Blekinge Läns tidning > Nyheter

Tuesday, 25 June, 19:38

Blekinge Läns tidning - 11 jun 19 kl. 15:48

De fick ta emot årets miljöprisNaturvårdsrådets miljöpris gick i år till Nogersunds Hembygdsförening. Det blir därmed andra gången som föreningen får utmärkelsen för sina bedrifter..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Nogersunds Hembygdsförening

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De fick ta emotårets , miljöpris
Jönköpingsnytt - 01 okt 18 kl. 08:59

Gymnasium får ta emot miljöpris

Tenhults naturbruksgymnasium får ta emot Region Jönköpings läns hållbarhetspris med miljöinriktning för sitt arbete för ökad kompetens och miljöförbättrande åtgärder som genomsyrar hela verksamheten.
– Jag känner en oerhörd glädje över att få ta emot priset, säger Ola Lundmark<strong>, </strong> verksamhetschef på Tenhults naturbruksgymnasium, i ett pressmeddelande.
.

Sydöstran - 30 jun 16 kl. 15:45

Förskoleklass tog emot miljöpris

I 25 år har Bellevue förskola jobbat med att ha ett miljötänk i verksamheten. Nu hyllas förskolans arbete med Coops miljöhjältepris..

Skånskan - 03 okt 18 kl. 16:41

Luca Berardi får ännu ett miljöpris

Lund Först fick han Lunds kommuns miljöpris och nu har Världsnaturfonden, WWF, utsett honom till Årets unga miljöhjälte.– Jag är så tacksam och glad – det går knappt att uttrycka i ord, säger 15-årige Luca Berardi.
Hans engagemang för natur- och klimatfrågor har funnits med länge och redan som åttaåring startade han en miljöorganisation i Kenya där han då bodde med sin familj.

Skånskan - 01 sep 16 kl. 06:00

Ny teknik gav miljöpris

Eslöv Lantmännens utsädesanläggning har sedan invigningen för ett och ett halvt år sedan behandlat 30 000 ton utsäde med ånga istället för kemikalier. För detta får de nu årets miljöpris från Eslövs kommun och Skånska Dagbladet.Thermo seed-anläggningen i Eslöv sanerar utsäde från bland annat svamp med hjälp av ånga istället för kemikalier.

Jönköpingsnytt - 08 jun 12 kl. 11:30

Centern delade ut miljöpris i Habo

Naturskyddsföreningen i Habo fick i samband med nationaldagsfirandet i onsdags ta emot Centerpartiets miljöpris. Detta för sitt arbete med att verka för en god miljö inom kommunen..

Jönköpingsnytt - 10 jun 12 kl. 14:52

Centerpartiets miljöpris gick till naturskyddsföreningen

Naturskyddsföreningen i Habo fick i samband med nationaldagsfirandet i onsdags ta emot Centerpartiets miljöpris. Detta för sitt arbete med att verka för en god miljö inom kommunen..

YLE - 26 aug 13 kl. 07:10

Hangös miljöpris till nybyggd restaurang

Årets mottagare av Hangös miljöpris är Nauti Bistro & Cafe och Restaurang Håven. Miljönämnden i Hangö delar årligen ut ett miljöpris. En priskommitté bestående av miljönämndens ordförande och vice ordförande samt byggnadsinspektören och parkförmannen besluter om utdelningen av priset.

Dalarnas tidningar - 05 jun 13 kl. 16:46

Ekologiskt och syrat gav miljöpris

Eva Gustavsson som har företaget Solsyran i Hansjö odlar ekologiskt och syrar grönsaker. Dagen före Världsmiljödagen fick Eva ta emot Dalarnas centerkvinnors miljöpris 2013..

Helsingborgs Dagblad - 04 jun 15 kl. 16:12

Kullasparris får Centerpartiets miljöpris

Närodlat, närproducerat och ekologiskt. Det är några av ledorden bakom Kullasparris verksamhet. Nu uppmärksammas de av Centerpartiet och får ta emot årets miljöpris..

LV - 13 jun 15 kl. 06:06

Miljöpris till makarna Nordén

– Det här var verkligen jätteroligt.
Det sa Inge Nordén i Fallebo när han och hans hustru Majbritt fick ta emot Centerpartiets årliga miljöpris i Oskarshamnstrakten..

Blekinge Läns tidning - 14 okt 15 kl. 16:50

Volvo fick miljöpris för energiarbete

Volvos arbete med att minska energiförbrukningen har lett till att företaget på tisdagskvällen fick ta emot Eon och Veckans Affärers miljöpris i Stockholm..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Avslöjades av kartbild – blottare dömd igen

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Stjärntätt i kommande Netflix-musikal

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Breakdance ett steg närmare OS

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Villorna får sällskap av lägenheter

De 20 villorna får nu sällskap av 12 lägenheter uppe på Övre Strandplan. Åtta av tomterna är redan bokade. Bland de som längtar till allt är klart är familjen Lundström och Nenonen.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Massutvisning av jordgubbsplockare

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Lämnar L-styret: "Allvarlig delning"

Den tidigare riksdagsledamoten och partiveteranen Linnéa Darell lämnar Liberalernas partistyrelse efter beskedet att Erik Ullenhag drar sig ur ledarskapskampen..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Listeria hittad i varmkorv

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Söderberg trejdad från Colorado

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

De rensar skärgården från skräp – se den massiva fångsten

CleanCoast Sweden skapades över en öl en sen lördagskväll i höstas. Under tisdagen var deras sjunde event, då skickades frivilliga ut på båtar för att städa skärgården. En rejäl fångst drogs in tidigt på dagen.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Landslagsmannen redo för spel efter kollaps

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.