Skånskan > Nyheter

Tuesday, 18 June, 12:42

Skånskan - 11 jun 19 kl. 15:30

Centerpartiet om satsningen: Blir alltför dyrtHÖRBY
Centerpartiet i Hörby anser att det blir för dyrt för kommunen att bygga ett nytt särskilt boende. Det framgår av den skriftliga reservation som Centern har lämnat in. – Nybyggnation av 90-100 lägenheter blir alltför dyrt för kommunen. Vi ifrågasätter också behovet av 100 lägenheter för särskilt boende, och föreslår att såväl trygghetsboende som andra lösningar måste diskuteras, skriver C.
Partiet godkände redovisningen av förstudien, när den behandlades i kommunstyrelsen, men reserverade sig mot övriga delbeslut.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
HÖrbycenterpartiet, Hörby, Centern, Källhaga, Hagadal

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Centerpartietom , satsningenBlir , alltför, dyrt
Helsingborgs Dagblad - 29 nov 12 kl. 13:55

För dyrt med skötselplan

Förslaget om en skötselplan för kommunens träd och buskar är lovvärt men alltför dyrt. Det anser kommunalrådet Bengt Svensson (M) i sitt svar på en socialdemokratisk motion i ärendet.Bengt Svensson anser att de rutiner som nu gäller hanterar frågan på ett mer kostnadseffektivt sätt.

YLE - 26 maj 17 kl. 09:09

Rädda barnen: Andra stadiets utbildning för dyrt för många familjer

Att inleda gymnasie- eller yrkesstudier blir alltför dyrt för många familjer. En färsk rapport från Rädda barnen visar att allt fler familjer behöver ekonomiskt stöd för att ha råd med läromedel. Organisationen är orolig över att barn i mindre bemedlade familjer väljer bort andra stadiets studier på grund av familjens ekonomiska situation.

Nya Wermlands Tidningen - 04 jan 14 kl. 06:00

Alltför dyrt med musik

ÖstersundsPosten - 26 jun 15 kl. 13:20

Alltför dyrt att besöka Jamtli

Vi har just besökt vår dotter med familj i Östersund. Ett av önskemålen med resan var att besöka Jamtli..

DalaDemokraten - 18 nov 15 kl. 06:00

Centerpartiet: "Gränskontrollerna ett dyrt slag i luften"

Antalet asylsökande ökar kraftigt, vilket innebär stora utmaningar för Sveriges mottagningssystem, kommuner och integration. Flera partier vill hantera det med mer restriktiva regler och införande av inre gränskontroller. Det innebär att man flyttar stora polisiära resurser från brottsbekämpning till att kontrollera vilka som passerar Sveriges gränser.

Kristianstadsbladet - 27 jan 18 kl. 00:01

Alltför dyrt badhus planeras

Helsingborgs Dagblad - 09 maj 18 kl. 16:15

Alltför dyrt för Mega Musik på Dunkers – tvingas spela i Landskrona

Ingen annan lämplig scen i Helsingborg fanns ledig för gymnasieeleverna..

Sydöstran - 05 dec 18 kl. 16:07

Jättesatsning på 500 bostäder skrotas: ”Alltför dyrt”

Real Holding skrotar sina planer på att bygga 500 nya bostäder på Pottholmen i Karlskrona. Företaget har sålt tomten..

Supermiljöbloggen - 10 feb 15 kl. 09:54

Annika Jacobson, Greenpeace: ”Centerpartiet har rätt i sin analys”

Annie Lööf redogjorde i förra veckan på debattsidan i Dagens Industri för Centerpartiets ingångar i de blocköverskridande energisamtal som statsminister Stefan Löfven (S) bjudit in till genom energikommissionen. Det är bra att Centerpartiet vill vara med och ta ansvar för utvecklingen av ett hållbart energisystem och att utveckla den politik som ska leda dit. Vad som är märkligt däremot är att Annie Lööf tycks värna allianspartiernas energiöverenskommelse mer än Centerpartiets egen energipolitik.

