YLE > Svenskfinland

Wednesday, 19 June, 10:58

YLE - 11 jun 19 kl. 15:54

Egnahemshus brinner i KarlebyEtt egnahemshus brinner på Karlgatan i Karleby. Rökbildningen är kraftig och invånare i närheten ombedes att stänga fönstren och ventilationen..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Karleby, Karlgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Egnahemshus, brinneri , Karleby
YLE - 24 jul 16 kl. 16:18

Egnahemshus brinner i Karleby

Det brinner i ett egnahemshus i Karleby. Släckningsarbetet pågår som bäst. Larmet kom till brandkåren strax efter klockan 16.

YLE - 11 jun 19 kl. 15:54

Egnahemshus brinner i Karleby – invånare i närheten ombeds hålla fönstren stängda

Ett egnahemshus brinner på Karlgatan i Karleby. Rökutvecklingen är kraftig och invånare i närheten ombeds stänga fönstren och ventilationen..

YLE - 03 apr 14 kl. 13:45

Egnahemshus brinner i Dragnäsbäck

Ett egnahemshus står i ljusan låga i Dragnäsbäck i Vasa.
Ett egnahemshus brinner i Vasa på Kolmilevägen. Bild: Yle/Roger Källman
Det är fråga om ett tvåplanshus på Kolmilevägen.

YLE - 07 sep 14 kl. 16:56

Egnahemshus brinner i Vasa

Ett egnahemshus brinner på Klobbvägen i Bobäck i Vasa. Larmet kom vid klockan 17 och Österbottens räddningsverk finns på plats. Huset är övertänt och räddningsverket ger mera information efter klockan 19..

YLE - 07 okt 16 kl. 12:20

Egnahemshus brinner i Karleby

Vid lunchtid på fredagen fick räddningstjänsten larm om att ett egnahemshus i Rajlot i Karleby brinner. Brandkåren har lyckats hindra branden från att sprida sig. Vid halv 12-tiden fick Österbottens räddningsverk ett larm om att ett egnahemshus på Rajlotvägen i Karleby brinner.

YLE - 05 jul 12 kl. 14:52

Staket intill egnahemshus i Karleby antändes

Natten till torsdagen tände någon på ett staket till ett egnahemshus i centrum av Karleby. Det var vid 04-tiden som trästaketet på Anders Chydeniusgatan antändes. Staketet sitter fast i huset och området som brann var endast 2-3 meter från husväggen.

YLE - 27 jul 15 kl. 18:08

Tjuvar stal lösöre från egnahemshus i Karleby

Natten till måndag bröt någon sig in i ett egnahemshus vid Glödvägen i Karleby. Tjuven/tjuvarna for iväg med lösöre. Polisen ber allmänheten om tips kring främmande fordon och personer som kan ha rört sig på området.

YLE - 25 jan 17 kl. 09:52

Inbrottsförsök i egnahemshus i Karleby

Under natten mellan lördag och söndag har det skett ett inbrottsförsök i ett egnahemshus på Andreasvägen i Karleby. Polisen ber om tips från allmänheten. Husets invånare hörde oväsen och inbrottstjuvarna gav sig av längs med Rytibacksvägen.

YLE - 18 okt 17 kl. 17:40

Häftig brand i egnahemshus i Karleby

Ett egnahemshus på Uleåborgsvägen i Karleby började brinna på onsdagen. Släckningsarbetet pågår fortfarande..

YLE - 18 okt 17 kl. 17:40

Häftig brand förstörde egnahemshus i Karleby

Ett egnahemshus på Uleåborgsvägen i Karleby började brinna på onsdagen. Inga personskador uppstod men husdjuren omkom i branden..

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

På tv i kväll: Häckeliten samlad, Richardsson och Bäck i efterlängtad premiär – här fyra höjdpunkter i Jyväskyläs friidrotts-GP

Finlands trupp till friidrotts-VM i Doha kan få ytterligare påfyllning i Jyväskyläs GP-tävlingar i kväll – inte minst genom sommarens hetaste gren 100 meter häck. Yle Sporten listar fyra grenar att hålla extra koll på..

YLE - 5 timmar sedan

Österbottniska kommuners ekonomi oroar lärarförbund – vill inte se permitteringar av lärare

De österbottniska kommunernas kärva ekonomiska läge oroar Finlands Svenska Lärarförbund, FSL. Nu vill lärarförbundet föra proaktiva diskussioner med kommunerna för att hitta lösningar utan att skära ned på undervisningen och permittera lärare..

YLE - 14 timmar sedan

Hassan Barry har tre jobb och talar svenska – men får inte stanna i Vörå

Hassan Barry får inte uppehållstillstånd trots att han talar flytande svenska, har tre jobb och en vardag i Vörå. Hassan och hans vänfamilj ska nu överklaga beslutet..

YLE - 20 timmar sedan

Karlebybo tog inte hand om sina kor – åtalas för djurskyddsbrott

För tre år sedan uppdagades ett djurskyddsbrott i Karleby. En man från Karleby underlät bland annat att ge sina nötdjur tillräckligt med mat och vatten. På tisdagen stod han åtalad i tingsrätten..

YLE - Igår: 08:13

Rinnes regering satsar 110 miljoner euro på järnvägar

Statsminister Antti Rinnes (SDP) regering har förhandlat fram sin första tilläggsbudget. Rinne meddelade förra veckan att den första tilläggsbudgeten ska innehålla åtgärder som främjar sysselsättningen..

YLE - Igår: 05:01

Korsholms kommun kräver förbättring av Koskövägen – hoppas på regeringens extra pengar

Koskövägen som går genom Kvevlax centrum är i bedrövligt skick, enligt Korsholms kommun. Därför skickade de en delegation till vägdirektör Anders Östergård i hopp om att få ta del av regeringens extra 300 miljoner..

YLE - Igår: 19:38

Fortsatt tufft för VPS – ännu utan seger efter hemmaförlust mot KuPS

Det har varit en dyster säsong för VPS i fotbollsligan hittills. Säsongens första seger låter vänta på sig, på måndagskvällen stal KuPS alla tre poäng från Sandviken, vilket betyder att VPS dessutom nu har fem raka förluster..

YLE - Igår: 15:30

Personbil krockade med långtradare i Terjärv – en person omkom

En kvinna i 20-årsåldern dog och en annan skadades när en personbil frontalkrockade med en långtradare på Högnabbavägen i Terjärv i Kronoby. Polisen fick larmet lite efter klockan 10 på måndagen..

YLE - I förrgår: 06:54

Forskare undersöker berggrunden i jakten på batterimineraler

Berggrunden i delar av Pedersöre och Kronoby undersöks i sommar av Geologiska forskningscentralen (GTK). Målet är att ta reda på om det finns batterimineraler i berggrunden..

YLE - I förrgår: 04:47

Millamaria Edén om flygskammen: ’’Jag tycker det handlar om samvete’’

Att resa med tåg ökar i popularitet och en orsak till det tros vara klimatförändringen. Millamaria och Peter Edén i Vasa väljer att resa med tåg istället för flyg och för dem är det en samvetsfråga..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.