Barometern > Nyheter

Tuesday, 25 June, 13:35

Barometern - 11 jun 19 kl. 14:02

Bildspecial: Vilka studenter känner du igen?Det stora ögonblicket. Stunden alla väntat på. Att få springa ut till familj, släkt och vänner i sin studentmössa. En känsla man aldrig glömmer. Vi har blickat bakåt i Barometern-OT:s arkiv.
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Barometern-OT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BildspecialVilka , studenter, kännerdu , igen
DalaDemokraten - 12 maj 15 kl. 16:16

1965 års studenter möttes igen

Totalt 54 studenter av 104 studenter kom till Falun för att få en promenad i läroverket och titta in i sina gamla klassrum..

P3 - 04 feb 14 kl. 15:25

Studenter känner press att dricka alkohol

Sju av tio studenter har upplevt att det förväntas av dem att de ska dricka alkohol inom studentlivet, det visar en undersökning som organisationen IQ har gjort..

Corren - 11 feb 14 kl. 10:38

Kvinnliga studenter känner sig diskriminerade

Kvinnliga teknologstudenter på Linköpings universitet känner sig diskriminerade på grund av sitt kön, enligt en undersökning som Tekniska högskolan gjort..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Studenter tror inte på Arbetsförmedlingens hjälp vid jobbsökandeStoppar utredning

Av de 1 021 studenter som deltog i undersökningen svarade 75 procent att de inte tror på stöd eller är osäkra på att få stöd från Arbetsförmedlingen när de ska söka jobb.LÄS MER: 10 av de viktigaste sakerna för unga när de väljer jobbEdward Hamilton, expert på arbetsmarknadsenheten på Svenskt Näringsliv, tror att det numera är ganska vanligt att arbetssökande går andra vägar för att hitta jobb. – När studenter söker jobb idag är de beroende av nätverk och kontakter, det har Arbetsförmedlingen problem med att förmedla, säger Hamilton.

Kristianstadsbladet - 12 sep 14 kl. 08:13

De möts igen - efter 50 år

Foto: Bosse Nilsson
De gulnade studentmössorna skvallrar om att det var ett tag sedan de första gången sattes på huvudena som tillhör klassen som för 50 år sedan gick ut från det Högre Allmänna Läroverket i Kristianstad. Nu träffas de igen, några för första gången sedan 1964.
Skolan är lika välbehållen som dess forna studenter.

Skånskan - 16 feb 17 kl. 13:55

Studenter bjöds in att engagera sig

Malmö Nyfikna studenter, gärna internationella, och frivilligorganisationer som behöver fler ideella medarbetare, fick på torsdagen bekanta sig med varandra på Malmö högskola. Arrangemanget, som ska bli återkommande två gånger per år, heter Volonteer Match! ERWP.

TA - 21 feb 13 kl. 11:56

Studenter går back på studielånet

Arkiv: Erik G Svensson/SCANPIX

Trots att studiemedlet höjdes för ett par sedan är det fortfarande kärvt för landets studenter. I snitt går en student back 759 kronor i månaden, enligt Sveriges förenade studentkårers (SFS) nya studentbudget.(TT) Trots att studiemedlet höjdes för ett par sedan är det fortfarande kärvt för landets studenter.

BT - 20 feb 14 kl. 20:00

Bidraget sänks och lånedelen höjs - studenter kritiska: Svårt som det är

På studentkåren i Borås är de kritiska till den nya sänkningen av bidraget och höjningen av lånet. – Det är problematiskt på flera sätt. Det är viktigt att inse att en utbildning med lån inte är gratis, man ska faktiskt betala tillbaka - och med ränta.

DalaDemokraten - 06 okt 16 kl. 16:52

Föreningen agerar för att minska otryggheten bland Borlänges studenter

Många studenter känner sig otrygga på Tjärna Ängar. Det vill Abas Ahmed från Borlänge multikulturella förening ändra på. "Man borde försöka hitta ett sätt att få utbyte mellan folk i området och studenterna.

Nya Wermlands Tidningen - 09 okt 14 kl. 06:00

Studenter känner sig lurade

Fatimah Fathy flyttade till Karlstad för att läsa det naturvetenskapliga basåret och därefter utbilda sig till receptarie. Efter en månad på basåret las receptarieprogrammet ner. – Jag vet inte vad jag ska göra nu..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

Flicka våldtogs utomhus – man åtalas

Barometern - 30 minuter sedan

Brott: Hotade stänka blod på polisen

Barometern - 30 minuter sedan

Ökat intresse för Teknikkoll

I år var intresset för Teknikkoll större än vanligt och man fick utöka antalet deltagare. .

Barometern - 30 minuter sedan

TT-FLASH: Ullenhag hoppar av

Erik Ullenhag drar sig ur kampen om att bli partiledare för Liberalerna, skriver han i en debattartikel i Aftonbladet..

Barometern - 15 minuter sedan

Erik Ullenhag drar sig ur partiledarstriden

Erik Ullenhag drar sig ur kampen om att bli Liberalernas nye partiledare, skriver han i en debattartikel på ..

Barometern - 1 timme sedan

Kushners konferens ett "bröllop utan brudpar"

Varken israeler eller palestinier väntas skicka regeringsrepresentanter till den av USA organiserade konferensen i Bahrain, som inleds på tisdagen. Konferensen är ett första steg i president Donald Trumps svärson Jared Kushners fredsplan för Mellanöstern, som redan bojkottats av palestinska ledare..

Barometern - 45 minuter sedan

Unga luras på Instagram att ta stora lån

Barometern - 1 timme sedan

Strålande inledning för Virserums musikdagar

Virserums musikdagar har inletts och det är 23:e året för festivalen i år. Kulturens musikrecensent Lage Olsson njuter av strålande musik och sol..

Barometern - 1 timme sedan

Populära bokholkar återvänder i sommarOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.