Skånskan > Nyheter

Thursday, 20 June, 03:53

Skånskan - 11 jun 19 kl. 14:09

Fotbolls-VM visas mitt i TrelleborgTRELLEBORG
Sveriges VM-matcher sänds med start i dag på storbildsskärm på Stortorget i Trelleborg.När herrarnas VM avgjordes förra året visades alla turneringens matcher på Stortorget i Trelleborg. Nu upprepar kommunen konceptet under damernas fotbolls-VM. Sveriges samtliga matcher i gruppspelet visas på storbild.
11 juni: Chile-Sverige, avspark 18.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
VM, Trelleborg, TRELLEBORG Sveriges VM, Stortorget, sverige, thailand, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fotbolls-VM, visasmitt i , Trelleborg
Nya Wermlands Tidningen - 14 jun 18 kl. 18:23

Fotbolls-VM visas på Storhöjden

Nu drar fotbolls-VM i gång i Ryssland – och vill du inte se fotbollsfesten ensam hemma i tv-soffan, finns det 16 nöjesföretag i Värmland som köpt rättigheter att visa matcherna..

Skånskan - 08 maj 19 kl. 15:31

Fotbolls-VM visas på storbildsskärm

LUND I sommar är det dags för fotbolls VM igen och den här gången är det damernas tur. Kommunen vill inte vara sämre än förra året och bjuder därför in till gemenskap matchupplevelse med storbildsskärm.Förra året visades flera delar av VM-matcherna över på flera ställen, så även i Lund.

DN - 22 sep 15 kl. 10:50

Fotbolls-VM får fler att skippa jobbet


Ödsligt på kontoret? Då kan det vara en större fotbollsturnering på gång. SCB komer nu med nya siffror som visar att frånvaron på jobbet ökar när fotbolls-VM visas på tv..

Corren - 14 jun 16 kl. 07:00

Fotbolls- EM visas på storbildsskärm

Det är full aktivitet vid Birger jarls hallen..

Barometern - 08 jun 18 kl. 08:20

Klart: Fotbolls-VM visas gratis på biograf

Det blir öppna visningar av av hela VM-turneringen på Centrumbiografen i Torsås..

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 19 kl. 16:22

Fotbolls-VM visas vid Lagunen – men bara från åttondelen

”Den känslan och magin som fanns förra året vill man ju skapa igen.”.

YLE - 18 jun 12 kl. 06:49

Tv-antenn säkrast för att se fotbolls-EM på sommarstugan

Sommarstugetider och fotbolls-EM riskerar bli en dålig kombination för många fotbollsentusiaster. Om sommarstugan saknar tv-antenn kan det bli svårt att se matcherna. En potentiell lösning är att se dem på en bärbar dator med hjälp av en trådlös nätförbindelse.

YLE - 15 maj 17 kl. 14:48

Ishockeymatchen Finland-Kanada visas i kyrkan - "Men inte ens bön hjälper Finland"

Tisdagens match i ishockey-VM mellan Finland och Kanada visas på stor skärm i Pauluskyrkan i Helsingfors. Före matchen ordnas en hockeynattvard. Kyrkoherde Kari Kanala vid Paavalin seurakunta välkomnar alla till kyrkan för att se på matchen.

Västerbottens Folkblad - 09 jun 16 kl. 14:20

EM-matcher visas på storbildsskärm nere vid kajen

Har du hunnit få EM-feber än? Under fotbolls-EM kommer Sveriges matcher att visas på storbildsskärm nere på kajen i Umeå, mellan Väven och Hamnmagasinet. Under fotbolls-EM byggs ett stort serveringstält med mat och dryck, samt storbildsskärm upp på Skeppsbron nere vid Sjöbris.

Skånskan - 20 apr 18 kl. 16:18

Fotbolls-VM på storbildsskärm i Folkets park

Malmö IngressUnder sommarens fotbolls-VM för herrar kommer samtliga matcher visas på storbildsskärm i Folkets park. De allra flesta matcherna visas i Moriskans trädgård medan de lite större matcherna kan beskådas på parktorget.
– Det gäller Sveriges matcher, semifinalerna och finalen, säger Andreas Ivansson, PR- och kommunikationsansvarig, Folkets park.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 4 timmar sedan

Skolan hamnade i skottgluggen

höör Väljer Alliansen att prioritera skolan eller lider också skolverksamheten av tunga besparingar? Om detta rådde delade meningar i fullmäktige.– Jag delar inte Pehr-Ove Pehrsons (L) uppfattning som i tidningen sagt att Alliansen prioriterar skolan.

