DN > Nyheter

Thursday, 20 June, 03:13

DN - 11 jun 19 kl. 14:36

EU stoppar fusion mellan ståljättarStåljättarna Thyssenkrupp och Tata Steel tillåts inte slå sina påsar ihop i Europa. Skapandet av ett gemensamt bolag stoppas som väntat av EU-kommissionen..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Thyssenkrupp, Tata Steel, Europa, EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU stoppar, fusionmellan , ståljättar
DI - 12 mar 19 kl. 12:32

Tyskt fackförbund kritiskt till fusion mellan bankjättar

Om två tyska storbanker blir en genom en fusion mellan Deutsche Bank och Commerzbank får landet en bank som riskerar att bli föremål för ett fientligt utländskt övertagande. Därför bör fusionen stoppas..

Affärsvärlden - 30 mar 15 kl. 09:27

Aktieägare godkänner fusion mellan oljeservicejättar

Mer än 98 procent av aktieägarna i Halliburton och Baker Hughes har röstat för ett samgående mellan de båda oljeservicebolagen..

Affärsvärlden - 31 mar 15 kl. 12:14

Fusion mellan tobaksjättar kan stoppas

USA:s handelskommission, FTC, föreslår att den planerade sammanslagningen mellan landets näst största och tredje största tobaksbolag, Reynolds American respektive Lorillard, ska stoppas. Det skriver New York Post och hänvisar till källor med insyn i frågan..

DI - 29 jul 16 kl. 14:25

Grönt ljus för fusion mellan bryggerijättar

Tillsynsmyndigheterna i Kina, som utgjorde det sista hindret för ett samgående mellan bryggerijättarna Anheuser-Busch InBev och SABMiller, har meddelat att de inte tänker ställa sig i vägen för en sådan uppgörelse. Det skriver City A.M..

DI - 11 sep 18 kl. 10:58

Bekräftad fusion av detaljhandelsjättar

Kanadensiska Hudsons Bay bekräftar i ett pressmeddelande att man slår ihop sin europeiska detaljhandelsverksamhet, vilken inkluderar tyska Kaufhof, med österrikiska Signa Holding..

DI - 18 mar 19 kl. 13:45

Tyska regeringen tveksam till fusion mellan bankjättar – men börsen jublar

En tysk storfusion mellan Deutsche Bank och Commerzbank blir svår att stå bakom för landets regering om den innebär att tusentals jobb går förlorade..

Affärsvärlden - 20 sep 17 kl. 07:47

Ståljättar överens om fusion

Tata Steel och Thyssenkrupp har tagit de första stegen mot en fusion genom att teckna en avsiktsförklaring..

HBL - 12 jul 13 kl. 06:30

Polisen varnar för försäljare som stoppar bilar

Polisen har på flera håll i landet fått anmälningar om folk som stannar bilar för att sälja krimskrams eller tigga pengar. Polisen i Birkaland har gått ut med ett meddelande om saken.

På polisen i Österbotten berättar man att det på riksväg 8 förekommit några fall där utlänningar stannat bilar för att sälja krimskrams.

Västerbottens Folkblad - 27 okt 12 kl. 15:23

Bokjättar kan bilda storförlag

Två av världens största engelskspråkiga förlag kan vara på väg mot en fusion. Random House och Penguin Books förhandlar just nu om att slå sig [...].

SvD - 24 feb 14 kl. 18:57

Elektronikjättar vill gå samman

De svenska elektronik- och telefonikedjorna Elgiganten och Phone Houses kan gå samman. Deras brittiska moderbolag diskuterar just nu en fusion som berör 3 000 butiker Europa runt..

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Skottland tappade 3–0-ledning – ute ur VM efter ny VAR-straff

Än en gång i VM fick en straffskytt en ny chans efter att ha missat.  På onsdagskvällen fick det stora konsekvenser. Argentinas straffmål i 94:e minuten innebär att Skottland är ute ur VM..

DN - 6 timmar sedan

”Sveriges framtid hotas av de rikas låga skatter”

Philip Botström, SSU: Vi har fem reformförslag minska de ekonomiska klyftorna och garantera en långsiktig finansiering av välfärden..

DN - 7 timmar sedan

”Barnet kommer i kläm mellan sina föräldrar”

Mor- och farföräldrarna är oroliga efter sin dotters skilsmässa. Vad kan de göra?.

DN - 8 timmar sedan

Polisen medger: Fel att forsla bort tiggare

Romsk kvinna forslades bort ”systematiskt” • Polisen medger fel i yttrande till JO..

DN - 9 timmar sedan

Borgerliga: Går inte att skära i försvaret

Regeringens samarbetspartier C och L slår bakut inför regeringens prutningar av försvarsberedningens förslag. Moderaterna kritiserar försvarsminister Peter Hultqvist för lättsinne och Kristdemokraterna varnar för sänkt försvarsförmåga..

DN - 12 timmar sedan

Kvinna som startade bränder i naturområde döms till fängelse

En kvinna i 30-årsåldern har dömts till tre år och tio månaders fängelse för två fall av mordbrand i Åhus förra året..

DN - 13 timmar sedan

Över 130 av med resultat på högskoleprovet efter fusk

Nu får ytterligare 37 personer ta konsekvenserna av sitt fuskande på högskoleprovet. UHR har beslutat att återkalla deras provresultat, vilket kan leda till avstängningar från utbildningar de har antagits till. Totalt har 134 personer mist sina resultat sedan fuskföretaget HP-hjälpen avslöjades..

DN - 13 timmar sedan

Bokrecension: Maja Lee Langvald skriver mästerligt om utbrändhet

Om den danska författaren Maja Lee Langvads skildring av sin utbrändhet är så sann som både hon och förlaget hävdar, går den inte att recensera som bok. Då är den en journal, skriver Agnes Lidbeck..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.