DI > Ekonomi

Monday, 17 June, 01:34

DI - 11 jun 19 kl. 16:40

Försäljningen i tyska klädbutiker steg 13 procent vecka 23Försäljningen i tyska klädbutiker steg med 13 procent under vecka 23 2019, i förhållande till motsvarande vecka föregående år. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försäljningeni , tyska, klädbutiker, steg13 procent , vecka23
DI - 12 nov 18 kl. 16:31

Försäljningen i tyska klädbutiker steg 3 procent vecka 45

Försäljningen i tyska klädbutiker steg med 3 procent under vecka 45 i förhållande till motsvarande vecka föregående år. .

DI - 27 dec 18 kl. 16:45

Försäljningen i tyska klädbutiker steg med 4 procent vecka 51

Försäljningen i tyska klädbutiker steg med 4 procent under vecka 51 i förhållande till motsvarande vecka föregående år. .

DI - 02 apr 19 kl. 07:26

Glädjesiffror för H&M – försäljningen ökar i tyska klädbutiker

Försäljningen i tyska klädbutiker steg med 7 procent under vecka 13 2019, i förhållande till motsvarande vecka föregående år. .

DI - 11 feb 19 kl. 17:19

Tyska klädbutiker gick starkt förra veckan

Försäljningen i tyska klädbutiker steg i snitt med 6 procent under vecka 6 2019, i förhållande till motsvarande vecka föregående år. .

DI - 08 okt 18 kl. 16:46

Försäljningen i tyska klädbutiker föll med 5 procent

Försäljningen i tyska klädbutiker minskade med 5 procent under vecka 40 i förhållande till motsvarande vecka föregående år. Det framgår av en undersökning gjord av branschtidningen Textilwirtschaft..

DI - 03 sep 13 kl. 15:37

Uppåt för tyska klädbutiker

Försäljningen i de tyska klädbutikerna steg 1 procent i augusti jämfört med motsvarande månad året innan..

DI - 14 maj 18 kl. 16:20

Ökad försäljning i tyska klädbutiker

Försäljningen i tyska klädbutiker ökade med 7 procent under vecka 19 i förhållande till motsvarande vecka föregående år..

DI - 28 maj 18 kl. 16:00

Försäljningsras i tyska klädbutiker

Försäljningen i tyska klädbutiker minskade med 15 procent under vecka 21 i förhållande till motsvarande vecka föregående år..

DI - 13 maj 19 kl. 16:25

Försäljning i tyska klädbutiker backar

Försäljningen i tyska klädbutiker sjönk med 5 procent under vecka 19 2019, i förhållande till motsvarande vecka föregående år. .

DI - 14 dec 15 kl. 16:49

Försäljning i tyska klädbutiker lyfter

Omsättningen i den tyska beklädnadshandeln steg 4 procent under vecka 50, jämfört med samma månad föregående år..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Förteget om Hongkong på fastlandet

Protesterna i Hongkong omnämns knappt i Fastlandskinas statliga och regeringstrogna medier. I kinesiska sociala medier har bilder och omnämnanden av händelserna tagits bort..

DI - 3 timmar sedan

Rapport: Klimatmål kräver dubblat bensinpris

Riksdagspartierna har låtit sig vilseledas. Beslutet att minska utsläppen av koldioxid från transportsektorn (exklusive flyg) med 70 procent mellan 2010 och 2030 bygger på bristfälliga underlag, anser miljödebattören och forskaren Per Kågeson..

DI - 3 timmar sedan

Bildspecial: Här är världens dyrbaraste veteranbilar

Concorso d’Eleganza vid Comosjön är världens främsta show för historiska bilar. På Gatsby-inspirerade partyn pågår heta diskussioner om hur framtiden ser ut för dessa rullande konstverk. Men här visas också världens dyraste nya bil upp.

DI - 3 timmar sedan

Dan Olofsson ger miljoner till judisk säkerhet i Malmö

Judiska församlingen i Malmö får 40 miljoner kronor av företagsledarna Lennart Blecher och Dan Olofsson för att kunna öka säkerheten, rapporterar Dagens Nyheter..

DI - 3 timmar sedan

Strömavbrott i Sydamerika – miljoner utan el

Nästan hela Argentina och Uruguay blev utan el efter ett massivt strömavbrott på söndagen. Argentinas president säger att han aldrig sett något liknande och utlovar en grundlig utredning..

DI - 4 timmar sedan

Nordic Capital gör nytt miljardförvärv i USA

Nordic Capital köper sitt tredje amerikanska företag i hälsosektorn på tre år. Thomas Vetander, ansvarig för förvärvet, flyttar till New York till hösten och blir chef för riskkapitalbolagets nya USA-kontor. .

DI - 5 timmar sedan

M deltar i migrationsutredning — trots kritik

Moderaterna kommer att vara med i den parlamentariska migrationsutredningen, men är fortfarande kritiska. ”Jag är ohyggligt kritisk till att det här är ett beställningsverk för mer omfattande invandring till Sverige”, säger M-ledaren Ulf Kristersson..

DI - 5 timmar sedan

Vårdkostnaderna skenar – illröda siffror för USA

Hade USA varit ett bolag i S&P 500 hade aktien sannolikt gått uselt. De senaste 50 åren har USA Inc nämligen gått med plus ynka fem år..

DI - 5 timmar sedan

Bards droghyllning skapade ramaskri – skrek ”Sätt mig i land!”

Trots att Bibi Rödöö har varit chef för Sommar i P1 i 23 år kan hon inte tänka sig ett roligare jobb. ”När vi hittar de där magiska ögonblicken i etern är det värt all möda”, säger hon..

DI - 6 timmar sedan

Vinskörd i fara efter fransk hagelstorm

Ett oväder med hagel stora som pingisbollar har ödelagt frukt- och vinodlingar i sydöstra Frankrike. ”Katastrofalt”, säger jordbruksminister Didier Guillaume..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.