UNT > Utrikes

Thursday, 20 June, 23:09

UNT - 11 jun 19 kl. 14:37

Stolt Sturgeon hoppas på framtid i EUBrexit 2019 kan följas av "scoxit" 2020, om inte Skottland får gehör för sina åsikter hos regeringen i London..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Sturgeon, EU, Skottland, London

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stolt, Sturgeon, hoppas, framtidi EU
GöteborgsPosten - 11 jun 19 kl. 14:37

Stolt Sturgeon hoppas på framtid i EU

Brexit 2019 kan följas av "scoxit" 2020, om inte Skottland får gehör för sina åsikter hos regeringen i London..

Skånskan - 24 okt 16 kl. 12:27

Ett liv utan förflutet, utan framtid

Gina Ionescus liv har, från första stund, varit en kamp för överlevnad. Tröst finner hon hos Gud. Hopp har hon för länge sedan slutat att känna.

Dagensanalys.se - 06 aug 18 kl. 18:37

Chefredaktören på Mittmedia: ”Alla inser givetvis att all framtid ligger i de digitala kanalerna”

Den som vill bilda sig en uppfattning om dagsläget och framtidstron inom den svenska landsortspressen gör rätt i att söka kontakt med Daniel Nordström som är chefredaktör på Mittmedia. Han är en av de offensiva mittfältarna, chefredaktör för en grupp av tidningar, som är en av de mäktigaste mediekoncernerna utanför storstäderna. Vi fick en pratstund med Daniel och hans syn på framtiden och tidningsbranschen i synnerhet.

News55 - 07 mar 16 kl. 14:50

Ingvar Kamprad berättar om sin oro för Ikeas framtid

Ingvar Kamprad är stolt över sitt Ikea, säger han i den dokumentär som TV4 sänder på onsdag. Men han är också orolig för möbelföretagets framtid. När han själv inte finns längre, vem kommer se till att hembygden Ämhult – grundbulten för verksamheten – fortsätter vara lika central?

Sydsvenskan - 24 apr 19 kl. 15:56

Sturgeon vill ha ny omröstning för Skottland

En ny folkomröstning om huruvida Skottland ska bli självständigt eller inte bör hållas inom två år, tycker Skottlands lokala regeringschef Nicola Sturgeon. I maj 2021 sker parlamentsval i Skottland. – Valet mellan brexit och en framtid för Skottland som.

Helsingborgs Dagblad - 24 apr 19 kl. 15:56

Sturgeon vill ha ny omröstning för Skottland

En ny folkomröstning om huruvida Skottland ska bli självständigt eller inte bör hållas inom två år, tycker Skottlands lokala regeringschef Nicola Sturgeon. I maj 2021 sker parlamentsval i Skottland. – Valet mellan brexit och en framtid för Skottland som.

Sydsvenskan - 10 jul 11 kl. 06:30

"För första gången någonsin känner jag mig stolt över att vara egyptier"

Författaren Sonallah Ibrahims inre drivkraft har alltid varit att vara emot. "Vad ska jag vara emot nu?" undrar han i revolutionens efter­dyningar.

YLE - 03 jun 17 kl. 14:19

"En stor framtid väntar oss efter nian"

Det var både vemod och framtidstro i luften när niorna vid Vasa Övningsskola fick sina avgångsbetyg på lördagsförmiddagen.
- En stor framtid väntar oss, säger Muhammad Ibrahim. Muhammad Ibrahim och Arttu Rintamäki är två av Vasa Övningsskolas nästan 50 nior som fick sina avgångsbetyg i år.

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Poesivandringen för en hållbar framtid fortsätter

Poesivandringen för en hållbar framtid som går genom Trelleborgs centrum mål bland annat att lyfta fram de globala målen från agenda 2030. ”Det är också ett projekt som skapar en stark tillsammans känsla och att ska vara med”, säger Maria Glawe, lärare på Söderslättsgymnasiet..

Skånskan - 21 jun 16 kl. 21:17

Nu är dörren stäng till Max IV:s framtid

Lund Kungen, statsministern och universitetsrektorn firade under tisdagen att anläggningen Max IV nu är färdig.
Förväntningarna på vad som kan presteras inom laboratoriets cirkelformade väggar är höga, så höga att ingen riktigt ens anar vad de kan förvänta sig.– Det är en grupp rebeller som gjort detta möjligt.

Fler nyheter från UNT

UNT - 30 minuter sedan

Mali: Militär slog tillbaka efter dödligt våld

I måndags dödade oidentifierade beväpnade män minst 41 människor i attacker mot två byar i centrala Mali..

UNT - 1 timme sedan

Möte för att diskutera kärnenergiavtal

Medan allt fler mörka och hotfulla moln tornar upp sig i konflikten mellan USA och Iran ska länderna som ännu håller fast vid kärnenergiavtalet från 2015 träffas i Wien den 28 juni för att diskutera om det går att rädda..

UNT - 1 timme sedan

Över 90 000 döda i strider i Jemen

Från krigsutbrottet 2015 och fram sista maj i år har striderna i Jemen skördat 91 600 liv, visar en amerikansk rapport..

UNT - 1 timme sedan

EU-länderna överens om ny strategisk agenda

EU:s stats- och regeringschefer har enats om en strategisk agenda för 2019–2024, skriver permanente rådsordföranden Donald Tusk på Twitter..

UNT - 1 timme sedan

44 döda i indisk busskrasch

Minst 44 personer dödades och ytterligare 35 skadades när en buss på torsdagen störtade ner i en 150 meter djup ravin i den indiska delstaten Himachal Pradesh..

UNT - 2 timmar sedan

Två litauer dömda för spioneri åt Ryssland

En domstol i Vilnius har dömt två litauiska medborgare till fängelse i fyra år och nio månader för att ha spionerat för Rysslands räkning..

UNT - 2 timmar sedan

Tusentals försöker storma Georgiens parlament

Demonstranter har försökt storma parlamentet i Tbilisi, i anslutning till antiryska protester i den georgiska huvudstaden..

UNT - 2 timmar sedan

Bakslag om klimatneutralt EU 2050

EU:s stats- och regeringschefer har efter utdragna förhandlingar enats om att lägga i en högre växel i klimatarbetet..

UNT - 2 timmar sedan

EU-sanktioner förlängs igen

EU-länderna förlänger sina sanktioner kring oron i Ukraina, både vad gäller Krimhalvön och det ekonomiska utbytet med en rad statskontrollerade ryska företag..

UNT - 2 timmar sedan

Åtta döms för krigsbrott 1991 – igen

Serbiens särskilda krigsbrottsdomstol har dömt åtta före detta medlemmar i den jugoslaviska armén och i paramilitära styrkor till mellan fyra och åtta års fängelse för att ha dödat 28 kroatiska civila under kriget 1991–95..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.