DN > Utrikes

Monday, 17 June, 01:47

DN - 11 jun 19 kl. 16:40

Pakt med näringslivet ska ge nyanlända jobbEn integrationspakt mellan Stockholms stad och näringslivet ska hjälpa nyanlända och andra som har svårt att hitta ett jobb.  – Det allra viktigaste är att hitta ett forum där staden, företag och arbetssökande kan mötas på riktigt och prata löpande och långsiktigt om vilka behov vi har, säger vikarierande arbetsmarknads- och integrationsborgarrådet Fredrik Lindstål (C)..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholms, Fredrik Lindstål

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Paktmed , näringslivetska ge , nyanlända, jobb
ÖstersundsPosten - 09 nov 16 kl. 13:59

Därför bildar C och L pakt med S utan moderater i Östersund: ”Ibland måste man bara göra det som är rätt”

Överenskommelsen om inflyttning och integration innebär att höstens högljudda debatt om hur många nyanlända som ska bosätta sig i Östersund är över. I alla fall hoppas Centerns Bosse Svensson det; ”Detta är inget hinder för alliansen. Tvärtom.

Alliansfritt Sverige - 03 jul 12 kl. 21:00

Även Reinfeldt tvingas anpassa sig

TAL. Årets tal i Almedalen innehöll en enorm nyhet för Fredrik Reinfeldt. Han berättade vad han ville göra.

Alliansfritt Sverige - 04 jul 13 kl. 10:55

Minnesförlust får Reinfeldt att råka säga en hel serie rimliga saker

Reinfeldt gjorde igår ett antal utspel, som han med rätta har fått en del beröm för. Problemet är bara att det väcker en del frågor om hur det står till med statsministerns minne. Se bara på huvudpunkterna i hans tal i Almedalen:


Sänkt avgift till a-kassan Reinfeldt vill göra det billigare att var med i a-kassan eftersom ?

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Lufthansa bromsar in

Tyska flygbolaget Lufthansa sänker målen för 2019 till följd av intensiv konkurrens från lågprisbolag i Europa..

DN - 2 timmar sedan

Boris Johnson och brexit huvudämnen i Torydebatt

Brexit var den stora frågan när fem hoppfulla kandidater till posten som ledare för Konservativa partiet möttes i en tv-debatt. Favoriten Boris Johnson var inte på plats men stal ändå mycket av utrymmet..

DN - 3 timmar sedan

Extremhögerns kandidat lyckades inte vinna i Görlitz

Alternativ för Tyskland (AFD) lyckades inte vinna kampen om borgmästarposten i staden Görlitz i östra Tyskland. I stället blev det Angela Merkels konservativa parti som tar hand om posten..

DN - 3 timmar sedan

Så säger bolagen om Energimyndighetens förslag

Så här reagerar branschen på Energimyndighetens förslag om hårdare utsläppskrav på bensin och diesel. – Ambitiöst, rimligt och nåbart, kommenterar Ludwig Kollberg, presschef på Preem. .

DN - 3 timmar sedan

Så ska bensin och diesel bli gradvis grönare till år 2030

Energimyndigheten har lämnat skarpa förslag om hårdare utsläppskrav på bensin och diesel. År 2030 ska bensin innehålla förnybara andelar som sänker koldioxidutsläppen med 26,7 procent och för diesel gäller 60 procent. Det kräver stora mängder biodrivmedel och kan leda till ökad svensk produktion..

DN - 5 timmar sedan

Kvinnan bakom ”Roe mot Wade” – den ofrivilliga förkämpen som bytte sida i abortfrågan

Världens mest uppmärksammade skifte i abortfrågan skedde genom rättsfallet ”Roe mot Wade” i USA, nu aktuellt på nytt när delstat efter delstat försöker instifta hårdare abortlagar. När då 25-åriga Norma McCorvey blev gravid för tredje gången stämde hon delstaten Texas som vid tidpunkten bara tillät abort om den havande kvinnans liv svävade i fara. .

DN - 6 timmar sedan

Enveten jakt på försvunna månstenar

I en gest av goodwill skänkte USA för runt 50 år sedan månstenar till alla länder och amerikanska delstater. I dag saknas många. God vilja präglar inte alltid historierna om dessa oskattbara objekt..

DN - 6 timmar sedan

Jack Werner: Medier är gubbar som skäller på dagens ungdom

Rapporteringen av ”opassande selfies” i Tjernobyl är ytterligare ett exempel på hur journalistiken framstår som hopplöst okunnig för en yngre, digitaliserad publik. .

DN - 7 timmar sedan

Brand i villa – kvinna avliden

En brand bröt ut i en villa i Nora kommun på söndagseftermiddagen. En kvinna hittades i huset och fördes till sjukhus, men hennes liv gick inte att rädda..

DN - 7 timmar sedan

”Finns saker att förbättra när det gäller både flärd och folklighet”

Hästfesten började i regn, och avslutades i solsken. I fem dagar har några av världens bästa ryttare och hästar tävlat på anrika Stockholms stadion. Här kommer en slutrapport:.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.