GT > Nyheter

Thursday, 27 June, 08:02

GT - 11 jun 19 kl. 14:12

Kungen av Ullared fick medalj av Sveriges kungGekås vd Boris Lennerhov har tilldelats konungens medalj för sina insatser inom svenskt näringsliv.Utmärkelsen lämnades över vid en ceremoni på Stockholms slott, men det är inte första gången som varuhuschefen träffar hans majestät.– Vi har setts ett par gånger tidigare. Han har mycket humor, även om han inte får möjlighet att visa det i sitt ämbete särskilt ofta, säger Boris Lennerhov..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Ullared, Sveriges, Boris Lennerhov, Stockholms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kungenav , Ullaredfick , medaljav Sveriges , kung
UT - 06 apr 16 kl. 14:20

Kungen ger medalj till Donald

En guldmedalj ur kung Carl Gustafs hand han kommer mjölkbonden Donald Engström få om drygt en vecka. I 23 år har Donald levererat mjölk av högsta kvalitet och prisas nu för sitt arbete..

Expressen - 23 jan 16 kl. 19:01

Kungen dansade till "Kung i baren"

I kvällens avsnitt av "Tack för dansen", berättar en av medlemmarna från Larz-Kristerz om den hemliga spelningen med kungafamiljen – dagen innan prinsbröllopet. Och chocken när kung Carl Gustaf började dansa till Magnus Ugglas hit "Kung i baren". – Man kunde inte fatta det, säger Anders Tegnér..

Expressen - 07 feb 17 kl. 20:06

Sportstjärnorna fick medalj – från kungen

Här får sportstjärnorna Sarah Sjöström och Jenny Rissveds medalj av kungen. På tisdagen tackades de för sina framstående insatser inom idrotten. – Ni har alla gjort stora insatser, sa kungen till medaljörerna..

Politikerbloggen - 16 apr 11 kl. 21:04

HEMLIG RESA Kungen besökte svenska soldaterna

KUNGEN I AFGHANISTAN. Kung Carl Gustaf har i största hemlighet besökt de svenska styrkorna i Afghanistan. - Jag har faktiskt längtat efter att få komma hit till Afghanistan och ta del av den svenska insatsen, säger kungen i en kommentar efter sin resa.

Politikerbloggen - 30 maj 11 kl. 16:08

TALAR UT Kung Carl Gustaf talar ut om turbulensen

KUNGEN TALAR UT. Kung Carl Gustaf låter sig nu intervjuas om den senaste tidens turbulens. I en intervju med TT kommer kungen att kommentera den senaste tidens uppgifter som gjort att hans roll som landets statschef ifrågasatts.

Politikerbloggen - 30 maj 11 kl. 16:08

TALAR UT Kung Carl Gustaf talar ut om turbulensen

KUNGEN TALAR UT. Kung Carl Gustaf låter sig nu intervjuas om den senaste tidens turbulens. I en intervju med TT kommer kungen att kommentera den senaste tidens uppgifter som gjort att hans roll som landets statschef ifrågasatts.

Trelleborgs Allehanda - 14 feb 14 kl. 15:26

Kungen gladdes över dubbla medaljer

För första gången i Sotji blev Norge på fredagen utan medalj i en längdskidtävling.Passande nog framför ögonen på kung Carl Gustaf och drottning Silvia. - Norrmännen får tåla att det går dåligt en dag, sade kungen, efter att ha bevittnat dubbla svenska medaljer.

Kristianstadsbladet - 14 feb 14 kl. 15:26

Kungen gladdes över dubbla medaljer

För första gången i Sotji blev Norge på fredagen utan medalj i en längdskidtävling.Passande nog framför ögonen på kung Carl Gustaf och drottning Silvia. - Norrmännen får tåla att det går dåligt en dag, sade kungen, efter att ha bevittnat dubbla svenska medaljer.

Kristianstadsbladet - 07 feb 13 kl. 17:10

Tomas Ledin fick medalj av kungen


Tomas Ledin fick på torsdagen ta emot en medalj på Stockholms slott från kung Carl Gustaf. Den folkkäre artisten belönades med HM Konungens medalj 8:e storleken i högblått band "för uppskattade insatser för svensk populärmusik", som det heter i motiveringen.Ledin fanns bland de 30-talet svenskar som kungen förlänade medaljer på sin namnsdag den 28 januari och på torsdagen delades de ut.

