DN > Utrikes

Thursday, 20 June, 03:09

DN - 11 jun 19 kl. 16:13

Förundersökningen mot ryska journalisten Ivan Golunov är nedlagdFörundersökning mot den ryska, oberoende journalisten Ivan Golunov är nedlagd, enligt flera ryska medier.  Golunov kommer att försättas på fri fot under tisdagen. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Ivan Golunov

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förundersökningenmot , ryska, journalisten, Ivan, Golunovär , nedlagd
Nyan - 18 aug 16 kl. 13:01

Förundersökningen av Rökka-inbrotten växer

Ny information i förundersökningen kring inbrotten i Rökerikiosken gör att ärendet växer sig allt större. Det rapporterar förundersökningsledare Anders Mattsson.

– Vi har ett väldigt bra utgångsläge, säger han.

YLE - 18 apr 17 kl. 05:15

SS: Misshandlad Sibbopojke hade 10 skottskador från airsoftvapen - förundersökningen klar

Förundersökningen i fallet med den 15-åriga pojke som misshandlades i Sibbo i januari är klar, skriver tidningen Sipoon Sanomat. JO har fått ett klagomål angående polisens agerande. I januari rapporterade Yle Östnyland om att en 15-årig pojke hade misshandlats av jämngamla ungdomar på Leppätien koulus skolgård i Nickby.

YLE - 12 sep 14 kl. 16:42

Förundersökningen mot stadsdirektör Johansson läggs ner

Raseborgs tidigare utvecklingsdirektör Jyrki Hakkarainen bad polisen utreda om stadsdirektör Mårten Johansson kan dömas för diskriminering i arbetslivet och arbetarskyddsbrott, men nu läggs förundersökningen ner. Det är häradsåklagare Heidi Röblom som fattat beslut om att avsluta förundersökningen. Orsaken, enligt beslutet från Västra Nylands åklagarämbete, är att ärendet redan behandlats så många gånger i olika instanser och på olika sätt.

YLE - 11 sep 17 kl. 13:48

Unga inblandade i misshandelsfall i Esbo - förundersökningen klar

Förundersökningen gällande misshandelsfallen i början av året i närheten av köpcentret Sello i Esbo, är nu klar. Tre förundersökningsprotokoll har skickats till åtalsprövning. De inblandade var alla unga, en del under 15 år.

Västerbottens Folkblad - 28 mar 14 kl. 14:45

Länsbor misstänka för grov misshandel – nu läggs förundersökningen ner

De båda länsborna har varit misstänkta för en synnerligen grov misshandel i sex månader. Nu har förundersökningen lagts ned. – Det går inte att bevisa brott, säger kammaråklagare Peter Hellsing till Folkbladet.

YLE - 27 jul 15 kl. 17:55

Förundersökningen kring det misstänkta dråpet i Seinäjoki i april avslutad

Nu är förundersökningen kring det misstänkta tonårsdråpet i Seinäjoki i april avslutad. Det var den 28 april som en 15-årig flicka hittades död i ett egnahemshus. En klasskamrat till den avlidna är misstänkt för dådet.

ÖstersundsPosten - 15 jun 17 kl. 09:12

Efter misstankarna om mutbrott på SCA – förundersökningen läggs ner

Under torsdagen beslutade kammaråklagare Thomas Forsberg vid Riksenheten mot korruption att lägga ner förundersökningen om mutbrott mot företrädare för SCA. Förundersökningen läggs ner i sin helhet meddelar åklagarkammaren i ett pressmeddelande..

Länstidningen i Jämtland - 15 jun 17 kl. 09:12

Efter misstankarna om mutbrott på SCA – förundersökningen läggs ner

Under torsdagen beslutade kammaråklagare Thomas Forsberg vid Riksenheten mot korruption att lägga ner förundersökningen om mutbrott mot företrädare för SCA. Förundersökningen läggs ner i sin helhet meddelar åklagarkammaren i ett pressmeddelande..

