DI > Ekonomi

Monday, 17 June, 23:12

DI - 11 jun 19 kl. 13:48

Försäljningen i amerikanska affärskedjor ökarFörsäljningen i affärskedjorna i USA steg 1,8 procent vecka 23, som avslutades den 8 juni, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före steg försäljningen 1,4 procent. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försäljningeni amerikanska , affärskedjor, ökar
DI - 10 mar 15 kl. 13:06

USA:s affärskedjor ökar försäljningen

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 1,8 procent vecka 10, som avslutades den 7 mars, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan steg försäljningen 1,3..

DI - 01 dec 15 kl. 13:50

Amerikanska affärskedjor ökar försäljningen

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 3,4 procent vecka 48, som avslutades den 28 november, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före sjönk försäljningen 0,4 procent..

DI - 31 okt 17 kl. 12:51

Amerikanska affärskedjor ökar försljningen

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg 1,3 procent vecka 43, som avslutades den 28 oktober, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före sjönk försäljningen 1,1 procent. Det visar The Retail Economist LLC (TRE) och Goldman Sachs veckoindex.

DI - 25 sep 18 kl. 13:49

Amerikanska affärskedjor ökar försäljningen

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg 4,0 procent vecka 38, som avslutades den 22 september, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före sjönk försäljningen 0,7 procent. .

DI - 05 feb 19 kl. 13:50

USA: Försäljningen i affärskedjor ökar på årsbasis

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg 2,6 procent vecka 5, som avslutades den 2 februari, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före sjönk försäljningen 1,5 procent. .

DI - 12 feb 19 kl. 13:48

Försäljningen i amerikanska affärskedjor ökar

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg 1,6 procent vecka 6, som avslutades den 9 februari, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före steg försäljningen 0,9 procent. .

Affärsvärlden - 26 jun 12 kl. 13:58

Affärskedjor ökar försäljning i USA

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 2,7 procent vecka 25, som avslutades den 23 juni, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före ökade försäljningen 2,0 procent..

DI - 08 jul 14 kl. 13:52

USA: Affärskedjor ökar omsättning

Omsättningen i de amerikanska affärskedjorna steg med 1,7 procent i jämförbara enheter under förra veckan jämfört med veckan dessförinnan. Jämfört med motsvarande vecka i fjol steg försäljningen 3,3 procent..

Affärsvärlden - 13 aug 13 kl. 14:13

Ökad försäljning i USA:s affärskedjor

Försäljningen i USA:s affärskedjor steg vecka 32..

Affärsvärlden - 27 aug 13 kl. 14:05

Ökad försäljning i amerikanska affärskedjor

Försäljningen i USA:s affärskedjor steg vecka 34..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Kvarteren som kryllar av Sveriges finanselit

I Stockholm flockas den svenska finanseliten och många av dem väljer att bo på Östermalm. Det som lockar är närheten till både näringslivet och naturen.  ”Det är helheten, och lite status, det är lite utav ett prestigeområde”, säger mäklaren Suzanne Ahlzén-Markai till Expressen..

DI - 15 minuter sedan

Danska Ambu nedjusterar sina prognoser

Det danska medicinteknikbolaget Ambu nedjusterar sina prognoser för både räkenskapsåret 2018/2019 och 2019/2020..

DI - 15 minuter sedan

Två personer har skjutits vid basketfirande i Toronto

Två personer har blivit skjutna i samband med att hundratusentals människor samlats i centrala Toronto för att fira att basketlaget Toronto Raptors blivit NBA-mästare. Skotten orsakade panik i den stora folkmassan..

DI - 30 minuter sedan

Risken ökar att Trump sänker Hongkong som finanscentrum för gott

Investerare i Hongkong drog en lättnadens suck på måndagen efter att hot om kapitalflykt minskat. Men bedömare varnar nu för att ett ännu värre hot står vid dörren..

DI - 30 minuter sedan

Viral frisbee såldes för 18.500 kronor

Ett stycke svensk internethistoria har fått en ny ägare. Den för många klassiska frisbeen som ledde till den klassiska kommentaren ”Vem var det som kastade?” har sålts på auktionssajten Tradera..

DI - 1 timme sedan

Facebook lyfte USA-börsen

USA-börserna stängde måndagen svagt upp. Det breda indexet S&P 500 var upp 0,1 procent. Bland vinnarna märks Facebook som klättrade drygt 4 procent efter sina kryptovalutaplaner..

DI - 1 timme sedan

Håll koll – på tisdagen kan det bli fyndläge i Volvo-aktien

Volvos akties har stora chanser att lyfta på kapitalmarknadsdagen på tisdagen om vd Martin Lundstedt lyckas övertyga investerarkollektivet på en viktig punkt..

DI - 2 timmar sedan

Urstarkt Scania mot börsen: “Position vi aldrig haft tidigare”

Lastbilskoncernen Traton med märkena Scania och MAN går mot en börsnotering med en rekordstark marknadsposition på den tunga lastbilsmarknaden i Europa. ”En sådan position som vi har nu har vi aldrig haft tidigare”, säger Scanias vd Henrik Henriksson..

DI - 2 timmar sedan

Swedbank sparkar vd i Estland

Swedbank stänger av och byter ut vd:n och finanschefen i Estland.  Det skriver banken i ett pressmeddelande..

DI - 2 timmar sedan

L i Örebro nominerar Sabuni till ny partiledare

Liberalerna i Örebro nominerar Nyamko Sabuni till ny partiledare, och ratar därmed örebroaren Johan Pehrson som är en av kandidaterna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.