efter mordförsöket i Ljungby: De skadade har fått komma hem

De två män som utsattes för mordförsök och blev knivskurna i Ljungby under den så kallade Vinbrännbollen har fått lämna sjukhuset. .

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Juntan vill förhandla med proteströrelsen

SmålandsPosten - 1 timme sedan

"Avengers: Endgame" klipps om och släpps igen

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tre döms för massaker vid högskola i Kenya

SmålandsPosten - 1 timme sedan

En skottskadad i Uppsala

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Sjukvårdens miljonförlust - viktig fråga när budgeten klubbades

Hälso- och sjukvården i Region Kronoberg gick back en miljon kronor om dagen under april och maj i förhållande till budget. Det var ett omdiskuterat ämne på regionfullmäktige när de blågrönas nya budget för 2020 klubbades. .

SmålandsPosten - 1 timme sedan

I vimlet med Sven: Premiär för litterär room service

För mig, och många andra, är room service betjäning av mat och dryck på hotell..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.