Computer Sweden > IT

Monday, 17 June, 10:38

Computer Sweden - 11 jun 19 kl. 16:39

Addsecure köper Offentlig Säkerhet
Svenska IoT-bolaget Addsecure vill bredda sig inom alarmeringsområdet samt utbildningar och köper därför sin kollega Offentlig Säkerhet..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
Offentlig Säkerhet, IoT, Addsecure

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Addsecure, köper, Offentlig, Säkerhet

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 4 timmar sedan

Genombrott för Facebook på företagen – svenska säkerhetsjätten rullar ut Workplace


När Securitas skulle välja collaborationplattform blev det varken Microsofts alternativ eller Slack. I stället håller de på att rulla ut Facebooks Workplace i bolaget som totalt har 370 000 anställda..

Computer Sweden - Igår: 06:02

Försäkringskassan laddar för AI-stöd till handläggarna


I höst börjar arbetet med att lära upp AI som ska stötta Försäkringskassans handläggare när de gör sina bedömningar. Men det är alltid människan som tar beslutet..

Computer Sweden - I förrgår: 13:51

Toshiba lägger sin it hos Tele2


Det blev operatören Tele2 som tog hem Toshiba Tec Nordics upphandling, och ska därmed vara helhetsleverantör av it-tjänster..

Computer Sweden - 14 jun 19 kl. 09:17

CAG köper – och startar nytt säkerhetsbolag


Konsultbolaget CAG köper Engvall Security för 23 miljoner kronor och på samma gång bildar man ett nytt bolag inom cybersäkerhet..

Computer Sweden - 14 jun 19 kl. 06:02

Swisheffekten – nu siktar Riksbanken på att göra betalningar sekundsnabba


En Swishbetalning går blixtsnabbt men det kan ta dagar innan en överföring från en bank till en annan går igenom. Nu planerar Riksbanken att ansluta sig till en EU-gemensam plattform för att alla typer av betalningar ska kunna swisha igenom systemen..

Computer Sweden - 13 jun 19 kl. 14:46

"Elscooterbolagen behöver ta ansvar för användarnas säkerhet"


Tiden är förbi när man bara kan rulla ut en produkt på marknaden utan att fundera över det ansvar man kan behöva ta för produkten, skriver Mikael Pawlo..

Computer Sweden - 13 jun 19 kl. 09:38

Här är nästa polska konsultbolag som satsar svenskt


Polska konsultbolaget PGS Software, som jobbar med molntjänster, mjukvaruutveckling och designtjänster, börjar nu etablera sig i Sverige och Norden..

Computer Sweden - 13 jun 19 kl. 06:02

Sveriges vård riggar för systembyte – "ofattbart mycket jobb"


Nu läggs grunden för en verklig digitalisering av svensk vård. Men det finns en oro över att begränsningarna för att använda publika molntjänster kan få oss att halka efter..

Computer Sweden - 12 jun 19 kl. 14:20

Nu sätter Datainspektionen Spotify under GDPR-luppen


I dag meddelar Datainspektionen att de ska granska hur streamingtjänsten Spotify behandlar rätten för personer att få veta vilka uppgifter som företaget hanterar om dem..

Computer Sweden - 12 jun 19 kl. 13:06

Visolit hjälper till i tioårigt vårdavtal


Visolit har fått uppdraget att ansvara för infrastrukturen kring ett radiologiskt bildhanteringssystem mellan Agfa Healthcare och Aleris Röntgen. Avtalet är tecknat på tio år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.