Skånskan > Opinion

Thursday, 20 June, 15:54

Skånskan - 11 jun 19 kl. 15:42

Stal väska med 4 000 kronorHÖRBY En väska med 4 000 kronor i kontanter stals från en restaurang i centrala Hörby på eftermiddagen den 7 juni. Väskan tillhörde den aktuella restaurangen, som nu har gjort en polisanmälan..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
HÖRBY En, Hörby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stal, väskamed 4 , 000kronor
Helsingborgs Dagblad - 22 mar 13 kl. 13:34

Par stal väska med 5 000 kronor

Par stal väska med 5 000 kronor..

YLE - 18 dec 13 kl. 06:06

Kassaansvarig stal över 50 000 euro

En kassaansvarig som stal pengar vid en industri i Västnyland har dömts till villkorligt fängelse. Kvinnan hade förskingrat nästan 55 000 euro under ett års tid. Kvinnan var ansvarig för kassaskåpet och bokföringen av pengarna som förvarades i kassaskåpet.

YLE - 25 jan 15 kl. 08:41

Mr Finland stal showen – ska köpa säng till mamma

Finländaren Makwan Amirkhani stod för nattens skräll på UFC-galan i Stockholm. Åbobon stod för en häpnadsväckande snabb knockout i sin debut. Den stora höjdpunkten blev ett antiklimax.

BT - 19 jul 11 kl. 10:50

Stal för 25 000 från butiker

En 28-årig man åtalas för att vid flera tillfällen ha stulit från butiker i Borås, till ett sammanlagt värde av nästan 25 000 kronor. Mannen är misstänkt för att mellan den 22 maj och 9 juli ha begått fyra stölder från Coop, Ica och Nettobutiker. Bland annat ska han ha tagit rakblad, kondomer och kläder för över 9 000 kronor och cigaretter för över 13 000 kronor.

Nya Wermlands Tidningen - 01 feb 18 kl. 13:58

Stal väska med 20 000 kronor

Ett butiksbiträde säger att han bestals på en väska med 20 000 kronor i kontanter av en kund som sa att hon ville köpa cigaretter..

Skånskan - 13 jun 19 kl. 17:13

Stal väska med 4 000 kronor

HÖRBY En väska med 4 000 kronor i kontanter stals från en restaurang i centrala Hörby på eftermiddagen den 7 juni. Väskan tillhörde den aktuella restaurangen, som nu har gjort en polisanmälan..

Magazin24 - 14 apr 11 kl. 07:48

Stal för 30 000 kronor i bostad

Inbrott under gårdagen. En boende på Asphagsvägen i Arboga har någon gång under de sensate två dygnen utsatts för ett inbrott.
Någon eller några bröt upp altandörren och tog sig in i bostaden.

Blekinge Läns tidning - 14 jun 18 kl. 14:57

Människorovet: Anhållen duo stal över 30 000

20-åringen känner inte den jämnåriga duon som band fast honom i lägenheten. Men de stal bland annat över 30 000 kronor och kommer att begäras häktade under fredagen..

YLE - 23 jul 18 kl. 05:34

Stal över 10 000 euro från restaurang i Borgå – bröt sig in på nytt två nätter senare

En man bröt sig in i en restaurang i Gamla stan natten mellan torsdagen och fredagen, och stal 10 000 euro från kassan. Mannen åkte fast då han försökte sig på samma sak igen natten till söndagen..

Helsingborgs Dagblad - 12 dec 11 kl. 14:10

Tjuvar stal för 32 000 kronor

Rosenhults fruktodling utanför Förslöv har haft inbrott i ett lagerutrymme. Enligt polisanmälan är det stulna värt cirka 32 000 kronor, både privata prylar och föremål som tillhör företaget har försvunnit. Det saknas bland annat en bilstereo, fyra hjul på fälg, jakttroféer, verktyg, tryckluftsdrivande saxar, motorsåg och en förvaringshylla.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Nyårsfirandet flyttas från operan

MALMÖ Nu är det klart att Malmö stad flyttar sitt nyårsfirande piazzan vid opera till Norra hamnen.– Det är ett önskemål från polisen, konstaterar Andréas Schönström (S) som är ordförande i tekniska nämnden. Malmö opera har blivit enormt populärt men polisen har svårigheter att upprätthålla säkerheten på platsen.