Realtid - 15 jun 17 kl. 09:39

Förundersökningen mot SCA-cheferna läggs ned

Kammaråklagare Thomas Forsberg vid Riksenheten mot korruption har beslutat att lägga ned förundersökningen om mutbrott mot företrädare för SCA. Förundersökningen, som handlat om jaktrepresentation och resor, läggs ned i sin helhet, skriver åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande..

ÖstersundsPosten - 08 aug 17 kl. 09:11

Förundersökningen mot Anders Borg läggs ned

Förundersökningen mot den tidigare finansministern läggs ned. Det var på en skärgårdsfest i helgen han ska ha uppträtt hotfullt och sade sig fått en "blackout".
– Det saknas förutsättningar att fortsätta leda den här förundersökningen, säger Mats Eriksson, kommunikatör på Stockholmspolisen till Aftonbladet..

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Brand i sexvåningshus i centrala Stockholm

Det har brunnit i ett flerfamiljshus på Lilla Essingen i centrala Stockholm. Minst en person har skadats i händelsen, enligt räddningstjänsten..

DN - 3 timmar sedan

Lars Adaktusson ställer inte upp för KD-omval

Lars Adaktusson kommer inte att ställa upp för omval till KD:s partistyrelse och rollen som andre vice ordförande i partiet. Det bekräftar han för DN..

DN - 6 timmar sedan

Svenskarna vill lära sig mer – men hinner inte

Svenskarna vidareutbildar sig för lite enligt Arbetsförmedlingen som tar stöd i en ny undersökning. Nu ger man ut en guide för livslångt lärande med Google. – Jag tycker så många som möjligt ska införa en kompetenstimme, precis som för friskvård, säger Erik Sandström, digitaliseringschef på Arbetsförmedlingen..

DN - 6 timmar sedan

Man misstänkt för dråp efter Salas död

En 64-årig man har gripits misstänkt för dråp i samband med den flygkrasch där den argentinske fotbollsspelaren Emiliano Sala dog tidigare i år. Brittisk polis meddelar att den misstänkte mannen samarbetar och att han har släppts medan utredningen pågår..

DN - 6 timmar sedan

Federal Reserve lämnar styrräntan oförändrad

USA:s centralbank Federal Reserve lämnar räntan oförändrad på 2,25–2,50 procent. New York-börserna reagerar försiktigt positivt på beskedet..

DN - 7 timmar sedan

Midsommarvädret: Bäst i östra Sverige – sämst i Kiruna

Midsommarfirare i nordligaste Sverige gör bäst i att duka fram sillburkarna inomhus i år. Regn och rusk är nämligen att vänta, enligt SMHI. Bättre ser det ut i de östra delarna av Svealand och södra Norrland, med temperaturer uppemot 24 grader..

DN - 8 timmar sedan

Matchguide Sverige–USA – allt inför torsdagens gruppfinal i VM

LE HAVRE.  På torsdagen fortsätter Sveriges fotbolls-VM. Då väntar USA i gruppfinal i Le Havre.

DN - 8 timmar sedan

Sarkozy ska ställs inför rätta

Frankrikes expresident Nicolas Sarkozy har förlorat sitt sista möjliga överklagande och ska därför ställas inför rätta för misstankar om maktmissbruk och korruption. Hans advokat avfärdar det hela..

DN - 10 timmar sedan

SOS Alarm: Inga allvarliga konsekvenser av Tele2:s haveri

Tele2:s problem slog mot larmnumret 112. Men av allt att döma ska driftstörningen inte ha lett till några allvarliga konsekvenser.  – Vi har inte hört om någon som har drabbats, säger Sarah Hummerdal, pressansvarig på SOS Alarm.

DN - 10 timmar sedan

Kinesisk medborgare släppt på fri fot av HD

Högsta domstolen har beslutat att en kinesisk medborgare som begärts utlämnad till Kina inte längre ska vara häktad. Det skriver domstolen i ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.