YA > Nyheter

Tuesday, 18 June, 21:18

YA - 11 jun 19 kl. 16:00

Valprånet: Åklagaren yrkade på fängelseÅklagaren yrkade på fängelse för den man från Sjöbo som misstänks för att ha varit med vid valprånet utanför Kristianstad. Han yrkade också på fällande dom för mannens partner som åtalats för medhjälp till grovt rån. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Sjöbo, Kristianstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Valprånet, Åklagaren, yrkade, fängelse
Skånskan - 11 jun 19 kl. 16:40

Fängelse yrkas för valprånare

Kristianstad Åklagare Christofer Ramkvist yrkar på fängelse för alla tre åtalade i valprånet i Önnestad utanför Kristianstad i vintras.På tisdagen avslutades huvudförhandlingen i målet och tingsrätten beslutade att en av de båda huvudåtalade ska vara fortsatt häktad medan den andre huvudåtalade har försatt på fri fot.
De huvudmisstänkta, två män som är 27 och 35 år, är misstänkta för att ha stulit de sex goldenvalparna och misshandlat kennelägaren Eivor Nilsson.

Kristianstadsbladet - 11 jun 19 kl. 15:12

Misstänkt valprånare släppt ur häkte - åklagaren kräver fängelse

Kennelägaren blödde, bands fast och fick silvertejp över ögonen. Det fanns en risk att hon skulle kvävas och inte hittas. ”Det är så mycket våld att det rör sig om ett grovt rån” sa åklagaren och krävde fängelse för de misstänkta rånarna.

YA - 11 jun 19 kl. 15:12

Misstänkt valprånare släppt ur häkte - åklagaren kräver fängelse

Kennelägaren blödde, bands fast och fick silvertejp över ögonen. Det fanns en risk att hon skulle kvävas och inte hittas. ”Det är så mycket våld att det rör sig om ett grovt rån” sa åklagaren och krävde fängelse för de misstänkta rånarna.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Linköping värvar norsk VM-back

YA - 15 minuter sedan

Bjärsjölagård kan få unik skyttehall

Drömmen om en egen hall vid Sjömossen lever i allra högsta grad. På två månader har Öved-Östraby skytteförening dragit in drygt sju miljoner kronor till projektet. Nu hoppas man på byggstart redan i september.

YA - 5 minuter sedan

Berlin fryser hyror i fem år

De styrande i Berlin har beslutat att frysa hyresnivån i fem år. Berlinbornas allt högljuddare protester mot stigande hyror har fått gehör..

YA - 5 minuter sedan

Ny vallag i Tunisien stoppar opinionsfavorit

Tunisiens parlament har godkänt en förändring av landets vallagstiftning – som innebär att favoritkandidaten till höstens presidentval inte får lov att ställa upp..

YA - 45 minuter sedan

Simrishamn: Fullmäktige sade ja till ny busslinje i kommunen

Kommunen ska arbeta för en busslinje mellan inlandsorterna. Det beslutade ett enigt fullmäktige på måndagen..

YA - 45 minuter sedan

Så ser svenska lärare på sitt arbete

Nu presenteras resultaten i en stor, internationell undersökning om lärares och rektorers arbetsvillkor. Förra gången studien genomfördes gav de svenska lärarna en i många delar mörk bild av sitt yrke..

YA - 1 timme sedan

Ståhl tog revansch på Dacres

För bara två dagar sedan blev Daniel Ståhl snuvad på segern av Fedrick Dacres. Men i Sollentuna fick svensken sin revansch. Spårvägenkastaren vann diskustävlingen på längden 69,12 meter..

YA - 1 timme sedan

Tufft bankuppdrag väntar Göran Persson

Minimera USA-böter, rekrytera ny vd och återbygga Swedbanks sargade förtroende. Det är ett tufft uppdrag som Göran Persson, socialdemokratisk statsminister 1996–2006, axlar om han får grönt ljus som ny styrelseordförande av Swedbanks extrastämma på onsdagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.