Skånskan - 1 timme sedan

Skadade man med tegelsten

STAFFANSTORP Ännu två fall av stenkastning har orsakat problem för bilförare på Malmövägen. I det ena fallet skadades en man i ena ögat.
– Det var någon som kastade en tegelsten genom framrutan, som krossades och mannen fick glaskross i ena ögat.

Skånskan - 1 timme sedan

Motorcyklar stulna från lokal

STAFFANSTORP Två anrika motorcyklar av märket Yamaha har stulits från en lokal på Bjällerups Säteriväg.
Det var en släkting i samband med ett dödsbo som upptäckte att motorcyklarna hade stulits någon gång från mars till denna veckan.
På torsdagen polisanmäldes också att någon har stulit en övervakningskamera värd 5 000 kronor på en byggarbetsplats på Väståkravägen i Hjärup i helgen.

Skånskan - 1 timme sedan

P-vakter dagligen i Västra hamnen

VÄSTRA HAMNEN Parkeringsvakter dagligen klockan 11-22, 20 nya blomkrukor, tre nya fartgupp och två tillfälliga cykelställ hoppas tekniska nämnden ska skapa mera harmoni i Västra hamnen.Tekniska nämnden har beslutat om nya trafikåtgärder i Västra hamnen i hopp om att få bukt med problemen med bilister som inte följer de regler som finns.
– Vi vill behålla känslan av ett besöksområde samtidigt som det är ett bostadsområde.

Skånskan - 2 timmar sedan

Äppelodlare oroliga för frostskador

Skåne På grund av den kalla våren i år riskerar stora delar av den skånska äppleskörden att drabbas av eventuella frostskador, enligt ett pressmeddelande från Kiviks musteri.Men än är det för tidigt att säga hur omfattande skadorna är. – Det är först vid kartfallen som man på riktigt kan bedöma läget, när karten vars blommor inte pollinerats tillräckligt bra trillar av.

Skånskan - 3 timmar sedan

Patti Smith får Joe Hill-pris

Den amerikanska poeten och artisten Patti Smith har uppenbarligen tumme med svenska prisjuryer. 2011 tog hon hem Polarpriset och på onsdagskvällen tilldelades hon The Joe Hill Memorial Music Award vid en privat ceremoni i samband med hennes konsert i Stockholm. Priset har tidigare delats ut till Joan Baez, Koma Nurdil och Stefan Sundström.

Skånskan - 3 timmar sedan

M-politiker bar Palmefientlig tröja

Inrikes Den moderata riksdagsledamoten Maria Stockhaus tog på sig en tröja med en nidbild av statsministern Olof Palme och gick på fest. Nu ber hon om ursäkt.Det var på tisdagen som Moderaterna i riksdagen arrangerade en fest med 80-talstema i Stockholm.

Skånskan - 4 timmar sedan

Bussbrand misstänks vara anlagd

Malmö Efter den tekniska undersökningen av den buss som brann upp fullständigt på Västra Varvsgatan i centrala Malmö har en anmälan om grov mordbrand upprättats.
Experter misstänker att branden var anlagdDet var tisdagen den 28 maj i år som en rökpelare från en brinnande buss kunde ses över hela Malmö. Larmet kom in till SOS vid 13:18 och räddningstjänsten ryckte ut med personal från två stationer samt ledningsfunktioner.

Skånskan - 7 timmar sedan

Båt sjönk i ovädret – två drunknade

Danmark Vid 22.50-tiden på onsdagskvällen larmades dansk polis om att en motorbåt kantrat i Kögebukten. Två personer bekräftades sedan ha omkommit i olyckan.

Skånskan - 9 timmar sedan

Kävlinge får nu söka alternativ parkering

BARSEBÄCK I dagarna öppnar Barsebäckstrands camping igen men ännu är inte konflikten med parkeringsplatserna löst.
Nyligen kom också mark- och miljödomstolen med besked att kommunen inte kan överklaga länsstyrelsens beslut.– I praxis har kommunala nämnder klagorätt men i det här fallet gäller det en strandskyddsdispens, vilket är ett gynnande beslut.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.