Skånskan > Nyheter

Monday, 17 June, 12:56

Skånskan - 11 jun 19 kl. 14:29

Signalfel i tågtrafikenÖresund Det är just nu förseningar i tågtrafiken från Danmark över Öresundsbron.Trafikverket inväntar en prognos om när trafiken åter beräknas köra som normalt. Stationer där tågtrafiken kan påverkas:
Malmö, Triangeln och Hyllie..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Det, Danmark, Öresundsbron, Hyllie

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Signalfeli , tågtrafiken
Skånskan - 06 mar 19 kl. 20:15

Stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund

Trafik Det är stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund. Enligt Trafikverket är orsaken ett signalfel. Tågtrafiken är inställd Helsingborg, Teckomatorp-Malmö.

Sydsvenskan - 05 jul 15 kl. 10:52

Förseningar i tågtrafiken

Just nu påverkar ett signalfel tågtrafiken på ströckan mellan Lund och Köpenhamn. Det är stora förseningar i tågtrafiken till följd av felet. Läs mer hos Skånetrafiken..

Helsingborgs Dagblad - 05 jul 15 kl. 10:52

Förseningar i tågtrafiken

Just nu påverkar ett signalfel tågtrafiken på ströckan mellan Lund och Köpenhamn. Det är stora förseningar i tågtrafiken till följd av felet. Läs mer hos Skånetrafiken..

Skånskan - 14 jan 16 kl. 07:27

Signalfel kan orsaka förseningar

Trafik Ett signalfel kan medföra tågförseningar i den skånska tågtrafiken.Ett signalfel i Arlöv berör bland annat sträckan Hyllie – Lund.
Stationer där tågtrafiken kan påverkas:
Burlöv, Dösjebro, Eslöv, Glumslöv, Helsingborg C, Ramlösa, Hjärup, Hässleholm, Häljarp, Höör, Kävlinge, Landskrona, Lund C, Malmö C, Rydebäck, Stehag, Stångby, Sösdala, Tjörnarp, Åkarp, Örtofta Även ett signalfel på stationen i Kävlinge kan medföra tågförseningar och spårändringar.

Uppsalanyheter.se - 20 apr 15 kl. 21:03

Totalstopp i tågtrafiken norr om Solna

Sedan i eftermiddags vid 16-tiden är det totalstopp i all tågtrafik noor om Solna, ett omfattande signalfel som fortfarande vid 21-tiden på måndagkvällen inte är åtgärdat är orsaken.Sedan i eftermiddags vid 16-tiden är det totalstopp i all tågtrafik noor om Solna, ett omfattande signalfel som fortfarande vid 21-tiden på måndagkvällen inte är åtgärdat är orsaken.   Trafiken med Arlanda Express, SL-pendeln, Uppsalapendeln och SJs fjärrtåg omfattas av stoppet, all tågtrafik mellan Stockholm - Uppsala och vidare till Gävle och Sala är stoppat på grund av ett omfattande signalfel i Solna.

Skånskan - 29 aug 18 kl. 14:46

Omfattande signalfel ger stopp i tågtrafiken

Skåne Ett omfattande signalfel gör at tågtrafiken i Trelleborg kommer att ställas in på delsträckor. Även mellan Ystad och Hyllie uppstår förseningar. Det finns i nuläget inget prognos när tågtrafiken kommer att kunna gå som vanligt igen.

SmålandsPosten - 04 dec 13 kl. 07:48

Signalfel stör tågtrafiken

Just nu är det störningar i tågtrafiken mellan Alvesta och Kalmar. Ett tidigare signalfel har orakat försenignar. Förseningar i tågtrafiken har uppstått på uppåt 30 minuter på sträckan.

Kristianstadsbladet - 12 dec 12 kl. 07:46

Störningar i tågtrafiken

Till följd av ett tidigare signalfel är det vissa förseningar i tågtrafiken.
Ett signalfel i Örtofta var orsaken, problemet ska nu vara åtgärdat enligt Trafikverket men fortfarande råder vissa förseningar. Stationer där tågtrafiken kan påverkas är Eslöv, Hässleholm, Höör, Lund C, Stehag, Stångby, Sösdala, Örtofta.

Helsingborgs Dagblad - 22 jan 13 kl. 07:30

Signalfel försenar tågtrafiken

Ett omfattande signalfel mellan Knivsta och Arlanda/Märsta ställer på morgonen till det för tågtrafiken mellan Uppsala och Stockholm och vidare norrut mot Gävle och Sala. Tågtrafiken är kraftigt reducerad mellan Knivsta och Uppsala. ?