SmålandsPosten - 15 jul 14 kl. 06:56

Centerpartiet skiljer inte på folk

?Kommentar till Vi satsar på vanliga kvinnor av Jerker Nilsson den 20 juni. Jerker Nilsson skrev att V satsar på vanliga kvinnor.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Larm om villabrand i Ageröd

Höör Enligt larmet som kom in 10.57 ska det brinna på spisen.Räddningstjänsten har åkt till platsen för närmare undersökning.

Skånskan - 1 timme sedan

Försökte råna prostituerad

Malmö En man i 20-årsåldern sitter frihetsberövad misstänkt för två sexköp och ett rånförsök. Det var vid halv sjutiden på måndagskvällen som en person hörde en kvinna ropa på hjälp från en balkong i Nydala och ringde polisen.
De skickar genast en patrull till lägenheten där det visar sig att två kvinnor säljer sex.

Skånskan - 1 timme sedan

Stal motorcykel i garage

KÄVLINGE En motorcykel stals från ett garage på Högalid vid Gryvägen under natten till tisdagen.
Samtidigt har tjuven brutit loss ett bakhjul på en annan motorcykel i garaget för att komma åt låskedjan. Däremot lämnades den motorcykeln kvar.

Skånskan - 1 timme sedan

Nya ägare till fastigheten på Andrarumsvägen 379-3 i Lövestad

Lövestad 1 475 000 kronor fick Malin Katrin Elisabeth Sjöman, 48, och Bror David Mattias Sjöman, 45, från Rydebäck, ge för huset på Andrarumsvägen 379-3 i Lövestad. Huset har en boyta på 73 kvadratmeter. Köpet från säljaren Johan Petersson och Lovisa Katarina Björnsson blev klart i maj 2019.

Skånskan - 1 timme sedan

Uppåkraöl med en smak av järnåldern

UPPÅKRA Nu bryggs Uppåkraöl – ett arkeologiskt öl med smak av järnålder och inspirerat av fynd gjorda vid utgrävningar i Uppåkra.Bryggningen startade på måndagen på Pax Brygghus i Flyinge men ölet är beställt av Uppåkra Arkeologiska Center.
Det är fynd från ett omkring 1 500 år gammalt ölbryggeri i Uppåkra som inspirerat.

Skånskan - 1 timme sedan

13-åring stal HVB-hemmets bil

ESLÖV Eslövspolisen fick i helgen ta emot två anmälningar efter incidenter på olika HVB-hem i kommunen. Tre unga rymde från ett HVB-hem och stal dess bil – som framfördes av en 13-årig pojke. En anställd på ett annat HVB-hem blev hotad av en boende där.

Skånskan - 1 timme sedan

Italiensk familj bestulen

ESLÖV En italiensk Sverigeturistande familj som parkerat vid Gårdstånga vägkrog i fredags fick efter en måltid se sin bil uppbruten och länsad på värdeföremål.
Det som stals var bland annat en ryggsäck, plånbok, pengar, pass, id-handlingar, körkort, kreditkort..

Skånskan - 2 timmar sedan

Gäng vägrade lämna

ESLÖV Ett ungdomsgäng tog sig häromdagen in på en förskolas område på Palmgatan i Eslöv – och vägrade sedan lämna trots tillsägelser.
Det var i fredags vid 13.20-tiden som fyra ungdomar i 13-15-årsåldern tog sig in där.

Skånskan - 2 timmar sedan

Sonen hotade mamma

MARIEHOLM En kvinna som bor strax utanför Marieholm blev hotad av sin son i helgen. Sonen ville låna hennes hund, men vägrades eftersom mamman var rädd att han skulle missbruka.
Enligt polisanmälan som mamman lämnat in hotade mannen, som är i 30-årsåldern, då att skicka folk dit som skulle hugga ner både henne och hunden..

Skånskan - 2 timmar sedan

Togs med falsk regskylt

MARIEHOLM En polispatrull upptäckte vid en kontroll i Marieholm i lördags eftermiddags ett fordon som hade en falsk registreringsskylt ditsatt.
Bilen stod stilla, men en misstänkt man fanns strax intill. Han misstänks för märkesförfalskning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.