Expressen > Nyheter

Thursday, 27 June, 08:03

Expressen - 11 jun 19 kl. 15:48

Billiga aktiviteter med barn på sommarlovetÄr du i Stockholm under sommarlovet – eller på besök i huvudstaden?Inget att göra med barnen?Lugn, här är lite tips för sommaren i Stockholm..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm, Inget, Lugn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Billiga, aktivitetermed , barn, sommarlovet
Nya Wermlands Tidningen - 22 jun 16 kl. 14:44

Flera fria aktiviteter under sommarlovet

Kristinehamns kommun har beviljats pengar från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor för att ordna kostnadsfria aktiviteter för barn under sommarlovet. – Jätteroligt att vi kan erbjuda barn fria aktiviteter så att alla kan delta, säger kommunens folkhälsochef Johan Öhman..

Expressen - 15 apr 19 kl. 12:37

Påsk i Stockholm: 10 billiga aktiviteter för barn

Blir ni kvar i Stockholm i påsk, eller är familjen på besök?Det finns massvis med kul aktiviteter man kan hitta på – utan att det behöver kosta för mycket.Här är guldkornen ni inte vill missa..

YA - 28 mar 17 kl. 00:01

Bidrag ska ge fler gratis aktiviteter på sommarlovet

Föreningar i Skurups kommun kan nu söka bidrag för att ordna kostnadsfria sommarlovsaktiviteter för barn och unga under 2017. Satsningen möjliggörs tack vare att kommunen beviljats statliga medel för ändamålet..

LV - 13 maj 17 kl. 17:00

Här är alla aktiviteter som kommunen erbjuder under sommarlovet

Västerviks kommun erbjuder en mängd gratis sommarlovsaktiviteter för barn mellan se till 15 år. – Det är roligt att kunna erbjuda barnen gratis aktiviteter på sommarlovet, säger Kerstin Rollsjö, koordinator på kulturenheten..

Trelleborgs Allehanda - 02 mar 17 kl. 15:30

Pengar ska få barn att mötas

Trelleborgs kommun har i år fått närmare 700 000 kronor av regeringen för att erbjuda gratis aktiviteter under sommarlovet..

DN - 12 apr 19 kl. 17:19

10 tips på billiga påsklovsaktiviteter i Stockholm

Kvar i stan under påsklovet? Det finns många gratis eller billiga aktiviteter att utforska på hemmaplan för hela familjen. Alltifrån kvastbindning, till påsklekar och pyssel..

SmålandsPosten - 22 apr 16 kl. 16:22

Gratis aktiviteter på sommarlovet

Årets sommarlovsaktiviteter för högstadieelever blir gratis. Det sker genom bidrag från staten..

YA - 29 jun 17 kl. 00:01

Gratis aktiviteter på sommarlovet

Helsingborgs Dagblad - 11 jun 19 kl. 17:30

Ängelholm satsar på brett program med aktiviteter under sommarlovet

”Vi hoppas att de ska bli lagom trötta, så att de cyklar hem sedan.”.

SvD - 09 jul 14 kl. 13:36

Barn behöver trygga vuxna – inte dömande auktoritet

Hur sträng kan man vara mot barn? undrar frågeställaren som alltid kräver att barnen ska äta upp och gå på sina aktiviteter. ”Barn behöver inte auktoriteter som kör över dem.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Luftföroreningar kan leda till sämre fertilitet

En ny studie visar att det kan finnas ett samband mellan luftföroreningar och svårigheter att bli gravid.  Av de 1 300 kvinnorna som deltog i studien hade de som bodde på mer förorenade adresser färre äggceller än de andra kvinnorna. – Det är ett forskningsområde som förtjänar mera forskning och uppmärksamhet, säger forskaren Pauliina Damdimopoulou på Karolinska institutet till Vetenskapsradion.

Expressen - 30 minuter sedan

Trumps dyra drag – för att få uppmärksamhet

MIAMI. Donald Trump uppmanades av rådgivare att inte kommentera den första demokratiska debatten.Presidenten skrev att debatten var ”BORING” – och överlät angreppen till sin kampanjchef.

Expressen - 30 minuter sedan

Ingen minskning av tbe-fall i länet

De senaste årens trend med rekordhöga antal fall av tbe, ser ut att fortsätta i Västra Götaland.Förra året rapporterades 60 fall av den fästingburna hjärnhinneinflammationen i länet.– Jag skulle inte bli förvånad om vi får lika många fall i år som de två tidigare, säger smittskyddsläkare Peter Nolskog till SVT Nyheter Väst..

Expressen - 45 minuter sedan

JUST NU: Villa i brand – stor räddningsinsats

Ett bostadshus i Östra Ljungby brinner. En kraftig rökpelare syns på långt avstånd. – Det är nog bara en tidsfråga innan lågorna slår igenom taket, säger Kvällspostens fotograf på plats.

Expressen - 45 minuter sedan

Mystiskt brev kan avslöja miljardärsfruns mördare

Fallet med den försvunna norska miljardärshustrun tar en sensationell vändning.Polisens nya teori är att Anne-Elisabeth Hagen är mördad – och analys av ett hotbrev gör att spåren leder till Norge.Det kan röra sig om en fingerad kidnappning för att dölja ett mord, tror polisen..

Expressen - 1 timme sedan

Brand i källare – en person till sjukhus

Det brann i ett flerfamiljshus i Olofström under natten till torsdag. En person har förts till sjukhus efter branden – dessutom tvingades polis avlägsna en person som störde ordningen. Nu misstänks mordbrand.

Expressen - 1 timme sedan

Sara, 49, krockade med rådjur – mitt under triathlonloppet

Triathleten Sara Elfving, 49, krockade med ett rådjur – mitt under cyklingen.Nu vill hon uppmärksamma vikten av att bära hjälm.– Det hade kunnat gå så mycket värre, säger Sara Elfving, 49..

Expressen - 1 timme sedan

Flera bilar i storbrand – misstänks vara anlagd

Under natten brann flera bilar i Lund. Polisen misstänker att branden är anlagd. – Fem bilar ska ha drabbats, varav åtminstone tre är helt utbrända, berättar Annika Lindvall, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Lund till Sydsvenskan.

Expressen - 1 timme sedan

MORGONENS NYHETER: Kraftig brand i Arvika • L-veteran betalade för Sabuni-mätning • Våldsman attackerade polis

En villa i Arvika kommun står i full brand, med risk för spridning till närliggande skog.L-veteranen Carl B Hamilton träder fram: Betalade för Nyamko Sabuni-mätning.Hotfull våldsman gjorde utfall mot polis som sköt varningsskott för att stoppa honom.

Expressen - 1 timme sedan

Maten som har störst påverkan på klimatet

Det finns många sätt att tänka klimatsmart när du köper mat. Det handlar inte bara om att välja rätt – utan också om att välja bort.– Väljer vi bort något måste vi välja något som bidrar på ett positivt sätt, säger Pernilla Tidåker, forskare på Sveriges lantbruksuniversitet SLU..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.