DI > Ekonomi

Wednesday, 26 June, 04:48

DI - 11 jun 19 kl. 15:46

Så mycket räknar analytikerna med att Inditex ska ha tjänatSpanska klädbolaget Inditex lämnar i morgon rapport för det första kvartalet i det brutna räkenskapsåret 2019/2020..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Inditex

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: mycket , räknar, analytikernamed att , Inditexska ha , tjänat
IDG - 20 okt 14 kl. 16:32

Så tror analytikerna om Apples kvartalsrapport

Inför kvällens kvartalsrapport räknar analytikerna med att försäljningen av Iphone och Mac ökar, men att försäljningen av Ipad minskar..

IDG - 25 jan 16 kl. 19:38

Så tror analytikerna om Apples kvartalsrapport


Inför tisdagens kvartalsrapport från Apple räknar analytikerna med rekordhög omsättning..

Affärsvärlden - 29 dec 16 kl. 14:31

Analytikerna spår prisutvecklingen för oljan 2017

Oljepriset är långsamt på väg uppåt. Mot slutet av 2017 räknar analytikerna med att priset på ett fat Nordsjöolja (Brent) är cirka 60 dollar i genomsnitt, enligt en Reutersenkät..

DI - 02 jun 14 kl. 14:49

Analytikerna räknar med att ECB sänker

En majoritet av analytikerna i de större enkäter som gjorts inför ECB:s penningpolitiska besked på torsdag räknar med att centralbanken sänker både styrräntan och in- och utlåningsräntorna..

IDG - 22 okt 15 kl. 18:04

Analytikerna räknar med ökad Iphoneförsäljning


De amerikanska analytikerna räknar med att Iphoneförsäljningen ökade med närmare 10 procent under årets tredje kvartal..

IDG - 18 jan 16 kl. 13:01

Analytikerna räknar med nytt rekord för Iphone


De amerikanska analytikerna räknar med att Iphoneförsäljningen var högre än någonsin under julkvartalet..

Dagens PS - 20 feb 19 kl. 07:49

Analytikerna varnar: Se upp för aktierna!

Här är börsbolagen som experterna räknar med nu ska falla mest. Di.se skriver om att analytikerna bedömer att börsrallyt nått sitt slut.

TA - 18 sep 13 kl. 10:45

Inditex noterar försäljningslyft


Försäljningen ökar efter ett svagt första halvår, enligt den spanska H & M-konkurrenten Inditex, som driver Zara-butikerna. Under inledningen av det brutna räkenskapsårets tredje kvartal har koncernens försäljning ökat med 10 procent.Det kan jämföras med en försäljningsökning för Inditex på 6 procent till 7,7 miljarder euro under första halvåret.

Kristianstadsbladet - 18 sep 13 kl. 10:45

Inditex noterar försäljningslyft


Försäljningen ökar efter ett svagt första halvår, enligt den spanska H & M-konkurrenten Inditex, som driver Zara-butikerna. Under inledningen av det brutna räkenskapsårets tredje kvartal har koncernens försäljning ökat med 10 procent.Det kan jämföras med en försäljningsökning för Inditex på 6 procent till 7,7 miljarder euro under första halvåret.

Opinionen.se - 18 sep 13 kl. 10:51

Inditex noterar försäljningslyft

Försäljningen ökar efter ett svagt första halvår, enligt den spanska H & M-konkurrenten Inditex, som driver Zara-butikerna. Under inledningen av det brutna räkenskapsårets tredje kvartal har koncernens försäljning ökat med 10 procent. Det kan jämföras med en försäljningsökning för Inditex på 6 procent till 7,7 miljarder euro under första halvåret.

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Svensk tar klubban i världens smartaste förening

För första gången har världens smartaste förening fått en svensk ordförande. Mensas nya internationella ordförande är civilingenjören och föreläsaren Björn Liljeqvist. ”Känns överväldigande”, säger han till Di.

DI - 6 timmar sedan

USA:s råoljelager minskade förra veckan

De amerikanska lagren av råolja minskade med 7,5 miljoner fat under föregående vecka..

DI - 6 timmar sedan

Fedex redovisar bättre resultat än väntat

Fedex redovisar ett justerat resultat per aktie på 5:01 dollar för det fjärde kvartalet 2018..

DI - 6 timmar sedan

Västsverige bromsar in – nu hotar handelskriget

GÖTEBORG: Efter år av kraftig tillväxt mattas konjunkturen av i Västsverige. Men trots att orosmolnen tornar upp sig är läget i näringslivet starkt, även om skillnaden mellan olika sektorer är stor. .

DI - 6 timmar sedan

Wall Street mot svag stängning efter Powells tal

New Yorks ledande börsindex handlas tydligt ned efter att Federal Reserve-chefen Jerome Powell varnat för ökade risker i den amerikanska ekonomin. S&P 500 handlas ned 0,9 procent med fem minuter kvar till stängning..

DI - 7 timmar sedan

Uppgifter: EQT till börsen i september

Riskkapitalbolaget EQT siktar på en börsnotering i september. Det uppger källor för den danska tidningen Børsen..

DI - 7 timmar sedan

Flera L-profiler lämnar partiet efter Ullenhags avhopp

Den tidigare riksdagsledamoten och partiveteranen Linnéa Darell lämnar Liberalernas partistyrelse efter beskedet att Erik Ullenhag drar sig ur ledarskapskampen..

DI - 7 timmar sedan

Uppgifter: Trump skyller stark dollar på Fed

USA:s president Donald Trump tycker att den amerikanska dollarn är för stark och skyller på centralbanken Federal Reserve. Det uppger en senior källa inom Trumpadministrationen för nyhetsbyrån Reuters..

DI - 8 timmar sedan

Beviset placerarna väntat på – nu syns bolagens dolda guld

På tisdagen sträckte investerarna i skogsaktier armarna i skyn efter måndagens kvällsbesked att Billerud Korsnäs säljer skog de i maj köpte loss från Bergvik Öst till pensionsbolaget AMF. Börsen har börjat omvärdera det gröna guldet. .

DI - 8 timmar sedan

Storaffären sprängde proffsens räknesnurror

Måndagkvällens storaffär i skogssektorn, där Billerud Korsnäs sålde en större areal skog till AMF till priser långt över det i skogsanalytikernas excelark, fick skogsaktierna att rusa på tisdagen. ”Vi tycket det här är rätt pris”, säger köparen till Di..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.