Sydsvenskan - 01 jun 11 kl. 06:30

Sex vägar för kungen och Sverige efter skandalen

Sverige står nära en konstitutionell kris. Monarkin är skadad av turerna kring kung Carl Gustaf och hans påstådda porrklubbsbesök. Det anser kungen själv.

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Livsmedelsbutik satt i brand – polisen utreder morbrand

En livsmedelsbutik i Vänersborgs sattes i brand under natten till torsdag.En person har krossat rutor, smugit in och tänt eld på varor inne i butiken.Motivet är än så länge oklart.

GT - 2 timmar sedan

Tröttsam Almedalspopulism

Den nytillträdda gruppledaren för Göteborgs största politiska parti vill inte åka till årets viktigaste politiska mötesplats. Svagt. .

GT - 4 timmar sedan

Förare skadad i lastbilskrock

En person fördes till sjukhus efter att två lastbilar kolliderat på ett industriområde i Jönköping på onsdagen, skriver Jönköpingsposten..

GT - 8 timmar sedan

Populära gymnasieprogram läggs ner

Flera populära gymnasieprogram i Vänersborg och Trollhättan läggs ner från höstterminen nästa år.Kunskapsförbundet Väst, som ansvarar för skolorna, har ekonomiska problem, skriver P4 Väst.  .

GT - 9 timmar sedan

Lärare tejpade munnen på elev – får varning

En elev i lågstadieåldern betedde sig stökigt – då tejpade läraren för elevens mun med silvertejp. Nu får läraren en varning av Lärarnas ansvarsnämnd, skriver SVT Nyheter Väst. Ansvarsnämnden kommer fram till att lärarens agerande var omdömeslöst och att det var en kränkning för eleven.

GT - 9 timmar sedan

Kanonskott i Kungälv på lördag

Hör du en hög smäll i Kungälv på lördag vid 13 så är det mest troligt inget att oroa sig för. Göteborgs artilleri har gått ut med information på sin Facebooksida – det ska vara startskottet på en skattjakt vid Kongahälla center. – Det känns som att krigsrisken i Sverige är väldigt låg så jag hoppas inte det är det första folk tänker på, säger Albert Aguilar, som är centrumchef till Kungälvs-Posten .

GT - 10 timmar sedan

Invånare i Dals-Rostock uppmanas koka sitt vatten

Efter ett underhållsarbete av vattenledningarna i Mellerud uppmanas invånarna i Dals-Rostock koka sitt vatten.Avlagringar har lossnat under arbetet, skriver Ttela.– Vi går ut och rekommenderar vattnet ska kokas för att vara på den säkra sidan.

GT - 11 timmar sedan

Motorcyklist körde in i stolpe

På onsdagskvällen har en singelolycka inträffat i Majorna.– Det är en motorcyklist som körde in i stolpen ganska rejält, den vek sig, säger räddningstjänstens larm- och ledningsoperatör. Enligt polisen är mc-föraren vaken och talbar men skadeläget är oklart.

GT - 11 timmar sedan

Kommun hotas med miljonbelopp i straffavgift

Kungsbacka kommun hotas med en straffavgift efter att Inspektionen av vård och omsorg, IVO, lämnat in en ansökan.Beloppet är nu uppe på över en miljon kronor – för att de inte gett en person behov av stöd en bostad, skriver SVT Nyheter Halland.  Kommunen beslutade i april förra året att personen skulle få ett stödboende – något hen fortfarande inte fått.

GT - 12 timmar sedan

Polisen varnar för inbrott i husbilar

Under den senaste tiden har det varit flera inbrott i husbilar i Trollhättan och Vänersborg och nu går polisen ut med en varning på sin Facebook-sida.Tillvägagångssätten var varit samma vid alla inrapporterade fall.”Brotten har skett på natten och då det funnits personer sovandes i husbilen”, skriver polisen i inlägget.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.