Kristianstadsbladet - 22 jan 13 kl. 07:40

Signalfel försenade tågtrafiken


Ett omfattande signalfel mellan Knivsta och Arlanda/Märsta ställde på tisdagsmorgonen till problem för tågtrafiken mellan Stockholm och Uppsala och vidare norrut mot Gävle och Sala. Vid 7.30-tiden var felet åtgärdat.

BT - 07 jan 15 kl. 09:13

Sena tåg efter olycka och signalfel

Två personer blev tidigt i morse påkörda av ett tåg vid Själlandsbron i Köpenhamn och en av dem har avlidit, enligt Köpenhamns polis. Tågtrafiken mellan Köpenhamns huvudbangård och Köpenhamns flygplats stod därför stilla under morgonen, men tågtrafiken kunde börja köra igen strax efter klockan åtta. I Sverige är det förseningar i tågtrafiken till och från Kastrup i Köpenhamn.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Körkortslös bilist stoppad

SKURUP Den 57-årige göteborgaren hann köra till Skurup innan hann stoppades av polisen i en rutinkontroll.
Han stoppades på fredagskvällen på Kyrkogatan och – konstaterade poliserna – mannen fick inte köra bil över huvud taget eftersom han saknade giltigt körkort..

Skånskan - 1 timme sedan

Drabbad av romansbedrägeri

Sjöbo En kvinna i 70-årsåldern inledde en relation tillsammans med en okänd man på Facebook.
Efter ett par veckors samtal ska mannen ha skickat en gåva till kvinnan men sagt att hon behöver betala 2 500 euro för att den skulle gå igenom tullen, något som kvinnan gick med på.
Därefter ska det hela ha eskalerat till att mannen hotade skjuta kvinnan om hon inte betalade ytterligare 25 000 euro.

Skånskan - 1 timme sedan

Sadelstöld för stora belopp

Sjöbo Mellan torsdag och fredag förra veckan stals nio stycken sadlar från två olika gårdar.
I det första fallet är tidpunkten angiven till någon gång mellan klockan 23 på torsdagen och 07.30 på fredagen.

Skånskan - 1 timme sedan

Körde lastbil drogpåverkad

Sjöbo Strax innan tolvtiden mitt på dagen i söndags kom ett larm om en singelolycka på riksväg 11 i höjd med Björka.
Två polispatruller kallades till platsen och en man i 40-årsåldern misstänks för drograttfylleri samt innehav och eget bruk av droger.
Mannen är inte hemmahörande i Sjöbo kommun..

Skånskan - 1 timme sedan

Mc stals från camping

Sjöbo Från Orebackens camping stals en låst motorcykel någon gång mellan sena kvällen på fredagen och i lördags klockan nio.
Ett vittne ska dock ha sett fordonet slängd i ett buskage nära Ica kvantum, men när ägaren sedermera beger sig till platsen ligger där bara en lampa som tillhör motorcykeln..

Skånskan - 1 timme sedan

Körde A-traktor för snabbt

lövestad En 16-årig pojke fick sin A-traktor beslagtagen efter att ha kört för fort på länsväg 1033 och blivit observerad av en polispatrull på söndagen vid 22-tiden.
Han misstänks för olovlig körning..

Skånskan - 1 timme sedan

Upprop för kollektivtrafik

Indragna busslinjer och försämrad service blir mer och mer vanligt i kollektivtrafiken. Varför inte göra något åt det? Vi behöver ett kollektivtrafikuppror.

Skånskan - 1 timme sedan

Blå Bussen hem

MALMÖ På den ukrainska slätten började blå Bussens motor plötsligt att hacka och färden från Malmö fick avslutas tvärt. På måndagskvällen var det dags att ta den tillbaka till Sverige igen.– Vi befann på landsvägen på den ukrainska slätten när det blev hack i motorn och vi stannade bussen direkt, berättade delägaren och reseledaren Valle Westesson då för Skånska Dagbladet De ringde en expert på bussmotorer i Malmö som rådde dem att inte köra vidare och sedan dess har den stått på en verkstad i nordvästra Ukraina för att bland annat få en ny vevaxel.

Skånskan - 1 timme sedan

Stenkastning mot buss

STAFFANSTORP En bussförare som körde på Storgatan i Staffanstorp i fredags kväll vid 23-tiden hörde plötsligt en kraftig smäll mot fordonet.
Han såg ett gäng ungdomar på platsen men det var först när han parkerade bussen för natten som han upptäckte att ett fönster långt bak i bussen var sönder. Troligen har en sten kastats mot bussen..

Skånskan - 1 timme sedan

Förstörde bakrutan

STAFFANSTORP Vid femtiden på morgonen i fredags hörde en boende på Knutsborg en smäll och tittade ut. Vittnet såg fyra personer vid en bil där bakrutan var krossad. De fyra männen sprang sen från platsen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.