DI > Ekonomi

Monday, 24 June, 19:18

DI - 11 jun 19 kl. 15:29

Bostadsutvecklingschef på Peabchef lämnar för Einar MattssonEinar Mattsson har rekryterat Peter Svensson, ansvarig för Peabs bostadsutveckling sedan 2015, till motsvarande befattning med start i september 2019..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Peabchef, Einar Mattsson, Mattsson, Peter Svensson, Peabs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bostadsutvecklingschef, Peabchef, lämnarför , Einar, Mattsson

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Bullens varmkorv återkallas

HK Scan återkallar en sändning av Bullens varmkorv på grund av ett produktionsfel. Det gäller förpackningar på 2,2 kilo med bäst före-datum i februari 2022..

DI - 30 minuter sedan

Pensionsjätten ger svar på tal: ”Det bästa för svenska pensionärer”

Att acceptera budet från familjen af Jochnick på Oriflame strider inte mot Fjärde AP-fondens grunduppdrag, menar den statliga pensionsfonden.  ”Att vara en långsiktig investerare innebär inte nödvändigtvis att det rätta alltid är att sitta kvar i båten”, säger Tobias Fransson, chef för strategi och hållbarhet.   .

DI - 45 minuter sedan

Trump skriver under nya sanktioner mot Iran

USA:s president Donald Trump har på måndagen skrivit under nya sanktioner mot Iran. Det rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg. Oljan handlas fortsatt ned men guldet stiger tydligt..

DI - 1 timme sedan

Billerud Korsnäs säljer skog för 12 miljarder till AMF

Billerud Korsnäs säljer skogsbolaget Bergvik Skog Öst till pensionsförvaltaren AMF för 12,2 miljarder kronor. Skogen köptes för bara några veckor sedan, och Billerud Korsnäs sa då att avsikten var att sälja skogen till investerare..

DI - 1 timme sedan

Bakslag för näringslivstopparna: Sverige får inte vinter-OS 2026

Det blir inget vinter-OS eller Paralympics för Sverige 2026. Det meddelar Internationella olympiska kommittén, IOK. Istället blir Italien värdland..

DI - 1 timme sedan

Välkommet beslut från Liberalerna

LEDARE. Det var ett i grunden självklart beslut som Liberalernas valberedning meddelade sent på måndagseftermiddagen. Den absoluta merparten av partiets regionala förbund har nominerat Nyamko Sabuni, och det hade varit uppseendeväckande om valberedningen inte hade följt detta..

DI - 1 timme sedan

Svagt på europeiska börser efter Daimlers vinstvarning

De ledande Europabörserna utvecklades blandat under måndagen då Frankfurt tyngdes av fordonssektorn medan Londonbörsen handlade upp något. Samlingsindexet Stoxx 600 sjönk 0,3 procent..

DI - 1 timme sedan

Nedåt på de nordiska börserna – oljan tyngde Oslobörsen

De nordiska börserna försvagades något på måndagen efter att Danske Bank, Nokia och oljepriset tyngt börserna. Samlingsindexet Vinx 30 sjönk 0,6 procent till 926..

DI - 1 timme sedan

EU-valet var bara början

LEDARE. Det börjar hetta till i den europeiska maktens korridorer. .

DI - 1 timme sedan

Hoodin steg på avtal med amerikanska Scientist

Spotlight-listade Hoodin har tecknat ett partneravtal med amerikanska Scientist.com. Aktien steg på på beskedet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.