Realtid > Ekonomi

Wednesday, 26 June, 04:05

Realtid - 11 jun 19 kl. 15:16

EQT säljer innehav i Press GaneyEQT säljer sitt innehav i Press Ganey till ett konsortium av fonder och investerare, vilket är den första försäljningen inom EQT:s US Private Equity strategy, skriver riskkapitalbolaget i ett pressmeddelande. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
EQT, Press Ganey, US Private Equity

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EQT, säljer, innehavi , Press, Ganey
DI - 12 feb 19 kl. 22:04

Hisnande bolagsvärdering när EQT säljer innehav

Det börsnoteringsaktuella riskkapitalbolaget EQT säljer en post i ett av sina större innehav, den brittiska veterinärkedjan IVC för en hisnande bolagsvärdering om över 30 miljarder kronor.  Bland de nya ägarna finns svenska AP6 och Alecta, som även köpte in sig i Anticimex i en liknande affär 2017..

SvD - 01 dec 16 kl. 15:30

EQT säljer innehav i Automic

Riskkapitalbolaget EQT:s fond EQT VI säljer sitt innehav i mjukvarubolaget Automic till amerikanska CA Technologies i en affär som värderar Automic till 600 miljoner euro, motsvarande närmare 5,9 miljarder kronor..

Realtid - 09 nov 16 kl. 00:00

EQT säljer innehav i e-handelsbolag

Signa Retail köper innehavet i tyska e-handelsbutiken Holding GmbH från EQT Expansion Capital och René Marius Köhler..

Realtid - 23 mar 17 kl. 09:35

EQT säljer resterande innehav i Scandic

EQT säljer sitt kvarvarande innehav om 20,4 procent av Scandic till Provobiskoncernen, kontrollerad av Rolf Lundström..

DI - 11 jun 19 kl. 13:13

EQT säljer enkätundersökningsaktören Press Ganey

Investoranknutna EQT säljer enkätundersökningsaktören Press Ganey till ett konsortium bestående av riskkapitalbolagen Leonard Green & Partners och Ares Management, framgår av ett pressmeddelande..

SvD - 23 mar 17 kl. 08:25

EQT säljer innehavet i Scandic

Scandic Hotels största ägare EQT säljer sitt kvarvarande innehav om 20,4 procent av hotellbolaget till Provobiskoncernen, kontrollerad av Rolf Lundström, och Stena..

DI - 23 mar 17 kl. 08:28

Scandic Hotels största ägare säljer innehav

Scandic Hotels största ägare EQT säljer sitt kvarvarande innehav om 20,4 procent av hotellbolaget till Provobiskoncernen, kontrollerad av Rolf Lundström, och Stena..

Realtid - 03 okt 17 kl. 09:27

EQT säljer aktier i Anticimex

EQT säljer 19 procent av aktierna i Anticimex till AMF, Sjätte AP-fonden, Volito och Cubera ”för att öka tillväxten i Anticimex”. Försäljningen visar en mångmiljardvinst för EQT..

Realtid - 02 okt 12 kl. 16:28

EQT säljer kraftanläggning

EQT säljer kraftanläggningen MCV till Borealis Infrastructure..

TA - 14 maj 14 kl. 09:34

EQT säljer av godiset


Wallenbergarnas riskkapitalbolag EQT säljer sin aktiepost i godisjätten Candyking. Köpare av aktieinnehavet på 15 procent är en annan riskkapitalspelare, Accent, som redan är storägare i karamellbolaget.Candyking, med varumärken som Karamellkungen, var på väg till börsen i slutet av fjolåret.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 11 timmar sedan

Mastercard bygger infrastruktur för direktbetalningar över hela Norden

Ett antal nordiska storbanker ska bygga en gemensam infrastruktur för direktbetalningar i realtid oavsett valuta i Sverige, Danmark och Finland. Mastercard är leverantör av systemen..

Realtid - 11 timmar sedan

Fondveteran startar nytt konsultbolag

Fond- och pensionsexperten Mats Langensjö startar konsultbolaget Secoria AB tillsammans med Maria Strömqvist..

Realtid - 13 timmar sedan

Hedgefonden IPM får ny vd från Barclays Bank

Arne Hassel, som kommer närmast från Barclays bank som investeringschef (CIO), blir ny vd för hedgefonden IPM. Samtidigt lämnar Johan Nordenfalk sin styrelsepost och Catella AB:s vd och koncernchef Knut Pedersen tar över..

Realtid - 14 timmar sedan

Camilla Hedenfelt till Avanazas koncernledning

Camilla Hedenfelt blir ny HR-chef på Avanza. Hon tar även plats i koncernledningen..

Realtid - 15 timmar sedan

De tar plats i Northvolts nya styrelse

Goldman Sachs och Volkswagen får representation i Northvolts nya styrelse. Delar av Northvolts finansierinsgrunda på 10 miljarder har även registrerats hos Bolagsverket där nya aktörer träder fram..

Realtid - 16 timmar sedan

Bristande rutiner kring penningtvätt – DNB får böta

Den norska Finansinspektionen har gett böter till sex fastighetsmäklare för bristande rutiner rörande penningtvätt. DNB:s fastighetsmäklarbolag DNB Næringsmegling får den största boten, 300 000 norska kronor, motsvarande 327 000 kronor..

Realtid - 18 timmar sedan

SBAB om sänkta räntan: ”Det extrema ränteläget fortsätter”

SBAB sänker räntan med upp till 0,4 procent. "Det extrema ränteläget fortsätter. Omvärldstrycket från i höstas att bolåneräntorna skulle stiga är som bortblåst", säger vd Klas Danielsson..

Realtid - 19 timmar sedan

Billerud och AMF i mångmiljardaffär

AMF Pension köper skog för 12,2 miljarder kronor. Närmare bestämt 90 procent av Billerud Korsnäs innehav i Bergsvik Skog Öst..

Realtid - 19 timmar sedan

East Capital stärker fokus på Indien

East Capital har rekryterat Sumeet Bhalla, som kommer från Goldman Sachs Asset Management, till kontoret i Hongkong. "Sumeet har gedigen branschkompetens och specialistkunskaper om den indiska marknaden", säger Peter Elam Håkansson, ordförande på East Capital..

Realtid - 19 timmar sedan

Fjärde AP-fonden: Därför väljer vi att sälja Oriflame

Fjärde AP-fondens Tobias Fransson avfärdar den kritik som handlar om att fonden alltför lättvindigt accepterat familjen af Jochnichs bud på Oriflame..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.