DI > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 17:43

DI - 11 jun 19 kl. 15:06

Försäljningen i den amerikanska detaljhandeln steg 5 procent förra veckan i årstaktDen amerikanska detaljhandelns försäljning i jämförbara butiker steg 5,0 procent vecka 23, som avslutades den 8 juni, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försäljningeni den amerikanska , detaljhandeln, steg5 procent förra , veckan i årstakt
BT - 28 mar 14 kl. 09:49

Uppåt för detaljhandeln

Försäljningsvolymen i detaljhandeln steg med 2,5 procent i februari jämfört med februari 2013, enligt Statistiska centralbyrån (SCB). För dagligvaruhandeln blev det en ökning med 0,6 procent, medan handeln med sällanköpsvaror steg med 4,1 procent. Omsättningen i löpande priser lyfte 2,4 procent jämfört med februari i fjol.

DI - 28 okt 14 kl. 09:43

Sveriges detaljhandel +2,8 procent i årstakt

Den svenska totala detaljhandeln steg med 2,8 procent på årsbasis september i fasta kalenderkorrigerade priser, enligt statistik från SCB och HUI Research..

DI - 30 okt 18 kl. 09:25

Spanien: Neråt för detaljhandeln – inflationen stiger

Spaniens försäljning inom detaljhandeln sjönk i årstakt under september..

DI - 13 okt 15 kl. 06:27

Storbritanniens detaljhandel plus 2,6 procent i årstakt

Detaljhandelsförsäljningen i Storbritannien för jämförbara butiker steg med 2,6 procent i september jämfört med motsvarande månad året innan. Den totala detaljhandeln, vilken även inkluderar försäljningen i nya butiker, steg med 3,9 procent i årstakt..

DI - 08 mar 16 kl. 06:54

Brittiska detaljhandeln saktade in

Detaljhandelsförsäljningen i Storbritannien för jämförbara butiker steg med 0,1 procent i februari jämfört med motsvarande månad året innan. Den totala detaljhandeln, vilken även inkluderar försäljningen i nya butiker, steg med 1,1 procent i årstakt..

DI - 07 jun 16 kl. 06:22

Brittisk detaljhandel steg

Detaljhandelsförsäljningen i Storbritannien för jämförbara butiker steg med 0,5 procent i maj jämfört med motsvarande månad året innan. Den totala detaljhandeln, vilken även inkluderar försäljningen i nya butiker, var upp 1,4 procent i årstakt..

DI - 1 timme sedan

Oväntat fall i husförsäljningen i USA i maj

Försäljningen av nya enfamiljshus i USA sjönk 7,8 procent i maj jämfört med månaden före, till en säsongsjusterad årstakt på 626.000 enheter, visar statistik från handelsdepartementet. .

Kristianstadsbladet - 27 mar 14 kl. 10:50

Brittiskt lyft för detaljhandeln


Detaljhandeln i Storbritannien ökade mer än väntat i februari, i första hand tack vare ett lyft för matbutikernas försäljning.Totalt steg försäljningsvolymen 1,7 procent i februari jämfört med månaden före, en kraftig vändning uppåt jämfört med nedgången på 2 procent i januari. I årstakt låg februariökningen på 3,7 procent, enligt Storbritanniens statistikbyrå.

TA - 27 mar 14 kl. 10:50

Brittiskt lyft för detaljhandeln


Detaljhandeln i Storbritannien ökade mer än väntat i februari, i första hand tack vare ett lyft för matbutikernas försäljning.Totalt steg försäljningsvolymen 1,7 procent i februari jämfört med månaden före, en kraftig vändning uppåt jämfört med nedgången på 2 procent i januari. I årstakt låg februariökningen på 3,7 procent, enligt Storbritanniens statistikbyrå.

Opinionen.se - 27 mar 14 kl. 10:56

Brittiskt lyft för detaljhandeln


Detaljhandeln i Storbritannien ökade mer än väntat i februari, i första hand tack vare ett lyft för matbutikernas försäljning. Totalt steg försäljningsvolymen 1,7 procent i februari jämfört med månaden före, en kraftig vändning uppåt jämfört med nedgången på 2 procent i januari. I årstakt låg februariökningen på 3,7 procent, enligt Storbritanniens statistikbyrå.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Banker fortsatt sänke inför stängning på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen går mot en svag stängning på tisdagen trots att Billerud Korsnäs storaffär ryckt upp skogssektorn. Bankerna tillhör förlorarna..

DI - 15 minuter sedan

Kinnevik-ägda Global Fashion Group förlänger IPO-teckningstid

Kinnevik-delägda nätmodehandlaren Global Fashion Group har i samråd med sina finansiella rådgivare beslutat att förlänga teckningstiden inför den stundande noteringen på Frankfurtbörsen. Diskussioner pågår även om noteringsvillkoren..

DI - 15 minuter sedan

Tar ditt bolag strid för hållbarhet? Ta då chansen till topprankning

Vill du ta chansen att visa på ditt bolags hållbarhetsarbete? Och därtill få en knuff i rätt riktning på de områden där det behövs.  Se då till att svara på den enkät som skickats ut inför rankningen Hållbara bolag 2019..

DI - 15 minuter sedan

ChromoGenics offentliggör prospekt avseende företrädesemission

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SYDKOREA, SCHWEIZ, SINGAPORE ELLER SYDAFRIKA ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG..

DI - 30 minuter sedan

Uppgifter: Ericsson och Nokia i samtal om att ta över Huawei-avtal i USA

Omkring ett dussin amerikanska teleoperatörer, som använder sig av teknik från Huawei, för samtal med Ericsson och Nokia om att ersätta det kinesiska företaget. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

DI - 30 minuter sedan

Trump till attack mot Iran: Regimen förstår bara styrka och makt

USA kommer att möta iransk aggression med ”överväldigande styrka”. Det skriver landets president Donald Trump i en serie uttalanden på Twitter på tisdagseftermiddagen..

DI - 30 minuter sedan

Botoxrally efter jätteaffären – krisaktien rusar

NEW YORK. Abbvie köper den krisande Botox-tillverkaren Allergan i ännu en storaffär inom läkemedelssektorn. Uppköpet, som beskrivs som win-win för båda parterna, gör Abbvie till ett av världens största läkemedelsbolag.

DI - 45 minuter sedan

Små nedgångar i New York – Fedex ned inför rapport

De ledande New York-börserna inledde tisdagen med blygsamma nedgångar då marknaden inväntade ett tal från Fed-chefen Jerome Powell. .

DI - 45 minuter sedan

Combigene förlänger budtid på Panion Animal Health

First North-listade Combigene förlänger budtiden på Spotlight-bolaget Panion Animal Health till den 10 juli. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Utsläppen från bilar fortsätter öka

Utsläppen av koldioxid från nya bilar i EU har ökat för andra året i rad. Det framgår av en rapport där Europeiska miljöbyrån publicerat sina preliminära data över koldioxidutsläppen för nya bilar och skåpbilar i EU samt Island. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.