SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 19 June, 12:45

SmålandsPosten - 11 jun 19 kl. 15:29

Lövgren: ”Anders kom själv med förslaget”Klubbchefen Anders Bergstrand är sedan den 1 juni inte längre avlönad av Växjö DFF. – Anders kom själv med förslaget, berättar klubbens ordförande Claes Lövgren..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Anders Bergstrand, Växjö DFF, Claes Lövgren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lövgren, Anders, komsjälv med , förslaget
Skånskan - 06 sep 16 kl. 17:33

Anders Grimberg lämnar FC Höllviken

malmö FC Höllviken sladdar i division 1 södra och ligger näst sist efter 17 omgångar.
Nu står det klart att tränaren Anders Grimberg lämnar klubben, ett beslut han själv tog initiativ till.– Alla spelare och ledare ville ha mig kvar men jag kände att detta var det bästa för klubben, säger Anders Grimberg.

Skånskan - 28 mar 19 kl. 17:44

Avvecklingen kom inte som en överraskning

Hässleholm På arbetsförmedlingen i Hässleholm kom förslaget om avveckling inte som en överraskning. När beskedet kom på torsdagen sjönk stämningen i botten.– Vi fick informationen med kort varsel genom ett extrainkallat fysiskt kontorsmöte på torsdagen.

Alliansfritt Sverige - 12 jan 14 kl. 20:40

Anders Borgs okända skattesvek

Efter att Göteborg införde trängelskatt lovade finansminister Anders Borg att alla fordon, även utländska, ska bindas av att betala trängelskatt. Vid det tillfället sa han att han "skydsamt" skulle starta en utredning för hur det hela skulle fungera. Det var dock tomt prat.

Dagens PS - 08 aug 17 kl. 08:31

Riksdagen vill sätta Anders Borg i karantän

En genomgång av SR Ekot visar att förslaget om att sätta statsråd och statssekreterare i karantän i upp till ett år – i övergången mellan politiken till näringslivet – har brett stöd i riksdagen. Sverige är i dag ett av få länder som saknar reglering för dessa frågor som varit en het potatis i debatten de senaste åren. Några exempel på toppolitiker som fått prestigeuppdrag på ”andra sidan” är Göran Persson (S), Björn Rosengren (S), Filippa Reinfeldt (M) och nu högaktuelle Anders Borg (M).

Kristianstadsbladet - 29 apr 14 kl. 09:00

EU-förslaget som syns på målarduken

Foto: Tommy Svensson
Från Bryssel ända till målarduken. Det kan bli effekten av ett svenskt förslag om att förbjuda kadmium i konstnärsfärger. ”Vi har ett miljökoncept som är viktigt för oss”, säger Tonny Andersén på Svenskt konstnärscentrum.

Nyan - 21 jun 18 kl. 06:00

Anders Wiklöf beredd på strid för Alandia-aktien

– Jag förstår inte varför Ömsen motarbetar Wiklöf Holding, ett åländskt bolag som betalar rätt mycket i försäkringspremier, som ägare i Alandia. Vad är de rädda för?
Anders Wiklöf, ensamägare till Wiklöf Holding, är öppet kritisk mot Ömsens och helägda dotterbolaget RÖF Invests beslut att lägga hembud på den aktie i försäkringsaktiebolaget Alandia som holdingbolaget nyligen köpte av Viking Line.

BT - 03 okt 13 kl. 12:39

Borg: "Vi drar inte tillbaka förslaget"

De rödgröna och SD har drivit igenom att finansutskottet ska uppmana regeringen att dra tillbaka förslaget om höja brytpunkten för den statliga inkomstskatten, i praktiken en skattesänkning på tre miljarder, enligt uppgift till TT. Regeringen kan strunta i det så kallade tillkännagivande som utskottet nu ska arbeta fram. Gör regeringen det så har oppositionen förvarnat om att ett nytt initiativ kan komma för att stoppa skattesänkningen.

NSD - 17 nov 17 kl. 06:00

Medborgarförslaget: Låt oss leva hela livet

Inför fria bussresor för 70+are, föreslår Margareta Lövgren och hänvisar både till kostnaden och debatten om äldre och körkort..

Alliansfritt Sverige - 08 sep 12 kl. 16:13

Anders Borg blandar ihop eller ljuger om höghastighetsbana

TÅG. I juli 2010 förklarade Anders Borg för Norrköpings Tidning att han var emot planerna på Ostlänken vilket i förslaget innebar en höghastighetsbana mellan Järna och Linköping.
Det skulle vara robust olönsamt.

YLE - 27 feb 15 kl. 10:29

Nya vårdförslaget bra för Österbotten

Svenska Österbotten får själv ansvara för sin social- och hälsovård i framtiden, enligt ett nytt förslag. Sjukvårdsdirektör Göran Honga ger tummen upp. På fredag morgon kom det efterlängtade förslaget från det riksdagens social- och hälsovårdsutskott.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Fortsatta störningar hos Tele2

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

AIK kan möta Reykjavik i CL-kvalet

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Fyra misstänks för nedskjutna planet MH17

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Universal söker svar om förstörda inspelningar

Vad förstördes egentligen i den stora branden på Universal studios 2008? Nu ska bolaget ta reda på vad som gått förlorat..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Kunglig poliskonvoj körde på pensionär

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Ny OS-satsning för svenska simstjärnan

Han är ett av svensk simnings största stjärnskott på herrsidan. Nu väljer Victor Johansson att byta gren till VM i Sydkorea – där han ställer upp i öppet vatten..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Hundratals SAS-anställda vittnar om missnöje

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Iran: Minimiåtgärd att bryta kärnavtalet

Att bryta mot delar av kärnenergiavtalet är det minsta Iran kan göra som svar på att USA bröt sig ur avtalet för ett år sedan. Det säger landets president Hassan Rohani i tv-sänt tal på onsdagen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Seger står över pk – behöver återhämtning

SmålandsPosten - 1 timme sedan

EU: Adidasränder duger inte som varumärke

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.