Skånskan > Opinion

Wednesday, 19 June, 13:44

Skånskan - 11 jun 19 kl. 15:42

Krossade ruta hos polisenHÖRBY Någon kastade en sten på en fönsterruta på polisstationen i Hörby strax efter midnatt på tisdagen. Smällen var så kraftig att rutan gick sönder, och larmet utlöstes. En polispatrull skickades till platsen, och konstaterade att en av rutorna hade krossats. En anmälan om skadegörelse har upprättats..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
HÖRBY Någon, Hörby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krossade, ruta, hos, polisen
Hela Gotland - 29 feb 16 kl. 22:30

Vandaliserade hos polisen

En berusad man, som omhändertagits, krossade ruta hos polisen..

Nerikes Allehanda - 24 jun 15 kl. 16:51

Sparkade sönder ruta hos polisen

Mannen sparkade sönder rutan till entrédörren. Hos polisen i Lindesberg. Och erkände brottet..

Nerikes Allehanda - 24 jun 15 kl. 16:51

Misstänks sparkat sönder ruta hos polisen

En man ska ha sparkat sönder rutan till entrédörren på polisstationen i Lindesberg vid 13.30-tiden på onsdagen.Med hjälp av vittnesuppgifter kunde polisen hitta gärningsmannen i centrala Lindesberg.

Polisen - 21 sep 11 kl. 16:11

Bli volontär hos Polisen i Skåne

Vill du på din fritid arbeta frivilligt med att förebygga brott och öka tryggheten i samhället? Som volontär hos Polisen kan du göra skillnad!.

Polisen - 11 jun 12 kl. 14:00

Bli volontär hos Polisen i Skåne

Vill du på din fritid arbeta frivilligt med att förebygga brott och öka tryggheten i samhället? Som volontär hos Polisen kan du göra skillnad!.

Polisen - 11 jun 12 kl. 14:00

Bli volontär hos Polisen i Skåne

Vill du på din fritid arbeta frivilligt med att förebygga brott och öka tryggheten i samhället? Som volontär hos Polisen kan du göra skillnad!.

Polisen - 07 nov 12 kl. 15:11

Misstänkta i Blue Moon Bar-ärendet inställt sig hos Polisen

De två män som misstänks för explosionen vid Blue Moon Bar den 17 juni inställde sig i dag hos Polisen i Västerås..

NSD - 06 okt 11 kl. 10:41

Krossade ruta och stal datorer

Under natten mot torsdagen krossade någon en ruta hos Bergströms miljösanering på Bragegatan i Luleå..

NT - 18 maj 11 kl. 15:02

Full man krossade ruta och stal cykel

Efter att ha sovit ruset av sig hos polisen fick mannen dåligt samvete. På morgonen erkände han både skadegörelse och stöld. Varifrån han stulit har han dock ingen aning..

BT - 09 nov 14 kl. 07:47

Krossade ruta ? blev upptäckt

Strax efter ett i natt gav sig en berusad man i 25-årsåldern på en busskur i Borås. Mannen hann krossa åtminstone en ruta innan polisen anlände till platsen och konstaterade att mannen var för full för att förklara vad han sysslade med. Han togs med för tillnyktring och kommer att höras under dagen innan han släpps.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Allt fler skaffar färre barn

Skåne Enligt SCB:s senaste prognos kommer varje kvinna i genomsnitt att föda 1,75 barn i livet. Men i Östra Göinge - som toppar de skånska kommunerna - ligger snittet på 2,44. Sämst till ligger Lund med ett genomsnitt på 1,43.

Skånskan - 1 timme sedan

Stal ved ur förråd

Skivarp Vid midnatt i tisdags hörde en Skivarpsbo hur ungdomar rörde sig i ett vedförråd. Skivarpsbon såg tre tonåringar, uppskattningsvis i 15 till 17-års åldern, som fick med sig lite ved när de lämnade platsen, enligt uppgifter till polisen. Händelsen är polisanmäld och rubriceras som ringa stöld..

Skånskan - 45 minuter sedan

142 kvadratmeter stort hus i Blentarp sålt

Blentarp Kim Hurup, 54, och Mette Juhl Hurup, 53, är nya ägare till huset på Ramnakullavägen 20 i Blentarp. Huset byggdes 1964 och har en boyta på 142 kvadratmeter. Säljare är André Ulf Af Geijerstam.

Skånskan - 45 minuter sedan

Mer färskvaror i Sallerusbutiken

ESLÖV Det blir Roger Johnsson och hustrun Jenni Jonsson som blir nya handlare där Sallerups Lågpris har lokaler idag.
Från förste september driver de en Tempo-butik på platsen och ska satsa mycket på färskvaror.Under 15 år har paret drivit Tempo-butik i Vimmerby och sedan ett par år har de känt att de ville testa vingarna med något nytt.

Skånskan - 45 minuter sedan

Telefonstrulet hos Tele2 fortsätter

Inrikes Tele2:s kunder kommer även under onsdagen uppleva störningar i mobiltrafiken, det meddelar mobiljätten på sin hemsida.Efter omfattande telefonistörningar meddelade Tele2 under gårdagen att problemen var lösta. Nu skriver operatören på sin hemsida att delar av problemen kvarstår.

Skånskan - 1 timme sedan

Frontalkrock på Dalbyvägen

Trafik Strax innan klockan 12.00 på onsdagen var tre personbilar inblandade i en trafikolycka på Dalbyvägen i Arlöv.Enligt ett larmmeddelande till SOS Alarm så ska minst två av bilarna ha frontalkrockat.

Skånskan - 2 timmar sedan

Diesel stals på natten

VOLLSJÖ Grannen hade sett en mystisk bil med utländska registreringsskyltar på tomten.
När ägaren kontrollerade sin fastighet vid Grönadalsvägen kunde han konstatera att någon slangat diesel ur grävmaskiner som stod uppställda här.
Dieselstölden inträffade i alla fall någon gång mellan klockan 18 på måndagen och klockan 21 på tisdagen..

Skånskan - 4 timmar sedan

Lanthandeln går som en dans

På landet I bygden är Jonas Zetterman mest känd som gitarrist i dansbandet Grönwalls. När han tog över anrika Bröderna Lantz Spannmålsaffär i Vankiva fanns det därför en hel del skeptiska miner. Men nio är senare är det ingen som ifrågasätter vare sig kunskaperna eller servicen.

Skånskan - 3 timmar sedan

Känner sig hotad av styvson

LÖBERÖD En man i Löberöd har polisanmält styvsonen. Han känner sig hotad och känner även att hans son är hotad.
Enligt anmälan har det varit bråk och styvsonen ska ha kallat honom saker både på svenska och ett annat språk som han inte förstår.

Skånskan - 3 timmar sedan

Ny stöld ur turistbil

GÅRDSTÅNGA Ytterligare en stöld ur en bil som tillhör turister på besök i Sverige och som stod parkerad utanför restaurangen vid Gårdstångarondellen har anmälts till polisen.
Den här gången var det en dansk familj som drabbades. I lördags mellan kl 12 och 13 var det någon som bröt sig in i deras bil när de var inne och åt lunch.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.