Barometern > Nyheter

Tuesday, 25 June, 09:31

Barometern - 11 jun 19 kl. 15:31

Beskedet: Då öppnar Ölandsbron helt: ”Fyra filer igen”I nästan tre månader har två körfält på Ölandsbron varit avstängda. Men nu går underhållsarbetet in i slutfasen – och på måndag ska samtliga filer öppna för trafik igen..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Ölandsbron

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beskedet, öppnar , Ölandsbron, helt, Fyra, filer, igen
GöteborgsPosten - 17 okt 16 kl. 13:10

Beskedet: Johaug kan frias helt

Redan i början av november kan Therese Johaug få besked om sitt straff efter dopingskandalen. Och enligt Expressen finns möjligheten att stjärnan frias helt..

Expressen - 18 jun 13 kl. 06:21

Beskedet: Wallberg kan bli helt återställd

Frida Wallberg har fått lämna akuten på sjukhuset. Det har sedan i fredags spekulerats kring om hjärnblödningen hon drabbades av kan ha orsakats av en tidigare smäll mot huvudet. Nu verkar en så kallad "second impact" kunna uteslutas.

YLE - 07 jul 17 kl. 09:48

När Sara är 15 år kommer beskedet: “Genetiskt sett är du en man”

Mellan två kön När Sara är 15 år får hon veta att hon har en manlig kromosomuppsättning. Mensen kommer inte. Det är första tecknet på att något är avvikande.

Expressen - 10 mar 15 kl. 22:56

Beska EU-beskedet: "Öland är ingen ö"

Öland är ingen ö – åtminstone inte enligt EU. Orsaken är Ölandsbron, som gör att Öland kan gå miste om bidrag ur EU:s strukturfondsprogram. Det rapporterar Barometern..

Kristianstadsbladet - 22 maj 13 kl. 08:00

Kollegorna beklagar beskedet om Siesta

Kollegorna bakom Tivolirock och Helgeå­festivalen beklagar beskedet att Siestafestivalen ställer in. Själva ser de hittills inga tecken på att publiken skulle svika i år.
?

Kristianstadsbladet - 10 okt 14 kl. 07:30

Hammarslundsbor lättade över beskedet

Foto: Tommy Svensson
Oron har inte varit jättestor. Men beskedet att tomterna i Hammarslund har så låga halter gift att de inte behöver saneras tas ändå emot av stor lättnad hos villaägarna i området.
- Äntligen!

Kristianstadsbladet - 12 jan 12 kl. 06:30

Fick beskedet för en vecka sedan

Foto: Peter Åklundh
Kenneth Andersson och Ola Månsson slutar som tränare i IFK Kristianstad - efter säsongen. Tränarduons kontrakt sägs upp. "Det var ingen hemlighet att jag gärna ville fortsätta", säger Kenneth.

BT - 17 dec 14 kl. 20:34

Wallström välkomnar beskedet

Utrikesminister Margot Wallström (S) välkomnar att USA återupptar de diplomatiska förbindelserna med Kuba. "Tidigare socialdemokratiska regeringar har länge arbetat för att sanktionerna ska hävas. Det är bra för båda länderna och deras folk.

Länstidningen i Jämtland - 23 jan 18 kl. 21:05

Magnusson efter OS-beskedet: "Det är helt sjukt"

Östersundaren Oliwer Magnusson är jublande glad efter beskedet att han är uttagen till OS i Sydkorea – som siste åkare i den svenska slopestyletruppen. – Det är helt sjukt, säger 17-åringen från Odensala..

Kristianstadsbladet - 04 jul 12 kl. 09:55

Personalen andas ut efter beskedet

Foto: Tommy Svensson
De anställda på Kristianstads flygplats är nöjda efter beskedet att det åter ska bli reguljärflyg till Stockholm. ? Nu kan man ta semester i lugn och ro, säger trafikassistent Lena Stadler.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

SBAB sänker räntorna

Barometern - 45 minuter sedan

Omfattande strömavbrott i länet

Barometern - 45 minuter sedan

Bakterier vid Jungnerholmarnas badplats - avråder från bad

Ett vattenprov vid badplatsen på Jungnerholmarna i Fliseryd visade sig innehålla förhöjda halter av bakterier. Nu avråder kommunen från att bada där..

Barometern - 1 timme sedan

Fyra konstnärer och en utställning

Keramikern Norbert Kus fortsätter sin tradition med sommarutställning på Slottet i Pataholm och precis som tidigare har han bjudit in kollegor att ställa ut tillsammans med honom..

Barometern - 1 timme sedan

Kosta: Mångmiljonbygge vid hotellet ligger på is

Det kommunala bolagets satsningar i Kosta med utbyggnad av hotellet har pausats. Bolaget skulle enligt planen låna 150 miljoner kronor för investeringarna. Bolagets vd har fört upp frågan om vem som betalar notan vid en eventuell förgävesprojektering.

Barometern - 1 timme sedan

Ersättning för tandvårdsskador nobbas

Barometern - 1 timme sedan

Migranter döda i hettan vid USA:s gräns

Barometern - 1 timme sedan

Ernst renoverar med lätt hand

"Sommar med Ernst" är tillbaka – och den folkkäre inredaren ska förvandla en bondgård, men bara marginellt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.