Expressen > Nyheter

Monday, 24 June, 19:19

Expressen - 11 jun 19 kl. 15:57

Här kan du bada med hunden i Stockholm i sommarDet finns massor av stränder i Stockholm med omnejd.De flesta är bara för människor. Expressen har hittat 17 badplatser där din fyrfota vän är välkommen att doppa sig. Här är en lista över vad som gäller – kommun för kommun. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här kan du badamed , hundeni , Stockholmi , sommar
Nerikes Allehanda - 06 apr 17 kl. 13:35

Familjer i Örebro ska få bada billigare i sommar

Det ska bli billigare att bada på de kommunala badhusen i Örebro i sommar..

Nya Wermlands Tidningen - 28 jun 16 kl. 14:22

Bada tryggt i sommar

Att sola, bada och spendera långa dagar vid stranden är härligt. Men det är också viktigt att tänka på säkerheten så att inte olyckan är framme. Ingela Johansson, badhuschef på Sannabadet, Kristinehamn arena, delar med sig av goda råd som kan minska risken för vattenrelaterade olyckor..

Testfakta - 20 maj 11 kl. 13:56

Välj rätt pensionat till hunden i sommar

Ska jycken vistas på pensionat under semesterresan? Se till att pensionatet har tillstånd och kräv alltid ett skriftligt kontrakt. Men viktigast av allt ?

Kristianstadsbladet - 29 jul 14 kl. 09:32

27-årig trotjänare jobbar hårt i sommar

Foto: Lasse Ottosson
I 26 år har Karna varit Ivös länk till världen. I sommar är det många som åker de sju minuterna över till Ivö.
Trafikverkets väg 2074 går mellan Barum och Ivö.

YLE - 11 sep 15 kl. 04:15

Algexpert: ”Bäst att inte låta hundarna bada i havet”

Det är bäst att inte låta hundarna bada i havet. Den uppmaningen kommer från en algexpert efter misstankar om att hundar på Åland dött av algförgiftning. Docent Tore Lindholm vid Åbo Akademi säger att hundägarna inte borde ta några risker då det fortfarande förekommer alger i havet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Grattis stockholmare – i sommar kan ni få bada med avföring

"Genom Mälarens kärlek till havet en blandning av sött och salt" sjunger publiken på Allsång på Skansen. Men nej, vattenblandningen de sjunger om består mest av bajs.Bildkälla
För under år 2014 släpptes det ut 885 miljoner liter bajsvatten ut i den fina huvudstadens vattendrag, skriver tidningen Mitt i.

Expressen - 16 maj 19 kl. 06:49

Här kan din hund bada i sommar i Stockholm

Många hundar älskar att bada. Men på de flesta badplatser och stränder är hundar inte välkomna.Det finns dock stränder i Stockholm där du och din kompis är välkomna.

Nyheter 24 - 07 jul 12 kl. 11:29

Så jobbar djurpolisen i sommar


På senare tid har djurskyddspolisen uppmärksammat fall med kriminella gäng som plågat djur, filmat händelsen och skickat vidare filmerna med mobilen. Men även hundar i överhettade bilar är lika prioriterade i sommar. I fjol uppmärksammades fallet med amstaffvalpen Shaeva som plågades och ströps ihjäl av en person som senare erkände och dömdes till 1,3 års fängelse.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Tyra förgiftad i skogen – åt dödlig dos råttgift Råttgift i Stockholm

ÖSTERSUND. I ett facebookinlägg som nu sprids framgår det att en hund, Tyra, ska ha ätit råttgift i stora mängder och därefter akut åkt till veterinären för att få vård. Nyheter24 har pratat med Tyras matte, Jenny Jonsson, som bekräftar händelsen och berättar om vad som hände.

Dagen - 21 jul 11 kl. 03:00

Frågan: Vad är det bästa med sommar?

Ida Hermansson, 21, Falun:- Jag är frusen av mig så jag gillar att det är varmt. Sen är det bra att ha sommarjobb och tjäna lite pengar också.
Lovisa Rosth, 13, Falun:- Det bästa är att få vara med kompisar och att kunna bada.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Petter Stordalen fick sparken från toppjobbet efter bråk

Hotellmagnaten och miljardären Petter Stordalens karriär har för det mesta gått spikrakt uppåt – men inte alltid.1996 fick han oväntat sparken från toppjobbet som vd för ”norska NK” – Steen & Ström Invest i Oslo.En händelse som han nu delar med sig av på Instagram:”Det kändes som ett förkrossande nederlag.

Expressen - 1 timme sedan

Donald Trumps drag: Nya ”slagkraftiga sanktioner”

USA har utfärdat ytterligare sanktioner mot Iran.Donald Trump skrev på officiella dokument i Ovala Rummet under måndagsmorgonen.Presidenten beskrev sanktionerna som ”slagkraftiga” och sa att de skulle kunna gälla ”i flera år”..

Expressen - 1 timme sedan

Larm om brand på skola i Kalmar

Vid 18-tiden på måndagen kom larm om en brand på en skola på Germundsgatan i Kalmar. Det automatiska brandlarmet ska ha gått och branden har lokaliserats till en nedgång till en källare.  .

Expressen - 1 timme sedan

Larm om skogsbrand i Blekinge

Räddningstjänsten larmades strax före klockan 18 på måndagen till en misstänkt skogsbrand utanför Olofström i Blekinge.Enligt SOS Alarm ska det brinna väster om sjön Dröspegylet. Men närmare detaljer var inledningsvis klara.

Expressen - 1 timme sedan

Fyra bilar i krock på E22

Vid 17.41 kom larmet om en krock på E22 i höjd med Åkarp.Inledningsvis ska det vara fyra personbilar inblandade.

Expressen - 1 timme sedan

Jenny Madestam om Erik Ullenhags tuffa vägval

Expressens statsvetare Jenny Madestam kommenterar valberedningens beslut att nominera Nyamko Sabuni till ny partiledare för Liberalerna. – Frågan är om Erik Ullenhag kommer löpa linan ut, säger hon i Expressen TV. .

Expressen - 2 timmar sedan

Filmbranschen vill ha ditt hem – och husdjur

Film i Väst har startat en ny filmdatabas som ska omfatta privatpersoner som bland annat vill hyra ut sitt boende.Tanken är att det ska bli lättare för filmbranschen att hitta inspelningsplatser och annat, skriver Ttela..

Expressen - 2 timmar sedan

Stopp i tågtrafiken – igen

Det är stopp i tågtrafiken genom Malmö C efter att en kontaktledning rivits ner.Det finns ingen prognos om när tågtrafiken återigen rullar igen. .

Expressen - 2 timmar sedan

FN-experter varnar: Klimatet skadar världskulturarv

Klimatförändringar kan åsamka världens kulturarv ”oåterkallelig skada”.Det konstaterar internationella experter som samlats i Aten för en FN-konferens.Chefen för Akropolismuseet i Aten konstaterar att väder och vind alltid har utgjort ett visst hot mot monumentet, men att det nu accelererar.

Expressen - 2 timmar sedan

Två bilar i krock på E6

Två bilar har krockat på E6 i höjd med Lomma.Olyckan skedde i norrgående riktning och vägen är avstängd i norrgående riktning. Skadeläget är initialt oklart..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.