GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 19 June, 10:44

GöteborgsPosten - 11 jun 19 kl. 08:52

Sparkrav nära uppnås – men oro inför framtidenI mars stod skolan och förskolan på Tjörn inför ett sparkrav på 31 miljoner kronor 2019. Nu har 20 miljoner hämtats in utan att fast anställd personal behövts sägas upp. Men oron finns kvar hos föräldrar och fackförbund..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Tjörn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sparkrav, nära, uppnåsmen , oroinför , framtiden
Skånskan - 22 okt 18 kl. 15:00

Så var mandatperioden

SJÖBO På onsdag samlas politikerna i Sjöbos nyvalda kommunfullmäktige till sitt första möte.
SkD har tittat igenom protokollen från den gångna mandatperioden och har funnit både framtidshopp och oro för framtiden. Man kan också konstatera att årets underskott och sparkrav inte är något nytt.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Tollered vill bryta tunga trenden borta mot Göteborg FF

Tollered har tre matcher i rad utan seger i division 2 västra Götaland inför kvällens match på bortaplan mot femteplacerade Göteborg FF i fotboll. Göteborg FF blev utan poäng i mötet med Öckerö senast..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Formsvaga Elisedal på segerjakt mot Ramberget hemma

Elisedal jagar en seger när laget möter sjundeplacerade Ramberget hemma på Härlanda Park. Inför kvällens match har hemmalaget tre matcher i rad utan seger i division 7 Göteborg B i fotboll. Ramberget blev utan poäng i mötet med Hindås senast..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Götaholm med sex raka segrar möter Fröjden

I kväll möts Götaholm och Fröjden på Gamlestadsvallen i division 6 Göteborg A i fotboll. Götaholm har sex raka segrar, senast med 3–0 mot Bergsjö IF, vilket har tagit laget till första plats i tabellen. Fröjden blev utan poäng i mötet med Bosona/Bosna senast..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Efter trendbrottet senast - Guldheden jagar nya poäng mot Lerum

I kväll är det dags för match för Lerum som tar emot Guldheden hemma på Aspevallen i division 4 Göteborg A i fotboll. Guldheden bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Semberija, 1–0. Hemmalaget har tre raka förluster, senaste mot Kode med 2–4..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Lunden ÖBK vill förlänga fina segersviten mot Nol

I kväll är det dags för match för Lunden ÖBK som gästar Nol på Hedboms Måleri Arena i division 4 Göteborg A i fotboll. Lunden ÖBK har inför matchen tre segrar i rad, den senaste mot Stenkullen med 3–1, och ligger nu tia i tabellen. Nol har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med Lunden ÖBK..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Utbynäs vill förlänga fina segersviten mot Öckerö

I kväll är det dags för match för Utbynäs som tar emot Öckerö på Lemmingvallen i division 2 västra Götaland i fotboll. Utbynäs har inför matchen fyra raka segrar, den senaste mot Tollered med 3–1, och ligger nu trea i tabellen. Öckerö har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med Utbynäs..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Dags för Kode att ta sig an Kozara på hemmaplan

Match igen för Kode när Kozara gästar Kode IP i division 4 Göteborg A i fotboll i kväll. Det blev seger i den senaste matchen för Kode, 4–2 mot Lerum hemma, Kozara blev besegrat av United Africa..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Slottskogen/Godhem vill bryta tunga trenden borta mot Vrångö

Slottskogen/Godhem har tre matcher i rad utan seger i division 6 Göteborg C inför kvällens match på bortaplan mot tolfteplacerade Vrångö i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för Vrångö, 1–0 mot Azalea hemma..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Formstarka Torup/Rydö vill förlänga sviten - möter Hasslöv borta

I kväll möts Hasslöv och Torup/Rydö på Hasslövs IP. Torup/Rydö har nio matcher i rad utan förlust i division 6 Halland södra inför mötet med sjätteplacerade Hasslöv i fotboll. Hasslöv vann sin senaste match med 4–2 mot Ränneslöv..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.