Skånskan > Nyheter

Tuesday, 25 June, 11:33

Skånskan - 11 jun 19 kl. 15:30

Smygfilmade kvinna i hennes sovrummellanskåne I hemlighet satte 28-åringen upp en kamera i sin flickväns sovrum. Nu döms han för kränkande fotografering.En morgon för tre år sedan upptäckte kvinnan kameran, som hon först trodde var en lampa. Kameran hade då suttit uppe i minst ett dygn och filmat henne.
När det visade sig att det var hennes pojkvän som låg bakom tog deras förhållande definitivt slut efter att ha varit på upphällningen en tid.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Lunds

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Smygfilmade, kvinnai hennes , sovrum
Expressen - 24 feb 14 kl. 09:47

Kattvakt smygfilmade kvinna – i sovrummet

GÖTEBORG. När en 25-årig kvinna var på semester på Mallorca lät hon en manlig kompis passa hennes katter. Mannen lämnade en kamouflagefärgad låda i hennes sovrum.

GT - 16 okt 13 kl. 23:35

Smygfilmade kvinna och pojke i duschen

I somras smygfilmade mannen en kvinna och hennes son i duschen. Händelsen inträffade på en camping i Varberg i somras. Han är nu den förste i landet som döms för kränkande fotografering..

Expressen - 26 apr 12 kl. 23:09

26-årig man dömd - smygfilmade kvinna

TROLLHÄTTAN. En 26-årig man döms till 60 dagsböter för att han smygfilmat en naken kvinna i ett solarium på en träningsanläggning i Trollhättan, uppger lokala medier..

GT - 02 aug 13 kl. 20:53

Smygfilmade kvinna i duschen ? man åtalas

En kvinna blev filmad i duschen på en camping i Varberg. Nu åtalas en man i 50-årsåldern under den nya brottsrubriceringen kränkande fotografering, skriver Hallands nyheter..

NT - 18 jan 13 kl. 07:24

22-åring smygfilmade kvinna på toalett

Den ertappade smygfilmaren förnekar brott men ingen tror på hans version..

Skånskan - 04 nov 13 kl. 16:03

Smygfilmade kvinna i provrum

43-åring misstänks för det nya brottet kränkande fotografering..

Kristianstadsbladet - 22 jul 13 kl. 21:57

93-årig kvinna bestulen i sitt hem


En 93-årig kvinna släppte igår in en för henne okänd kvinna i lägenheten på väster i Hässleholm. I samband med besöket hade flera guldsmycken stulits.Vid 12-tiden ringde en kvinna på 93-åringens dörr och började tala om mediciner.

News55 - 24 nov 17 kl. 13:31

Hantverkare flyttade in och tog makten över dement kvinna

Den dementa kvinnan bor i Stockholm och hennes manliga bekant utnyttjade henne genom att flytta in hos henne och ta makten över hennes tillgångar. Kvinnan fick kontakt med mannen via bekanta för att mannen, som är hantverkare, skulle utföra arbeten på hennes hus. – En anhörig märkte att den nu dömde mer eller mindre hade flyttat in hos kvinnan och att det försvann pengar.

BT - 16 okt 13 kl. 23:20

Smygfilmade på camping i Halland

En man i 50-årsåldern som i somras smygfilmade en kvinna och hennes son i duschen på en camping i Halland har fått sin dom. Straffet blev 80 dagsböter och ett skadestånd på 7 000 kronor, skriver Hallands Nyheter på nätet. Mannen var den första som åtalats för brottet kränkande fotografering efter det att lagen infördes den 1 juli i år.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Smygfilmade toalett-sex – 17-åring åtalas

UMEÅ. Under en fest smygfilmade en 17-åring en kvinna utan kläder som på en toalett utförde en sexuell handling, rapporterar SVT. Dessutom följde 17-åringen sedan upp det med att visa upp den för det 30-tal personer som befann sig på festen.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 10 minuter sedan

Uthyrd bostad länsad på inredning

ANDERSLÖV
En sönderslagen bostad med rinnande vattenkranar och stulen inredning var vad ägaren möttes av då hon kom till bostaden som varit uthyrd. Det var på måndagen som en kvinna i 40-årsåldern kom till bostaden i Anderslöv som hon haft uthyrd och möttes av total kaos.
Enligt polisanmälan ska kranarna till vaskar i två utrymmen stått på och spolat vatten, i köket saknades spisen och bostadens samtliga element hade monterats ner och stulits.