Skånskan - 4 timmar sedan

Nielsen frälste Sjöbo på stopptid

FOTBOLL Hårt skadedrabbade Sjöbo IF tog en efterlängtad triumf i division 4 östra då det blev 5-4 (3-2) borta mot jumbon Hörby FF.
Segerskytt på stopptid: Viktor Nielsen.– En skön seger och tre jäkligt viktiga poäng, men jag är inte lika nöjd med prestationen, konstaterade tränare Ted Helmesjö.

Skånskan - 8 timmar sedan

M+SD röstade mot flaggpolicy

STAFFANSTORP Sen april 2017 har Torbjörn Lövendahls (S) motion om en flaggpolicy i Staffanstorp väntat på svar.
Vid senaste fullmäktigemötet avslogs motionen med 24 röster mot 17.Eric Tabich (M) konstaterade kort att majoritetens bedömning är att frågan tar fokus från kärnverksamheten i kommunen och att upprättandet av en flaggpolicy skulle innebära överadministration på förvaltningen.

Skånskan - 9 timmar sedan

Nämnd får 40 miljoner extra

MALMÖ När kommunfullmäktige diskuterade den ekonomiska prognosen stod arbetsmarknads- och socialnämnden i centrum. Kritiken var hård från M och SD gällande att nämnden inte behövde ta ansvar för sitt underskott på 40 miljoner kronor.Kommunfullmäktige beslutade efter en timme lång debatt att nämnden ska befrias från ett underskott på 40 miljoner kronor.

Skånskan - 9 timmar sedan

Tuff uppgift för Eslövs BK

FOTBOLL Eslövs BK har en svår nöt att knäcka på torsdagen. Tabelltvåan Ängelholms FF kommer nämligen till Ekevalla IP för att hämta tre poäng.I lördags lyckades Eslövs BK bryta sin fyra matcher långa förlustsvit genom att vinna med 1–0 på Vinåvallen mot Vinbergs IF.

Skånskan - 9 timmar sedan

Hus på 140 kvadratmeter i Löberöd har fått nya ägare

Löberöd Fastigheten på Högseröd 536 i Löberöd har fått nya ägare. Köpare är Robert och Anette Rosenqvist, 48 och 49 år, från Staffanstorp, och säljare är Leif Holmgren och Carina Ivarsson. Köpet blev klart i maj 2019 och priset blev 1 800 000 kronor.

Skånskan - 10 timmar sedan

Tomt i Svalöv såld till nya ägare

Svalöv Försäljningen av tomten på adressen Trombongatan 4 i Svalöv är nu klar. Nya ägare blir Zerina och Elmer Zuzo, 27 och 30 år, som köpte fastigheten av Scandinavian Stenvillan AB. Ägarbytet gjordes i juni 2019 och priset blev 2 245 000 kronor.

Skånskan - 11 timmar sedan

Aktivister fördes bort från möte

malmö Totalt sex klimataktivister från Extincti Dessförinnan hade fem personer ”limmat fast sig” på rådhustrappan.– Det är förbjudet för personer på plats att tala i salen, informerade kommunfullmäktiges ordförande Carina Nilsson (S) när den första personen började läsa dikten Vi sörjer inne i rådhuset.
När ordningsvakten ledde bort aktivisten började nästa att tala.

Skånskan - 11 timmar sedan

Höjeådalen kan bli nytt re­ser­vat

Lund Lund kan komma att få sitt 34:e och tro­ligt­vis största na­tur­re­ser­vat, i Höjeådalen.
Po­li­ti­kerna ställer sig po­si­tiva men det åter­står att ut­reda hur stor are­al re­ser­vatet ska om­fatta.Un­der tis­dagens sam­man­trä­den i tek­niska nämnden och bygg­nads­nämnden gavs grönt ljus till Mil­jö­par­ti­ets mo­tion om att upp­rätta ett nytt na­tur­re­ser­vat.

Skånskan - 11 timmar sedan

Prisbelönta gäster på Författarscenen

Man Bookervinnarna Han Kang från Korea och László Krazsnahorkai från Ungern kommer. Amerikanske Pulitzervinnaren Colson Whitehead likaså.
Författarscenen på Malmö stadsbibliotek bjuder i höst också på ett spännande möte mellan Marianne Ahrne och Suzanne Brøgger och dessutom delas priset Årets översättning ut.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.