Barometern > Nyheter

Tuesday, 18 June, 13:14

Barometern - 11 jun 19 kl. 16:08

Bara kvinnor på Oskarshamnsfesten – här är artisternaOskarshamnsfesten hade urpremiär förra året. Nu kommer tvådagarsfestivalen tillbaka. Precis som förra året så kommer bara kvinnliga artister att uppträda på stora scenen..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Oskarshamnsfesten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bara, kvinnor, Oskarshamnsfestenhär är , artisterna
Expressen - 14 okt 15 kl. 10:03

Jaktlaget med bara kvinnor: "Är på gång"

När Helena Andersson startade en jägarutbildning för bara kvinnor överrumplades hon av reaktionerna. Nu är hon medlem i ett jaktlag med enbart kvinnor. - Tjejerna är på gång, säger hon..

SVT - 23 maj 19 kl. 21:51

Nya databasen: Facebook-budskapen som bara når män – eller bara kvinnor

Stefan Löfvens slagord om arbetsmiljö hamnade hos manliga Facebookanvändare. En annons med lovord över Feministiskt initiativs inflytande i EU-parlamentet nådde bara kvinnor. SVT har med hjälp av Facebooks nya data kunnat kartlägga könsfördelningen bland de politiska annonserna..

Corren - 23 sep 15 kl. 12:00

Bara kvinnor får jobb i oktober

ÅF anställer bara kvinnor i oktober..

Expressen - 05 dec 17 kl. 12:01

De skulle vinna valet – om bara kvinnor fick rösta

Miljöpartiet och Socialdemokraterna skulle vinna över alliansen om bara kvinnor hade röstat. Dessutom hade Sverigedemokraterna varit betydligt mindre. Det visar SCB:s stora partisympatiundersökning, som presenterades på tisdagen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

I dag ser ni bara kvinnor på Nyheter24

I dag ser ni inga män på Nyheter24. För i dag är det kvinnornas dag. En vanlig dag täcks innehållet på vår sajt, liksom på de flesta andra, av både män och kvinnor, men ofta av fler män än kvinnor.

Skånskan - 10 jun 16 kl. 14:00

Bara kvinnor i rollerna

tomelilla I Folkets park pågår bygget för fullt. En helt ny utomhusscen ska husera tjugo skådespelare och ha plats för fyrahundra åskådare.– Det är ett gigantiskt jobb, och gigantiskt dyrt, man kan säga att vi i dagens läge är Sveriges fattigaste teater som kommer att göra Sveriges bästa föreställning.

Nyan - 11 okt 17 kl. 15:10

Inte bara kvinnor utsätts för våld i nära relationer

Våld i nära relationer bör betraktas som ett folkhälsoproblem, det säger åländska Emma Björkman Molin som jobbar som kurator på en kvinnojour i Stockholm. – Våld i nära relationer är mångfacetterat och vi behöver se det ur alla perspektiv.
Emma Björkman Molin arbetar som kurator på kvinnojouren Alla kvinnors hus i Stockholm.

Kristianstadsbladet - 07 apr 12 kl. 11:56

Bara kvinnor byter blöjor i Norge

På det norska privata daghemmet Sporvongane i Bryne söder om Stavanger byter endast de kvinnliga anställda blöjor på barnen. Männen slipper.
?

Nyan - 30 okt 17 kl. 11:27

Bara kvinnor i Poetry Slam

De åländska mästerskapen i Poetry Slam gick av stapeln på Stallhagen på fredagskvällen. Sex estradpoeter medverkade och vinnaren blev Ann-Britt Eriksson från Godby. – Det var som sjutton!

NT - 11 nov 11 kl. 14:09

Bara kvinnor kan vinna Finlandiapris

Sex kvinnor tävlar om årets Finlandiapris. Prisets ordförande Hannu Marttila tror att 2011 kommer att bli ihågkommet som året då det inträffade en generations- och könsväxling inom litteraturen om andra världskriget..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 1 timme sedan

Man skjuten i benet av polis i Oslo

Barometern - 15 minuter sedan

Utbrott av magsjuka – uppmanas koka vattnet

Barometern - 15 minuter sedan

Brommaman döms för misshandel

Barometern - 15 minuter sedan

Budgeten gick igenom efter debatt

Kommunens budget och skattehöjningen vid årsskiftet har klubbats av kommunfullmäktige, men inte utan diskussion. I synnerhet SD är kritiskt till prioriteringarna..

Barometern - 15 minuter sedan

Gough ny brittisk ambassadör i Sverige

Barometern - 15 minuter sedan

Hirasawa och Häckner firar jul ihop

Barometern - 30 minuter sedan

Sverker Lund – mannen bakom "Solfilmen" död

Barometern - 30 minuter sedan

Tennisläger med fokus på värderingar

Under fem dagar har 23 barn och ungdomar från Gustavbergs tennisklubb intagit Oskarshamn för tennisläger tillsammans med spelare från Oskarshamns tennisklubb. Men det har inte bara spelats tennis, utan att prata värderingar har varit ett viktigt inslag under veckan..

Barometern - 30 minuter sedan

Ullenhag kastar inte in handduken

Erik Ullenhag har inte gett upp kampen om att bli ny partiledare för Liberalerna, trots det starka stödet för Nyamko Sabuni. Han hoppas på ombuden och på stöd av det tunga Stockholmsdistriktet, som bestämmer sig i kväll..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.