Barometern > Nyheter

Tuesday, 25 June, 16:22

Barometern - 11 jun 19 kl. 15:40

Här smyckas Jenny Nyströmskolan inför den stora dagenPå onsdagen springer Jenny Nyströms studenter ut till friheten. På tisdagen gjorde tvåorna sitt bästa för att förbereda den stora dagen..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Jenny Nyströmskolan, Jenny Nyströms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här smyckas, Jenny, Nyströmskolaninför den stora dagen
Barometern - 12 jun 19 kl. 15:48

Bubblande glädje på Jenny Nyströmskolan

Tårar, glädjeskrik och trängsel. På onsdagen var det dags för avgångseleverna på Jenny Nyströmsskolan att ta studenten..

Barometern - 24 jan 17 kl. 06:00

Mässa för elever från Jenny Nyström

En branschmässa för arbetsgivare och arbetssökande arrangerades på Jenny Nyströmskolan på måndagen..

Barometern - 12 jun 19 kl. 12:31

13.30: Livebilder – studenten på Jenny Nyström

Onsdagen är utspringens dag i Kalmar. På eftermiddagen är det avgångseleverna på Jenny Nyströmskolan som tar språnget – ut från skolbyggnaden och in i framtiden. Vår fotograf Mats Holmertz förevigare detta ögonblick med ett flöde av livebilder från skolgården..

Barometern - 09 mar 17 kl. 20:38

Minister höll öppet möte på Jenny Nyströmskolan

Bättre att det blir bra än att det går snabbt. Så vill gymnasieminister Anna Ekström (S) att förändringsarbetet i skolan ska vara. Den ska bli mer finsk och fokusera på kunskap och bildning..

Barometern - 20 dec 18 kl. 11:16

Större matsal för Jenny

Linnéuniversitetet flyttar ut och Lars Kaggskolan flyttar in delar av sin verksamhet på Jenny Nyströmskolan. Då måste skolan bygga ut matsalen. .

Barometern - 09 maj 14 kl. 11:00

SDU får polisskydd på skola i dag

Elever har hotat med blockad när Sverigedemokraternas ungdomsförbund, SDU, besöker Jenny Nyströmskolan i dag. Nu på morgonen har Sverigedemokraternas ungdomsförbund meddelat att man ska besöka Jenny Nyströmskolan. Det har i sin tur mobiliserat ett antal elever som ska försöka blockera SDU:s aktiviteter.

Barometern - 09 maj 14 kl. 06:23

SDU får polisskydd på skola i dag

Elever har hotat med blockad när Sverige­demokraternas ungdomsförbund, SDU, besöker Jenny Nyström-skolan i dag. Nu på morgonen har Sverigedemokraternas ungdomsförbund meddelat att man ska besöka Jenny Nyströmskolan. Det har i sin tur mobiliserat ett antal elever som ska försöka blockera SDU:s aktiviteter.

Barometern - 23 nov 13 kl. 09:46

Satsningar på skolan även i nedskärningstider utlovas

Kalmarsunds gymnasieförbunds budget 2014 är klubbad. 25 miljoner kronor ska sparas men det blir också en liten satsning. De satsningar som görs sker inom budgetramen och 1,5 miljoner kronor fördelas mellan exempelvis systematiskt kvalitetsarbete, modersmålsundervisning och gemensam rättningsprov för nationella prov.

Barometern - 12 jun 13 kl. 17:31

Glädjeskrik ut i vuxenlivet

? Nu blir vi vuxna på riktigt, säger Patricia Olsson som tog studenten från Jenny Nyströmskolan på onsdagen. Högtalarna pumpar ut musik när klass efter klass springer ut från Jenny Nyströmgymnasiet.

Barometern - 14 jun 13 kl. 07:37

Mitt älskade gråzonsbarn behöver trygghet

Var nyligen på ett möte med rektor och lärare samt skolpsykolog på Jenny Nyström skolan angående min son som är förstaårselev där. Han stormtrivs och tycker om att gå i skolan.
Min son har alltid haft svårt med inlärning, gick en period under särskolans skolplan, men har ingen utvecklingstörning och fick därmed inte vara kvar efter nya bestämmelser.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

UF-företag blåser liv i klassiska spelet

Det hela började med ett inlägg i facebook gruppen ”Du vet du är från Oskarshamn när...” där en användare nostalgiskt såg tillbaka på det gamla Oskarshamnsspelet. Fem ungdomar inspirerades och ska uppdatera det klassiska spelet..

Barometern - 15 minuter sedan

SD oroliga för konsekvenser av klimatstrategi

Länet håller genom länsstyrelsen på att ta fram en klimat- och energi strategi. SD i Torsås ville ha med en analys av konsekvenser för den privata sektorn..

Barometern - 1 timme sedan

Kokainliga sprängd – flera män åtalas

Ligan ska ha köpt stora mängder kokain i Skåne, gömt narkotikan på en adress i Karlskrona, vägt upp och förpackat den i mindre portioner, samt sedan transporterat den för att säljas i Kalmar..

Barometern - 45 minuter sedan

Simpevarp: Skepp på grund i Björkskär

Barometern - 45 minuter sedan

Åklagaren överklagar domen – vill skärpa straffen

Två män dömdes och en friades för den grova misshandeln utanför Rasta i Kalmar. Nu överklagar åklagaren samtligas domar och vill ha skärpta straff. Han anser att rätten ska ta större hänsyn till att det handlar om organiserad brottslighet..

Barometern - 45 minuter sedan

Ny president tar plats i Rotary

Det har blivit skifte på presidentposten i Emmaboda Rotaryklubb. Claes-Göran Nilsson är president under det närmaste året..

Barometern - 45 minuter sedan

Irritation över stängd kulturhus

En man i Oskarshamn har vänt sig till kommunen och klagat över att inga skyltar angav att kulturhuset höll stängt på midsommarafton..

Barometern - 30 minuter sedan

Ros-Marie Karlsson

Barometern - 30 minuter sedan

Olle Axelsson

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.