YA > Nyheter

Thursday, 27 June, 08:38

YA - 11 jun 19 kl. 15:12

Misstänkt valprånare släppt ur häkte - åklagaren kräver fängelseKennelägaren blödde, bands fast och fick silvertejp över ögonen. Det fanns en risk att hon skulle kvävas och inte hittas. ”Det är så mycket våld att det rör sig om ett grovt rån” sa åklagaren och krävde fängelse för de misstänkta rånarna. Efter rättegången släpptes en av dem..
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, valprånare, släpptur , häkte, åklagaren, kräver, fängelse
Kristianstadsbladet - 11 jun 19 kl. 15:12

Misstänkt valprånare släppt ur häkte - åklagaren kräver fängelse

Kennelägaren blödde, bands fast och fick silvertejp över ögonen. Det fanns en risk att hon skulle kvävas och inte hittas. ”Det är så mycket våld att det rör sig om ett grovt rån” sa åklagaren och krävde fängelse för de misstänkta rånarna.

BT - 19 apr 13 kl. 14:57

Massiv jakt på Bostonmisstänkt

Totalt 9 000 poliser jagar en tjetjensk 19-åring som misstänks för bomberna mot Boston Marathon. Hans äldre bror dödades i eldväxling med polis och hade sprängämnen på kroppen. Hundratusentals människor uppmanas att stanna inne.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Ny bok av Stan Lee ges ut

YA - 2 timmar sedan

Skånes gamla slott är fulla av liv

Skånes många slott berättar historien om en svunnen storhetstid och kända adelssläkter. En del av dessa har fått nytt liv som turistattraktioner med restauranger, utställningar, vinprovningar, bröllop och guidade turer..

YA - 2 timmar sedan

S-kritik mot skolbudget: ”Medvetet valt att inte finansiera”

Det rekordstora underskott som barn- och utbildningsnämnden beräknas göra är resultatet av majoritetens medvetna, politiska beslut. Det anser förre ordföranden Christer Grankvist (S)..

YA - 6 timmar sedan

Jättehamn invigs i Tanger

YA - 6 timmar sedan

Insändare: Medborgarförslag i Simrishamn – inte för alla

Simrishamns kommun har beslutat att alla medborgarförslag hädanefter måste lämnas digitalt. Möjligheten att lämna ett skriftligt medborgarförslag försvinner alltså..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.