Barometern > Nyheter

Saturday, 15 June, 22:58

Barometern - 11 jun 19 kl. 13:53

Avtal ska stärka barnens möjligheterEfter sommaren kommer bildnings- och socialförvaltningarna att skriva under ett gemensamt avtal i syfte att hjälpa barn och ungdomar att nå kunskapsmålen och att må bättre..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avtalska , stärka, barnens, möjligheter
YLE - 04 okt 12 kl. 12:15

Novia och Vasa yrkeshögskola skrev på avtal om partnerskap

Yrkeshögskolan Novia och Vasa yrkeshögskola skrev i dag på ett nytt avtal om partnerskap. Målet är bland annat att stärka två- och flerspråkigheten. Efter att undervisnings- och kulturministeriet beslöt att yrkeshögskolor ska vara enspråkiga har förhandlingar förts mellan Vasa yrkeshögskola och yrkeshögskolan Novia om att utvidga sitt samarbete.

YLE - 12 feb 16 kl. 11:10

Enkät: Företag gynnar gärna förtroendeman om lokala avtal underlättas

En stor del av företagen är villiga att förbättra personalrepresentanternas ställning för att underlätta lokala avtal, visar en enkät som Tjänstemannacentralen STTK har låtit Taloustutkimus göra. Enkäten visar att man i över 70 procent av de svarande företagen är redo att märkbart stärka förtroendemännens ställning. Det kan till exempel handla om att förtroendemannen får bättre tillgång till information och bättre möjligheter att delta i beslutsfattandet.

SmålandsPosten - 12 jul 13 kl. 06:54

Förlängt avtal öppnar för nya möjligheter

Staten och trav- och galoppsporten har inte kommit överens om nya villkor. Därför förlängs nu det gamla avtalet. En möjlighet till bättre villkor för Tingsrydtravet, hoppas Sven-Olof Karlborg (FP).

BT - 20 mar 17 kl. 04:15

Nya avtal behöver stärka konkurrenskraften

I årets avtalsrörelse behöver parterna komma överens om bättre möjligheter för företagen att tillgodose variationer av behovet av medarbetare, anser Anna-Karin Hatt..

Politikerbloggen - 08 jan 13 kl. 18:00

Nytt motförslag till Centerns idéprogram


MOTFÖRSLAG. Det interna bråket om Centerns idéprogram fortsätter. I dag presenterar Centerpartiet i Östergötland ett motförslag till det omdiskuterade föreslagna programmet.

YLE - 04 apr 17 kl. 16:00

Vet du vad ditt barn dricker?

I de flesta svenskspråkiga daghem, förskolor och skolor kan barnen välja mellan mjölk, vatten och surmjölk i samband med måltiderna. Ibland serveras även juice, hemgjord saft eller kakaodrycker till frukost. Det kan variera stort mellan till exempel daghem och daghem, liksom vem som bestämmer om barnens mat och dryck.

DI - 29 mar 17 kl. 15:22

Mastercard förvärvar teknikföretag

Mastercard har ingått ett avtal om att förvärva teknikföretaget NuData Security, enligt ett pressmeddelande. Genom att integrera NuDatas produkter kommer Mastercard stärka sina möjligheter att hantera bedrägerier..

PrivataAffärer - 17 dec 18 kl. 23:05

Positiv handelsutveckling förbises

Ladda ner en aktiemarknadsutsikt här: Vill du veta mer om vart aktiemarknaden är på väg och hur den påverkas av politiska händelser och ekonomiska indikatorer? Gå då inte miste om regelbundna uppdateringar om aktiemarknaden och vad Fisher Investments Norden kan göra för dina investeringar. Ladda ner den kompletta aktiemarknadsutsikten här.

BT - 24 jun 14 kl. 13:40

Skolan dålig på att hjälpa omhändertagna barn

Skolbetyg är ofta helt avgörande för en ungdoms framtid. Ändå saknar en majoritet av landets kommuner rutiner för att säkra skolgången för placerade barn och unga. Nu testas en ny modell som ska få fler att fullfölja skolan.

YLE - 31 aug 15 kl. 15:00

Regeringen renar vattendrag och digitaliserar

Regeringens spetsprojekt ska rena vattendragen, digitalisera offentliga tjänster, höja kvaliteten på forskningen och fixa till hälsovården. I kväll berättar statsminister Juha Sipilä om finansiering och tidtabell. Spetsprojekten listas i regeringsprogrammet under fem rubriker och är allt som allt 27 stycken.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Oro för pressfriheten i Tjeckien

Barometern - 30 minuter sedan

”Det är en jätteklump med regn och åska på väg”

Det kan bli skyfall under natten mellan lördagen och söndagen, men SMHI:s meteorolog tror att den största regnmängden missar länet..

Barometern - 30 minuter sedan

Lindgren missade finalplats i Prag

Barometern - 45 minuter sedan

Vittsjös VM-back ut skadad mot Kanada

Barometern - 1 timme sedan

Svensk succé i finalen – etta och tvåa

Barometern - 1 timme sedan

Sverige ute ur Golden European League

Barometern - 1 timme sedan

Vägledande dom om surrogatmödraskap

Barometern - 1 timme sedan

Då kommer Lil Nas X debut-ep

Barometern - 2 timmar sedan

Ukrainas skräll fullbordad – vann U20-VM

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.