Skånskan - 15 minuter sedan

Nya ägare till fastigheten på Fogdaröd 208 i Höör

Höör Nu är det klart vem som köpt huset på Fogdaröd 208 i Höör av Gert Einar Torsen Almqvist dödsbo. Nya ägare är Tobias Andersson, 42, och Lise Lott Karlsson, 36. Priset blev 1 150 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i juni 2019.

Skånskan - 15 minuter sedan

Slottscaféet hålls stängt till årsskiftet

Svedala Den förra entreprenören valde att avveckla verksamheten i slutet på förra året.
Nu väntar caféet på eventuella justeringar för att bli mer lönsamt.Entreprenören drev Torups Slottscafé fram till slutet av 2018.

Skånskan - 30 minuter sedan

Hyresvärd döms att böta 120 000 kronor

Malmö Stora brister i ett hyreshus tvingade de boende att lösa problemen själva. Nu döms den försvunne hyresvärden till vite av Mark- och miljödomstolen, skriver Hem&Hyra.Bristande ventilation, slitage och uteblivna temperaturmätningar.

Skånskan - 1 timme sedan

Metro sparkar samtliga journalister

Inrikes Metro behöver inte längre journalister, säger tidningens ägare Christen Ager-Hanssen till Expressen. Nu ska samtliga sägas upp.I våras fick Metro Media House, bolaget som äger tidningen Metro, rekonstruktion beviljad.

Skånskan - 2 timmar sedan

Anlagd brand vid gymnasium

Lund Efter klockan 22 på måndagskvällen upptäckte man en brand i en mindre lastbil parkerad vid Consensumgymnasiet på Sankt Lars väg i Lund.
När räddningstjänsten nådde platsen var lastbilen övertänd. Branden verkar ha varit anlagd..

Skånskan - 2 timmar sedan

Tågstopp på Kastrup – elfel

Trafik Inga tåg stannar för närvarande vid Köpenhamns flygplats Kastrup med anledning av ett kontaktledningsfel.Tågen går dock som vanligt till Köpenhamns huvudbangård. Resande från Sverige till Kastrup får byta tåg i Tårnby för transport till flygplatsen.

Skånskan - 2 timmar sedan

FN:s säkerhetsråd uppmanar Iran och USA till samtal

UTIRKES I samband med att Iran sköt ner en amerikansk drönare i Hormuzsundet förra veckan har FN:s säkerhetsråd fördömt riktade attacker mot oljefartyg och uppmanar till samtal mellan länderna. Iran är dock inte öppna för dialog med USA på grund av Trumps nyinförda sanktioner. Enligt Iran sköts drönaren ned på iranskt territorium men Usa menar att drönaren befann sig på internationellt vatten i Hormuzsundet.

Skånskan - 2 timmar sedan

124 kvadratmeter stort hus i Svalöv sålt

Svalöv Åsa Susanne Liljedahl, 44, och Joachim Persson, 45, är nya ägare till huset på Tirup 2605 i Svalöv. Huset har en boyta på 124 kvadratmeter. Säljare är Conny Alf-Inge och Marina Persson.

Skånskan - 2 timmar sedan

Fängelsedom för rattfull knivman

Landskrona En narkotikapåverkad man stoppades i Landskrona med kniv och droger i sin bil. Nu döms han till fängelse.Mannen, som är skriven i Kristianstad, döms för två fall av narkotikabrott, två fall av grov olovlig körning, två fall av rattfylleri och ett fall av brott mot knivlagen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.